The tudors

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tudors suz ve henry siz bir hafta daha geçiyor.:1no2:
Bende dizimi istiyorum yasenağlamasenağlamasenağlama

Bir kaç sayfa geriye bak conem..Gerçek kral hakkında bilgiler bulmuştum:)Dizi ile ne bilgi istiyorsan verim kardeşim..Mesela kralın sevgilisini bir kaşık suda boğmaya hazırız,kralı dayakla kötekle adam edeceğiz,kraliçeyi baştan indirmeyeceğiz,dids'i dük,seni lord,beni kont bir de Melindda'yı düşes ilan edeceğiz..jeyyar

Başka bir sorun varsa yada hısım,tanıdık,akraba onlara da derebeylik falan ayarlarım..yerimseniben

ay ben seni çok seviyorum beee :roflol::roflol::roflol: daha güzel anlatılamazdı heralde kraliçem Şeniz

Kraliçemiz çok yaşayerimseniben

Kraliçeniz kurban olsun size...
Nan sarayda yerimi bi sağlamlaştırayım,hepinize krallık verecem,ahtım var:)))heros cadusu sana bir krallık,iki derebeylik:)
Kıymetini bir nan:))

Arkadaşlar bu salı başlıyor mu The Tudors?? Bi ara kim yazmıştı 11 Aralıkta yeni sezon bölümleri var diye??
Bana bilgi verin yoksa sizi İrlanda'ya sürerim..Tepemi attırmayın,kraliçeniz dellenmek üzere..

yok öyle bişey kraliçem,bu salı çaresiz kadınlar başlıcak senağlama

yok maalesef kraliçemiz daha başlamıyor,senağlamadids cimin dediği gibi umutsuz evkadınları başlıyor.
E2 dede Fotballeres wives başladı salı günleri. jeyyarMaalesef daha var 2. sezonun başlamasına.:çok üzgünüm:

''Rome'' başlıyormuş arkadaşlar çarşamba günü..O dizi de bizim damak zevkimize hitap edecek gibi geldi bana..Bakalım o nasıl olacak emme yok kralımızın ve saray entirikalarının yerini tutmaz ya..

ben izliyemicem malesef , kablo tv olduğundan e2 çıkmıyo bende :çok üzgünüm:

kralda amma yakışıklı yaaa ne tatlı şey dimi tabi aşk entrika derken dalıp gidiyorum çocuğa...:asigim:

ben o dizinin manyağı olmuştum ama son bölümünü kaçırdım.kardeşimden duyduğuma göre galiba sezon finali olmuş.bilgin varmı devamı yayınlanacakmı?a.s.

Sıkıldım ben ya..
Başlasın artık yeni sezon bölümleri..
lüleli son bölüm değil bildiğim kadarıyla yeni sezon bölümleri var ama ne zaman o belli değil:)
Offff cımbızla seçtiğim dizilerin başında geliyor ama yok işte..

diziye değilde seninle karşılaşamadığım için üzülüyorum ben kraliçem :çok üzgünüm:

aynı fikirdeyim.başlayınca haber verirsin değilmi?başka işlere dalıp takip edemediğim oluyor.umarım yakında izleriza.s.

aynı fikirdeyim.başlayınca haber verirsin değilmi?başka işlere dalıp takip edemediğim oluyor.umarım yakında izleriza.s.

Haber vermem mi?jeyyar
Hatta Duyduk Duymadık Demeyin başlığından topic bilem açarım:))
Başladığı zaman haberleşiriz tatlım meraklanmayerimseniben

Haber vermem mi?jeyyar
Hatta Duyduk Duymadık Demeyin başlığından topic bilem açarım:))
Başladığı zaman haberleşiriz tatlım meraklanmayerimseniben

Kraliçem ya başlasakta izlesek artık henry i. Valla bekle bekle sıkıntı geldi. Çatlıycam meraktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…