The tudors

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
düşmicem yakandan kraliçem :sm_cool:
dahada çok var diziye yaaa :çok üzgünüm:

bu hafta sezon finaliymişş,çok üzüldüm yaa :çok üzgünüm: kesin hiç bişey açıklamıcaklar,öyle bakakalıcaz ekrana,ufunuz :çok üzgünüm:

bu hafta sezon finaliymişş,çok üzüldüm yaa :çok üzgünüm: kesin hiç bişey açıklamıcaklar,öyle bakakalıcaz ekrana,ufunuz :çok üzgünüm:

Hadi yaaa gerçek mi??
Anam adam akılı beğendiğim iki dizi var biri de biterse tek diziye kalacağım..
Olsun bizde burdan devamını getiririz:))
Onlar bitirirse biz arkasını hayalimizde devam ettiririz,o da dert mi yanejeyyar

ayy ben 3 saatir siteye girmekle uğraşıyorum,çıldırıcam sandım bi an,meğer ne çok başlanmışım ben size yaa,du bi sarılayım önce :1hug:
getiririz kraliçem aşkolsun,siteye bişey olmadığı her saniye burdayım ben :roflol:

Evet arkadaşlar maalesef The Tudors un bu akşan 1. sezon finali var.:1no2:
Ya ne güzel her hafta heyecanla bekliyip,izliyodum ya.:çok üzgünüm:
Şimdi kimbilir 2. sezon ne zaman başlar.a.s
Doğru düzgün izlediğim bir iki dizi var ve maalesef en sevdiğim dizi sezon finaline giriyor.senağlama
Banane ya:dilcikar: 2. sezonuda başlatsınlar izliyeyim ne olur.sırnaşık şey
Mail atsam CNBC E ye işe yararmı acepCADIARZU

size kralımızın bikaç resmini koyayım dedim ama bulduğum resimlere bakarmısınız :roflol:

size kralımızın bikaç resmini koyayım dedim ama bulduğum resimlere bakarmısınız :roflol:

Her hali çok yakışıklı Kralımızın ama o ilk resim neydi öyle ya
maşallah maşallah

Yok ya kral nedense bana yakışıklı gelmiyor..Kenafir gözlü bişey.Ben esmer severim anacum..Kumralda olabilir..
Tüh ya niye final yaaa aman..
Birazdan başlar ama bakalım nasıl bitecek..Şu metresin bi helak olduğunu görseydim..
Ben doğum yapmadan ikinci sezon başlar değil mi delaaaaanlılar..

banada sadece gözleri sırıtıyo :roflol: valla oldu final kraliçem :çok üzgünüm: sen gene yorum yapta anlatma ben gece izlicem gene :teytey:
o metresin helak olduğunu bu bölümde görmezsek ben helak edicem onu için rahat olsun jeyyar
desperate housewife başlıcak yerine,kısa sürüyo genelde :1rolleyes: senin doğuma daha çok kraliçem yerimseniben

Kaçtım.....................
Başlamak üzere nerde benim meyve tabağım ...

ayy iyi güldürdün beni akşam akşam :roflol: aynı bensin yaa,bende dizi başlarken böyle oluyorummm :roflol:

ayy bu dizi çok sapık jeyyar

reklamlarında görüyorum hep ama izleyemem ayıp :sm_cool:

Oyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyy nihayet izledim bitti..
Hımmm fazla açık vermeden yapayım yorumumu ne de olsa aramızda henüz final bölümü izlemeyenler var.:1closedeyes:
Şimdi çok çok final bölümü diyemeyeceğim,ama heyecanlı sahneler mevcuttu..
Bi kerem ....... yok yok yazarsam anlatmam lazım..
dids sıkıyorum dişimi bak da öyle anlatalım bari..sengözlerimebaksanab

İkinci sezon ne zaman başlayacakmış onuda öğrenmeden gelme..jeyyar

ayyy çok güldümmm :roflol:
valla araştırdım hemen,bir sitede buldum,2008 (Season 2, Episode 1),yazıyor kraliçem,dahada araştırıcam jeyyar
adım didem bu arada Şeniz
sıkma dişleri yazık sana yaaa :çok üzgünüm:,izlemediğimden katılamamki yorumlarına,sen yaz istersen ben gece yazarım :dance:

official sitesinide buldum :teytey: sana nasıl ulaştırabilirimki :dance:

Kızlar diziyi madem seviyor ve merak ediyorsunuz,gelecek sezonu beklemek istemeyenlere bir tavsiyem var.Boleyn Kızı isimli kitap dizinin esin kaynağı yani hikayenin aslı orda okumaktan hoşlananlar alıp okuyabilir.Ben okudum,diziyide seyrediyorum fakat inanın kitap çok daha güzel.diziyi çok üstün körü pek çok şeyi atlayarak çekmişler.Belki ilgilenen olur diye yazdım.Güzel paylaşımlar.a.s.

ya varya çok kızgınım ben kraliçem
o anne boleyn varya kadınları yüz karasııı :mymeka: tv ye kafa atıcaktım az kalsın,o ne tripler yaaa :mymeka:
yaa o kardinal nası kesti boğazını yahu :1shok: bide gösterdiler üstüne,kusacaktım az kalsın kafamçokkarıştı
krala dicek bi laf bulamıyorum,kraliçeyi boşamak için yaptıklarınada yuh diyorum,sen anladın gerçekte ne dediğimi klava:
kraliçeyede saygı duyuyorum a.s

ay keşke burda olsaydın,ne çok yazmışım yahu :roflol:

Yaaa bak bunu bilmiyordum işte..Buralarda bu kitabı bulmam mümkün değil ama bi çaresine bakacağım..Bence de aslından okumak daha güzel ama dizi şeklinde de pek keyifli oluyor açıkçası..
Çok teşekkürler My Way:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…