- 7 Şubat 2015
- 1.045
- 538
- 323
- 35
Yaa bölümü ararken yorumlarda aciklamalarda okumustum gecen hafta ama nerde okudum hatirlamiyorum.. adamlar gay zaten onlardan bi cacik cikmaz :)biteceğini kim söyledi?
sanmam bitmez bence yaYaa bölümü ararken yorumlarda aciklamalarda okumustum gecen hafta ama nerde okudum hatirlamiyorum.. adamlar gay zaten onlardan bi cacik cikmaz :)
Ama cok sikici ve kisa bölümlersanmam bitmez bence ya
ben sıkılmadım kızAma cok sikici ve kisa bölümler
Diziye negan adinda bi karakter girecekmis validen daha beter seyler yapcakmis sanirim bu toplulugun icinde oben sıkılmadım kız
büyük ihtimalle öyledir canım iyi şeyler olmayacak. kimler ölecek bakalımDiziye negan adinda bi karakter girecekmis validen daha beter seyler yapcakmis sanirim bu toplulugun icinde o
Bu karekterin diziye gireceği artık kesin.Söylentiler arasında Vali den daha tehlikeli olacağı var.Negan, dikenli telle çevrilmiş olan ve adını Lucille koyduğu baseball sopası ve küfüre olan düşkünlüğüyle bilinir.Kirkman'ın açıklamasına göre Negan beklenilen gibi4. sezon değil 5. sezon diziye dahil olacak.Diğer bir soru ise Gleen'i öldürecek mi?Evet çizgi roman da Negan Gleen'i öldürüyor ama dizi de ne olur, hiç bir bilgi yok. Yaziyo arastirmalarima gore :)büyük ihtimalle öyledir canım iyi şeyler olmayacak. kimler ölecek bakalım
anaaaam gleen ölmesin kız seviyom ben onu. izleyip görecez bakalım :)Bu karekterin diziye gireceği artık kesin.Söylentiler arasında Vali den daha tehlikeli olacağı var.Negan, dikenli telle çevrilmiş olan ve adını Lucille koyduğu baseball sopası ve küfüre olan düşkünlüğüyle bilinir.Kirkman'ın açıklamasına göre Negan beklenilen gibi4. sezon değil 5. sezon diziye dahil olacak.Diğer bir soru ise Gleen'i öldürecek mi?Evet çizgi roman da Negan Gleen'i öldürüyor ama dizi de ne olur, hiç bir bilgi yok. Yaziyo arastirmalarima gore :)
Bencede kimse olmesin ama bu aylaklar tamamen nasıl yok olacaklar meraklar icerisindeyim kendi kendime soruyorum nasil yok edebilirler diye hic bisey aklima gelmiyo :)anaaaam gleen ölmesin kız seviyom ben onu. izleyip görecez bakalım :)
beklemedeyiz bizde bakalm canım :)Bencede kimse olmesin ama bu aylaklar tamamen nasıl yok olacaklar meraklar icerisindeyim kendi kendime soruyorum nasil yok edebilirler diye hic bisey aklima gelmiyo :)
Bencede kimse olmesin ama bu aylaklar tamamen nasıl yok olacaklar meraklar icerisindeyim kendi kendime soruyorum nasil yok edebilirler diye hic bisey aklima gelmiyo :)
Diziyi 10 bölüm sonra bitireceklermis sanirim belki iyi seyler olabilir. Ben baya inandim oranin guvenli olduguna :)
O kadar cok aylak var ki tobe bismillah temizlenmez :)ben söyleyim, :)
hastalığın aşısı bulunacak... bundan sonraki ölenler artık aylak olmayacak...
washingtonda tekrar ordu yapılanması kurulacak.. ve ordu askerleri bütün aylakları öldürüp temizleyecekler imha edilecekler yani...
daha çok şeyi biliyorum ama söylemem he he he
O kadar cok aylak var ki tobe bismillah temizlenmez :)
Dusunsenize rick hastanede gozlerini aciyomus(ilk bölümdeki sahne varya) ve hersey bi ruyaymis.. basarim küfrü :)
4. sezon 4. bölüm hmm hüzünlü bitti az biraz... Bakalım Carol u neler bekliyor.
kızlar bu yeni katılan adam kötü mü sizcee
banada öyle geldi yaa bu adam iyi gibi gözüküyor ama sanki çok kötü olacakmış gibi.. gözüm tutmadı hiçbence kötü...
validen daha beter bi adam girecekmiş diziye.. o adamın adamıdır kesin bu sarıçıyan
banada öyle geldi yaa bu adam iyi gibi gözüküyor ama sanki çok kötü olacakmış gibi.. gözüm tutmadı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?