- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
arkadaşlar çizgi romanda daryl diye bi karakter yok onun sahnelerini vs uzun tutmuşlar ondan çok sıktı bikaç bölüm ayrıca çizgi romanda judith en başında ölüyo yani dizi çizgi romana göre çok daha süper gidiyo ama sabredin bikaç bölüm daha olaylar muhteşem ilerleyecek ben 1 gecede bitirdim dayanamayıp benden söylemesi spoiler vermek istemiyorum :)
ayrıca abraham ve ekibini boş sanmayın tüm grup birleşecek olaylar müthiş olacak
arkadaşlar çizgi romanda daryl diye bi karakter yok onun sahnelerini vs uzun tutmuşlar ondan çok sıktı bikaç bölüm ayrıca çizgi romanda judith en başında ölüyo yani dizi çizgi romana göre çok daha süper gidiyo ama sabredin bikaç bölüm daha olaylar muhteşem ilerleyecek ben 1 gecede bitirdim dayanamayıp benden söylemesi spoiler vermek istemiyorum :)
ayrıca abraham ve ekibini boş sanmayın tüm grup birleşecek olaylar müthiş olacak
Azimliyim, sabredip bekleyeceğim.
Bu arada kızlar Vikings'i izleyen var mı aranızda? Başlamak istiyorum da izleyen varsa yorum alayım diyordum.
İyi hoş ama bi türlü aksiyon yok ya vali varken hareketliydi en azından.
Bütün bölüm saçma sapan sohbetler dinledik. Daryl bu kadar duygusal değildin sen odunlaş bebeğim
Bugün bi başlayayım, eşimi ikna edebilirsem onunla izleriz belkiBen izliyorm güzel hoşuma gidiyor daha 2. Sezonun başında zaten kavga sahneleri var baya ama iyi hele jenerik müziği ağzıma takılp duruyo
Bugün bi başlayayım, eşimi ikna edebilirsem onunla izleriz belki
Di mi di mi saçma salak ağlıcaktı nerdeyse
Nerde o duygusuz adam biz on7 öyle seviyoruz
İyi hoş ama bi türlü aksiyon yok ya vali varken hareketliydi en azından.
Bütün bölüm saçma sapan sohbetler dinledik. Daryl bu kadar duygusal değildin sen odunlaş bebeğim
tey tey teyy....nerde valinin tankın üzerinde poz verip, hapishaneyi bize teslim etmezsen sonuçlarına katlanırsın dediği sahneler...
çiftlikteki sahneler bile çok güzeldi..özledik aksiyonu yaa....
keşke shane ölmeseydi....o da daryl kadar olmasa da çok atraksiyonlu bi adamdı....
bütün ekşınlı şahıslar öldü, kala kala beth',n maggi'nin ergen triplerine kaldık
aynen canım ya hele o hershelin ölme sahnesi
Allahım yaa
evet yaa en etkileyici sahnelerden biriydi...
ama benim en çok üzüldüğüm sahne carol'un kızı sofia'nın samanlıktaki ölülerin arasından çıkmasıydı
carol nekadar ağlamıştı,...ne sahneydi ya
birde lori'nin doğum anı çok kötüydü, Carl'ın gözleri önünde maggie karnını kesip bebeği çıkarmıştı ya, carl nasıl ağlamıştı...
eski sahneler çok güzeldi yaa, gerçekten çok savsak sahneler var artık...bir an önce heyecan lazım...hiç izleyesim gelmiyor...
Loriye çok gıcık olurdum ama ölünce ağlamıştım yaa
evet ya hiçbir insan o şekilde ölmesine acımadan bakamaz zaten....
karnını kesişi gözümün önünden gitmiyor...
aslında lori 'yi başka bir aylak yememiş olsa da, lori aylağa dönüşseydi daha unutulmaz olurdu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?