The Walking Dead

adamım ya benim ilk başlarda ne gıcıktı ama hiç sevmemiştim uyuzu. haftaya heyecanlı olur kesinde sonra aylarca bekleyiş çok fazla ya canım bu arada yeri değil biliyorumda bu paul yardım ediyor ya satacak mı sonra bunları? sarı oğlanı sara'yı

michonne ilk fotoğraflarda kimse neden yok diye şüphelenmişti doğrumu kimse yokmu ? birde oraya girmeden çocuk sesleri geliyordu ama kapılar açılınca hiç çocuk göremedim ben ?? bunlar aklıma takılanlar

michonne ilk fotoğraflarda kimse neden yok diye şüphelenmişti doğrumu kimse yokmu ? birde oraya girmeden çocuk sesleri geliyordu ama kapılar açılınca hiç çocuk göremedim ben ?? bunlar aklıma takılanlar
kız izlesene :) birileri var iyi de davranıyorlar ama altından bişeyler çıkacak gibi

canım ya benim internetim kotalı ondan izleyemiyorum valla halletmem gereken bir konu bu da sağol ama yorumların için teşekkür ederim

evet daryl çok harbi bir çocuk... aryl normal hayatta 50 küsür yaşındaymış biliyomusun şok oldum
hiç sanmıyordum, 25-30 yaşında gibi sanki...

paul yardım ediyor evet ama satmayacak...dördüncü sezonun sonunda paul tekrar girecek diziye ve çok şaşıracağın bişey olacak... onu da izlemeden anlatmam

şaka mııı en fazla 30 gibi kız ne yiyip ne içiyo bu ecnebiler

ay satacak diye bekliyorum heran çok korkuyorum satmayacaksa iyi rahatladım

şaka mııı en fazla 30 gibi kız ne yiyip ne içiyo bu ecnebiler

ay satacak diye bekliyorum heran çok korkuyorum satmayacaksa iyi rahatladım

aslında düşmanımın düşmanı dostumdur taktiğini uyguluyor paul...
yani Caroline raynold'a düşman oldu paul... ee Michael de abisi de Caroline düşman olunca, michaeli kullanarak carolinden intikam almak istedi ....

evet ama sara iyice gıcıklık yapıyor adam ona sinirlenip gidecek diye korkuyorum. pope yardım etti onun başı belaya girecek mi? offf franklin de casusluk yapacak. t-bag ağladı resmen neler yaşamış küçükken

sara nerde gıcıklık yaptı canım orayı hatırlayamadım??
pope görevden alındı ki... orayı kaçırdın mı sen... haa dur dur ilerde göreceksin onu... pope alındı görevden...
Franklin de çocuğu için yapacak mecburen... ama alex ondan çok kötü bişey isteyecek... o bölümü izledinmi??
t bag kötü adam gibi görünsede çok acı çekmiş biri... hasta resmen...

canım geçtim o bölümleri pope görevden alındı ama hard diski almak için yardım etti ya onu diyorum. bide paul a gıcıklık yapıyordu sara canım onu dediydim

canım geçtim o bölümleri pope görevden alındı ama hard diski almak için yardım etti ya onu diyorum. bide paul a gıcıklık yapıyordu sara canım onu dediydim

nasıl gıcıklık yapıyordu yaa hatırlayamadım orayı
inanmıyorum prison break de unuttuğum bir sahne, başıma taş yağacak
hatırlat bakayım..

Canim arabaya almadı orda yolda bıraktı,yrende bogmaya çalıştı yaa o sahneleri diyorum

haa ona mı diyorsun, iyide paul saraya neler yaptı ne çabuk unuttun, işkence etti, küvette boğmaya çalıştı...
ne yapsaydı sara hiç bişey olmamış gibimi davransaydı..
sen paulun saraya işkence sahnelerini izlemedin mi,

Izledim tabiiki cani, ama sonuçta şuan yardım etmeye çalışıyo ne bilim pişman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…