E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
aa nezaman bitti bee,nasıl bitti..bende bayılıyom ona.
roma bende hayal kırıklığı yaratmıştı,ısrarla seyretmiştim ama ıı ııh..
kız berşule bilgi versene tudorsla ilgili,pek hakkıyla gelmemiş galiba başa..
adamıda öldürtmüştü,benim hakkım diyen krallık..
anne de hiç güzel değil bence.1. elizabet vizyonda filmi olan evlenmeyen elizabetmi,
şimdiki elizabet kaçıncıydı onun annesi değildir heralde..o margerattı galiba..
aa karıştım ben..
henrynin libidosuda maşallahlık yanee...
Bir kaç sayfa geriye bak conem..Gerçek kral hakkında bilgiler bulmuştum:)Dizi ile ne bilgi istiyorsan verim kardeşim..Mesela kralın sevgilisini bir kaşık suda boğmaya hazırız,kralı dayakla kötekle adam edeceğiz,kraliçeyi baştan indirmeyeceğiz,dids'i dük,seni lord,beni kont bir de Melindda'yı düşes ilan edeceğiz..jeyyar
Başka bir sorun varsa yada hısım,tanıdık,akraba onlara da derebeylik falan ayarlarım..yerimseniben
Bir kaç sayfa geriye bak conem..Gerçek kral hakkında bilgiler bulmuştum:)Dizi ile ne bilgi istiyorsan verim kardeşim..Mesela kralın sevgilisini bir kaşık suda boğmaya hazırız,kralı dayakla kötekle adam edeceğiz,kraliçeyi baştan indirmeyeceğiz,dids'i dük,seni lord,beni kont bir de Melindda'yı düşes ilan edeceğiz..jeyyar
Başka bir sorun varsa yada hısım,tanıdık,akraba onlara da derebeylik falan ayarlarım..yerimseniben
diziye değilde seninle karşılaşamadığım için üzülüyorum ben kraliçem :çok üzgünüm:
Hehehehehe iyi o zaman yarın bi manin yoksa oturmaya geleceğim:))))
Sıkıldım ben ya..
Başlasın artık yeni sezon bölümleri..
lüleli son bölüm değil bildiğim kadarıyla yeni sezon bölümleri var ama ne zaman o belli değil:)
Offff cımbızla seçtiğim dizilerin başında geliyor ama yok işte..
aynı fikirdeyim.başlayınca haber verirsin değilmi?başka işlere dalıp takip edemediğim oluyor.umarım yakında izleriza.s.
Haber vermem mi?jeyyar
Hatta Duyduk Duymadık Demeyin başlığından topic bilem açarım:))
Başladığı zaman haberleşiriz tatlım meraklanmayerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?