yes baby çalışıyordum ama 2-3 haftadır raporluydum yeni döndüm işe..belli olacak bir iki hafataya cinsiyeti inş..Çok sewindim miskk dikkat et kendinee taamm mı
Acaba kız mı erkek miii
Kız olsunn
Çalışıyor muydun sen
hoşbuldum minnank nasılsıncanımm hoşgeldin
Neden raporluydunyes baby çalışıyordum ama 2-3 haftadır raporluydum yeni döndüm işe..belli olacak bir iki hafataya cinsiyeti inş..
şaka gibi ya daha dün misk bebeğim olsun diodu şimdiyes baby çalışıyordum ama 2-3 haftadır raporluydum yeni döndüm işe..belli olacak bir iki hafataya cinsiyeti inş..
çok halsizdim..mide bulantıları falan..bide geçen seferki olumsuz olaydan sonra korkar oldum...Neden raporluydun
aynen fallen yaaa...büyük mucizem o benim..rüyadayım..inş herşey yolunda gider bu defaşaka gibi ya daha dün misk bebeğim olsun diodu şimdi
cinsiyetini konuşuyoruz :)))
Haklısın canım..çok halsizdim..mide bulantıları falan..bide geçen seferki olumsuz olaydan sonra korkar oldum...
şaka gibi ya daha dün misk bebeğim olsun diodu şimdi
cinsiyetini konuşuyoruz :)))
yok şükür anlayışlılar...daha annem diyorki kızım halim yok de eve git..göndersinler seni daha senden iş mi bekliyorlarHaklısın canım..
İyiki iş yerin sorun çıkarmamış..
Bizim iş yeri kabul etmezdi
Neyse daha ewlenmeye niyetim yok zaten şimdiden kendimi üzmeme gerek yok
aynen fallen yaaa...büyük mucizem o benim..rüyadayım..inş herşey yolunda gider bu defa
Bikinim gelsin sana seksi poz vericem
Yurt dışımısen Allaha havale et gerisini düşünmeeee bebemmm
15 günü bulur daha kuzum yurt dışı geç geliyo bende sabırszılıkla bekliyorummmmm
dediğim gibi oldu ben ofis açmıyorum sözlüm 15 ay afyonda stajını yapcak sonra 2 sene ankara da olucaz sonra 2 sene başka yerde olucaz tayinimiz neresi olursa bende devlete geçicem o arada 4 sene sonunda afyona geri dönücez ikimize ofis açıcaz sözlüm de avukatlığa dönecek inşallah ha bir de nişan yarıyıl tatilinde düğün yaza yani 2016 yazına inşallahGelecek planlar hımmm anlat hele
Var ama düşünmüyorum şu an uzakkyok şükür anlayışlılar...daha annem diyorki kızım halim yok de eve git..göndersinler seni daha senden iş mi bekliyorlarhe anne he dedim babamın işi yaa...yokmu laynn adayyy....
iyiyim canım sen nasılsın hatta siz nasılsınızhoşbuldum minnank nasılsın
Hadiii bakalım inşallah planlandığı gibi olur herşey...dediğim gibi oldu ben ofis açmıyorum sözlüm 15 ay afyonda stajını yapcak sonra 2 sene ankara da olucaz sonra 2 sene başka yerde olucaz tayinimiz neresi olursa bende devlete geçicem o arada 4 sene sonunda afyona geri dönücez ikimize ofis açıcaz sözlüm de avukatlığa dönecek inşallah ha bir de nişan yarıyıl tatilinde düğün yaza yani 2016 yazına inşallah
amin inşallah canım içim inanılmaz rahatladı geri dönücez deyinceHadiii bakalım inşallah planlandığı gibi olur herşey...
Mutlu ol cnm inş ömür boyu...
Ahahah deli anlayışı birine benziyor amaamin inşallah canım içim inanılmaz rahatladı geri dönücez deyince
aynen öyle canım allah bozmasın cidden çok severim karakterini huyunu suyunuAhahah deli anlayışı birine benziyor ama
hadi ya niyekiiiiiiiiiVar ama düşünmüyorum şu an uzakk
bizde iyiyizz minnakımm......demek seneye nisan var.hadi hayırlısı canım...gönlüne göre olsun inş herşeyyiyiyim canım sen nasılsın hatta siz nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?