canım bişey sorcam ya bizim bu sarı oğlanniye her tarafa kagıt ördek bırakıyor hala anlamadım sorun bende mi bişey mi kaçırdımcanım Michael ölecek ama o ölecek ve dizi bitecek...
yani dört sezon boyunca Michael devam yani..
sara ölmüyor ama ölse daha az acı çekerdi... Michael için canını verecek duruma gelecek...
zaten Michael sara için ölecekonu kurtarmak için... bak prison break dizisi var kk da...ordan devam edelim istersen, burayı işgal ettik
şu linke tıkla.. ama bence önceki sayfaları okuma, zevki kaçar hevesi kaçar...
izleyerek gör..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/prison-break.13828/
Aaaaa sen de sonunu söylemişsin ya zaten. Demeyeydin iyiydi.
Bu bahsettiginiz hangi dizi yaa :)
canım bişey sorcam ya bizim bu sarı oğlanniye her tarafa kagıt ördek bırakıyor hala anlamadım sorun bende mi bişey mi kaçırdım
Yanlış konuya girdim heralde dedim
neyse
Kim bu Aeron ya :)
hee bende başka bişiler vardır sandım kız 14.bölümdeyimcanım söylemeyi istemedim, hatta sorma diye ısrar etim ama arkadaş çok ısrarla sordu kıramadım....)
prison break canım...
canım o kağıt ördek michael'in şifreli mesajı...
o ördekle iletmek istediği şeyleri iletiyor, şifre gibi bir şey yani...
kısacası kağıt ördek varsa işin içinde Michael mutlaka bir plan peşinde demektir
hee bende başka bişiler vardır sandım kız 14.bölümdeyim
Baş belası t bag uzun saçlı adami öldürdüiyi gidiyorsun canım, hangi sahneler, neler olup bitiyor, anlatsana
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar izlediniz miiiiiiiiiii
o gittikleri yerde hiiç hoş şeyler beklemiyor bence onlarıizledim
bunlar terminusdan sonra hiçmi akıllanmadı ya
yani senarist terminusu pişirip önümüze koymaz umarım
Baş belası t bag uzun saçlı adami öldürdüsara da sarioglanin evli oldugumu öğrendi uzak duruyor
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar izlediniz miiiiiiiiiii
ikinci sezona geçtim canım ölmemişbu bahsettiğin konuda süprizle karşılaşacaksın
çok fazla aksiyon yok canım ya morgan göndermemiş galiba aaronu ya anlamadım ki bi izle de yaz canım ben tahmin edemedim pek bişeybirazdan izlicem inşallah.. meraktayım..
nasıl biraz aksiyon varmıydı yoksa aynı monoton mu?
çok fazla aksiyon yok canım ya morgan göndermemiş galiba aaronu ya anlamadım ki bi izle de yaz canım ben tahmin edemedim pek bişey
ikinci sezona geçtim canım ölmemişşimdi ikinci sezonun ilk bölümündeyim olaylar olaylaaaaaar
adam iyi gibi ama bence illaki altından bişey çıkacak gibianlaşılan washingtona varana kadar aksiyon sıfır olacak...
elini kesti t-bag in. kesin varya o adam bi şekilde çıkacak karşılarına. neler olacak çook merak ediyorum Sara ya çok üzülüyorumevet ölmedi, söyleyecektim ama izlememişsindir diye söylemedim...
olaylar atağa geçti sıkı izle bakalım , yorumlarını kritik yapalım burda :)
arkadaş önerdi de walking dead konuşurken. burda konuşur olduk birazcıkwalking dead dıye gırdım p.break çıktı iyi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?