çok güzeldi çok şükür babam da yoktu baya eğlendik geceye kadar
yazdım da sen yazmadın bi kere
Başak lar çok titiz olurmuşşşbaşak tatlım
Hmm iyi o zaman :) Artık okullarda pedegog mu var? Özel okul mu?Yaramazlıktan değil eğitim amaçlı bir görüşme.
evet ya sorma kendinden şüpheleniyor insan yazmadımmı yoksa diyeİyi olmuş hadi o zaman.
Hem yazmayıp hem bize atar yapıyo demi
öyle zaten bende öyleyim o yüzden de seviyorum keratayı dağınıklık,pislik falan en tahammül edemediğim şeydirBaşak lar çok titiz olurmuşşş
Özel kreş ewet...Hmm iyi o zaman :) Artık okullarda pedegog mu var? Özel okul mu?
Kimse sewmez de, başak burçları bazen abartıyormuş lan BDV konusuda açılmıştıevet ya sorma kendinden şüpheleniyor insan yazmadımmı yoksa diye
öyle zaten bende öyleyim o yüzden de seviyorum keratayı dağınıklık,pislik falan en tahammül edemediğim şeydir
Aynen var ya, baktım acaba cevapla ya mı basmadım dedimevet ya sorma kendinden şüpheleniyor insan yazmadımmı yoksa diye
öyle zaten bende öyleyim o yüzden de seviyorum keratayı dağınıklık,pislik falan en tahammül edemediğim şeydir
Yuhh yasak değil mi bunlar ya, ben yasak diye biliyorumÖzel kreş ewet...
Eğitim kitapları tanıttı... 350 TL
Yasak olan ne kızAynen var ya, baktım acaba cevapla ya mı basmadım dedim
Yuhh yasak değil mi bunlar ya, ben yasak diye biliyorum
yok yani ben kendim aşırı titizimdir zaten o yüzden onun da öyle olması lazımKimse sewmez de, başak burçları bazen abartıyormuş lan BDV konusuda açılmıştı
napıyorlar bize böyle pinkimAynen var ya, baktım acaba cevapla ya mı basmadım dedim
Yuhh yasak değil mi bunlar ya, ben yasak diye biliyorum
Ben çalışmadan çok düzenliydim, çalışmaya başlayınca anneme devrettim..yok yani ben kendim aşırı titizimdir zaten o yüzden onun da öyle olması lazımabartırsa ayarını veririm ben ona dert değil
napıyorlar bize böyle pinkim
ahanda bendede var başak , illallah dedirtti , bir de takıntılı ve şüphecilikte var karekterlerindeKimse sewmez de, başak burçları bazen abartıyormuş lan BDV konusuda açılmıştı
Okulda velilere başka kitap aldırmaları yasak canım. Her ne kadar gerekli, işte şu kaynak daha verimli dense de. Yıllardır bunun piyasasını kurmuşlardı zaten, bi yayın eviyle anlaşıp her yıl başka kitap aldırırlardı bize.Yasak olan ne kız
Mobbing yapıyoryok yani ben kendim aşırı titizimdir zaten o yüzden onun da öyle olması lazımabartırsa ayarını veririm ben ona dert değil
napıyorlar bize böyle pinkim
yok ben kimselere bırakmamBen çalışmadan çok düzenliydim, çalışmaya başlayınca anneme devrettim..
Şimdi bir bardağı yerinden kaldırasım yok
geçmiş olsun şekerim ağır başakmış seninkisiahanda bendede var başak , illallah dedirtti , bir de takıntılı ve şüphecilikte var karekterlerinde
şikayet edelim bunu çsgbyeOkulda velilere başka kitap aldırmaları yasak canım. Her ne kadar gerekli, işte şu kaynak daha verimli dense de. Yıllardır bunun piyasasını kurmuşlardı zaten, bi yayın eviyle anlaşıp her yıl başka kitap aldırırlardı bize.
Mobbing yapıyor
yok ben kimselere bırakmam
geçmiş olsun şekerim ağır başakmış seninkisi
yok ben kimselere bırakmam
geçmiş olsun şekerim ağır başakmış seninkisi
ay yok artık ver ayarı şekerim çıkartma tepeneÖyle canım benim ya , sabahtan beri 3 mesaj attım ona o geri dönemedi tabi işleri vs vardır , bana hiç cevap yazmadığı halde diyor ki bana neden mesaj atmıyorsun 2 tane geldi sadece diyete allam ya , ben yapmıyorum böyle kız tripleri gıcık oluyorum ya
Nasılsa burda kayıtlı, bizi kızdırırsa şikayet ederizşikayet edelim bunu çsgbye
regli dönemindeyim çok pis kavga edesim var yolucam saçını başını benimkinin o olucak haniay yok artık ver ayarı şekerim çıkartma tepene
Canım bunu okul aldırmıyor bize.Okulda velilere başka kitap aldırmaları yasak canım. Her ne kadar gerekli, işte şu kaynak daha verimli dense de. Yıllardır bunun piyasasını kurmuşlardı zaten, bi yayın eviyle anlaşıp her yıl başka kitap aldırırlardı bize.
Mobbing yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?