- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
elini kesti t-bag in. kesin varya o adam bi şekilde çıkacak karşılarına. neler olacak çook merak ediyorum Sara ya çok üzülüyorum
ben garip bi şekilde seviyorum o adamı ya özünde iyi gibi geliyor. şu çocuğa ne olacak ölecek mi arı oğlanın yegeni?abruzzi kötü adam gibi görünüyor ama sonradan iyi olacak gibi.. pek de iyi değil ama ailesini falan bulacak yani...
o adamın ölümü de çok feci olacak...
ben garip bi şekilde seviyorum o adamı ya özünde iyi gibi geliyor. şu çocuğa ne olacak ölecek mi arı oğlanın yegeni?
ay yazık ya kıyamam onaonun ahvali biraz karışık canım, epey olaylar gelecek başına.. ölse daha mı az acı çekerdi bilemiyorum...
abruzziyi bende ndense sevmiştim.. bilhassa ölüm şeklinden dolayı.. çocukları ve karısı falan epey hüzünlü bir sonu oldu onun....
alex mahone diziye dahil oldu mu? ikinci sezonda girecekti..
adamım benim çok karizmatikti yaa
ay yazık ya kıyamam onakesin ağlatacak beni bu dizi :/ geldi bebeğim ay tam bir baş belası ya her delikten çıkıyo herşeye karışıyor mübarek zeki de yani uyuz ı ıh ben sevmedim bu adamı
iyiilik mi yapçaaaakbende başta sevmemiştim, ama sonradan çooook değişecek o adam...
ve inanılmaz biri olacak... bizim sarı oğlanla neler yapacaklar neler
iyiilik mi yapçaaaakşimdi hepsi dağıldı ama nasıll buluşacaklar
ay evet ben onuda çok seviyorum boş yere girmiş zaten hapse de çok üzüldüm o sahnelerdegüzel bi buluşma olacak....anlatırsam zevki kalmaz...
ama sucre çok iyi yaa değilmi??
Michael'a çok faydaları olacak.. dosttan da öte, kendi canını verecek kadar seviyor michaeli..
abruzzi ölecek zaten buluşamayacak onlarla...
buluştukları şekli söylemeyim canım inan hiç zevki kalmaz.. çünkü dizinin en can alıcı yerlerinden biri buluşma yeri..
ay evet ben onuda çok seviyorum boş yere girmiş zaten hapse de çok üzüldüm o sahnelerdekaçıncı bölümlerde peki canım onu söyle bari ikinci bölümü izledim ben en son çok var mı daha? gözlerim ağrıdı diye bıraktım yoksa bırakamıyom
eneeeeeeem doğru ya herkes oraya gitmeye çalışıyor zaten tabiiiki orda buluşacaklar izlerken aklıma geldi ama nedense şimdi gelmedi aklıma. o paralar içinde iyi bi kavga çıkar kesin he. abruzzi ölmesin t-bag ölsün ifrit oluyorum o adamaaz kalmış, yakında gidecekler oraya... zaten alex mahone ile kıyasıya mücadele orda başlayacak.... sana ipucu..
DB COOPER paraları dersem bişeyler anlarmısın, ..
eneeeeeeem doğru ya herkes oraya gitmeye çalışıyor zaten tabiiiki orda buluşacaklar izlerken aklıma geldi ama nedense şimdi gelmedi aklıma. o paralar içinde iyi bi kavga çıkar kesin he. abruzzi ölmesin t-bag ölsün ifrit oluyorum o adama
ya üzülmüyor değilim zaten ama çok canice davranıyor hele o cep tutturup yanında adam gezdirmesi sürüklemesi çok gıcıkt bag ölmeyecek boşuna ümitlenme :)
UTAH'da buluşacaklar... ama sana bişey diyeyim, o dizideki kötü insanlar hakkında hemen emin olma... ben çok yanlış algıladım mesela, abruzzi kötü dedim ama ölürken ağlamıştım.. sonra t bag kötü olabilir ama onun yaşadıklarını gördüğünde inanamayacaksın acıyacaksın hatta.. bi kadını sevmiş hemde çok sevmiş... ama kadın terketmiş onu..
evet kötülük etmiş ama yaşadıkları da kolay şeyler değil...zaman zaman onun yaşadıklarını gösterecekler ve üzülüyor insan o anda..
haa bak birde Benjamin Franklin var, o adam da kötü gibiydihiç haz etmemiştim ama hele o adamın yaşayacaklarını gördüğünde çok üzüleceksin.. kızı karısı çok kötü şeyler yaşayacaklar....
bu dizi bambaşka bi dizi.. en iyi adam zaman geliyor çok kötü olarak çıkıyor karşımıza.. en kötü adam da zaman zaman ağlatıyor bizi... o yüzden iyi-kötü yorumların çok değişecek bölümler ilerledikçe...
ya üzülmüyor değilim zaten ama çok canice davranıyor hele o cep tutturup yanında adam gezdirmesi sürüklemesi çok gıcıkaynen valla canım abruzziyi önce bende sevmemiştim ama dediğim gibi garip bi şekilde seviyorum o adamı halbuki çokta bi iyilik yapmadı henüz. O yaşlı adama nasıl üzüldüm anlatamam ya kıyamam çok kötü oldum kız rüyalarıma giriyolar artık neler olacak merak içersindeyiiim. çok sağol kız valla iyiki önrmişsin çok sevdim diziyi. bitsinde film dizi tavsiyesi alcam senden dahaa
ayyyy demeeeeeee öyle yaaao gittikleri yerde hiiç hoş şeyler beklemiyor bence onlarıama iyi,zararsız olduklarına ben bile inanır gibi oldum kız
yok canım ya güvenli değil bellli ama ne gibi bişety çıkacak bilmiyorumayyyy demeeeeeee öyle yaaa
gerçi öyle olmasa güvenli bir yer bulsalar dizi biter :)
hemen altından bişi çıkarmazlaryok canım ya güvenli değil bellli ama ne gibi bişety çıkacak bilmiyorumsenin aklına geliyor mu bişeyler kız
ay evet kız çok şaşırdim aaron da tatlı aslında beğendimde yani ama ericle öpüşünce çok şaşırdımhemen altından bişi çıkarmazlar
bir iki bölüm sakin gider final bölümünde verirler aksiyonu bizde her sene olduğu gibi heyecanla yeni sezonu bekleriz gibime geliyor
zombi dizisine gay sokuşturmasalardı iyidi ya :)
biteceğini kim söyledi?Diziyi 10 bölüm sonra bitireceklermis sanirim belki iyi seyler olabilir. Ben baya inandim oranin guvenli olduguna :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?