Amann etsin şüphe sonuna kadar ne işe yarayacaksa, ancak erkenden göçüp gider o kafaya taka takaahanda bendede var başak , illallah dedirtti , bir de takıntılı ve şüphecilikte var karekterlerinde
bencede takibe alalım en ufak yanlışında affetmeyelimNasılsa burda kayıtlı, bizi kızdırırsa şikayet ederiz
aman kavga etme ne uğraşcan bık bık edip sen inceden ayarını ver yeterregli dönemindeyim çok pis kavga edesim var yolucam saçını başını benimkinin o olucak hani
taka taka ben göndercem onu öbür tarafa bu kezdeAmann etsin şüphe sonuna kadar ne işe yarayacaksa, ancak erkenden göçüp gider o kafaya taka taka
bencede takibe alalım en ufak yanlışında affetmeyelim
aman kavga etme ne uğraşcan bık bık edip sen inceden ayarını ver yeter
niye tripli hatun oldun kız ne etti sana ?Akşam sevdiceğimle buLuşucam hala tripliyim ona
KÖTÜ DÜŞÜNME hemen lan alla alla ne olucak kiii.. Öküz mü oturdu içinetaka taka ben göndercem onu öbür tarafa bu kezdeBugün çok içim sıkılıyor kuzum ya kötü bişi olcakmış gibi böyle pof
Amaaann sallaa ziyaa boşverrniye tripli hatun oldun kız ne etti sana ?
sakin ol kız öldürme adamıvericemm nan
Zaten mecbur tutamazlar çiçeğim, gerek duyuyorsan al :)Canım bunu okul aldırmıyor bize.
Zorunlu değil yanii..
Ama kitaplar çok bilgilii bayıldımm..
Biz nasıl arkadaşlarız böylebencede takibe alalım en ufak yanlışında affetmeyelim
aman kavga etme ne uğraşcan bık bık edip sen inceden ayarını ver yeter
Ovv Kaj naberBu nasıl hava yaa
içimi sömürdü resmen kuzucuklar..
canısı sorma işlerden bunalıma girmeme ramak kaldı..Ovv Kaj naber
O kadar mı yoğun? Tatil yap, fırsatın yok mu hiç? Hafta sonu kaçamağı yap en basiti.canısı sorma işlerden bunalıma girmeme ramak kaldı..
yapamıyoruz ki eşim şi değiştirdi canım.. bir türlü kısmet olmadı sen ne yapıyorsun bosver beni:)O kadar mı yoğun? Tatil yap, fırsatın yok mu hiç? Hafta sonu kaçamağı yap en basiti.
TAM OLMASI GEREKTİĞİ GİBİYİZ BENCEZaten mecbur tutamazlar çiçeğim, gerek duyuyorsan al :)
Biz nasıl arkadaşlarız böyle
canım nasılsınBu nasıl hava yaa
içimi sömürdü resmen kuzucuklar..
Hayırlısı olsun bakalımyapamıyoruz ki eşim şi değiştirdi canım.. bir türlü kısmet olmadı sen ne yapıyorsun bosver beni:)
Öyle mi diyorsunTAM OLMASI GEREKTİĞİ GİBİYİZ BENCE
canım nasılsın
senin merhametini sevsinlerHayırlısı olsun bakalım
Napim bende canım, bol bol uyuyorum geri kalan zamanda da foruma bakıyorum işte :)) Pek monotonum bu ara
Öyle mi diyorsun
küfredesim var kuzum:dTAM OLMASI GEREKTİĞİ GİBİYİZ BENCE
canım nasılsın
Hayırlısı olsun bakalım
Napim bende canım, bol bol uyuyorum geri kalan zamanda da foruma bakıyorum işte :)) Pek monotonum bu ara
Öyle mi diyorsun
senin merhametini sevsinler
Aynen öyle, zaten her gün yapacak ne bulcaz kiküfredesim var kuzum:d
mutabakat ne rezalet bişey ya..
of sende de durumlar aynı desene kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?