1
1_sen
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
Bulduma.sPhilippa gregory'miş.Ve inanın bana kitabı okusanız dizi çok hafif gelecek.dizide o kadar çok şeyi hiç anlatmadan atlamışlar ki bana çok keyif vermedi.
tesekkurler hemen not ettim..okumam lazima.sBulduma.sPhilippa gregory'miş.Ve inanın bana kitabı okusanız dizi çok hafif gelecek.dizide o kadar çok şeyi hiç anlatmadan atlamışlar ki bana çok keyif vermedi.
Bulduma.sPhilippa gregory'miş.Ve inanın bana kitabı okusanız dizi çok hafif gelecek.dizide o kadar çok şeyi hiç anlatmadan atlamışlar ki bana çok keyif vermedi.
Eline,emeğine sağlık canım sağolasın.a.s.
Dizimizin çekimleri İrlanda ve Kanada da yapılmış.Aslında gerçek kral hakkında çok bilgi bilgi buldum ve çok ilgimi çekti..Bunlardan bir kaçı,
Kralımızın ve sülalesi aslen İskoç kökenli imiş..
7. Henry(kralımızın babası) ölen ağabeyisinin karısı ile evlenebilmek için dönemim din adamları ile işbirliği içine girer ve evliliğini yapar..Asıl dizi kahramanımız kral işte sırf bu geleneği devam ettitmek için kraliçe ile avlenmek zorunda kalır.
Sevgilisi Anne ile evlenmesine izin vermeyen din adamları ve papayı hiçe sayar ve ülkesinden kovar.
İngiltere de artık Katolizm'e karşı Anglikanizm'in temelleri atılır.
Daha sonra evlendiği Anne Boleyn,meşhur 1. Elizabeth'in annesidir..
bende tekrarlarını izliyorum kraliçem :roflol: çaresiz kadınlar başlıcak 11 aralıkta :sm_cool: onuda izliyorum ben,daha doğru yayınlanan bütün dizileri izliyorum :roflol:
sen roma yıda seversin , e2 de başlıcak oda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?