The Walking Dead

büyük ihtimalle öyledir canım iyi şeyler olmayacak. kimler ölecek bakalım
Bu karekterin diziye gireceği artık kesin.Söylentiler arasında Vali den daha tehlikeli olacağı var.Negan, dikenli telle çevrilmiş olan ve adını Lucille koyduğu baseball sopası ve küfüre olan düşkünlüğüyle bilinir.Kirkman'ın açıklamasına göre Negan beklenilen gibi4. sezon değil 5. sezon diziye dahil olacak.Diğer bir soru ise Gleen'i öldürecek mi?Evet çizgi roman da Negan Gleen'i öldürüyor ama dizi de ne olur, hiç bir bilgi yok. Yaziyo arastirmalarima gore :)

anaaaam gleen ölmesin kız seviyom ben onu. izleyip görecez bakalım :)

Bencede kimse olmesin ama bu aylaklar tamamen nasıl yok olacaklar meraklar icerisindeyim kendi kendime soruyorum nasil yok edebilirler diye hic bisey aklima gelmiyo :)

ben söyleyim, :)
hastalığın aşısı bulunacak... bundan sonraki ölenler artık aylak olmayacak...
washingtonda tekrar ordu yapılanması kurulacak.. ve ordu askerleri bütün aylakları öldürüp temizleyecekler imha edilecekler yani...
daha çok şeyi biliyorum ama söylemem he he he

O kadar cok aylak var ki tobe bismillah temizlenmez :)

O kadar cok aylak var ki tobe bismillah temizlenmez :)

temizlenir yaa, yeterki temizleyecek ordu silah mühimmat bulunsun

Dusunsenize rick hastanede gozlerini aciyomus(ilk bölümdeki sahne varya) ve hersey bi ruyaymis.. basarim küfrü :)

rick'in sülalesine deriz artık

4. sezon 4. bölüm hmm hüzünlü bitti az biraz... Bakalım Carol u neler bekliyor.

çok yavaş ilerliyorsun canım yaa , biraz ekşın biraz ekşın please

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…