- 7 Şubat 2015
- 1.045
- 538
- 323
- 35
Bu hastaligin tek ilaci hava yoluyla verilir bence yoksa dusunsenize tek tek zombi bul yakala ilac verr ohooo bi bes sezon daha surer oyle olursa :)hahahaa
çokgüldüm valla, iyi hazırlamış hazırlayan.. paylaşan da sağolsun :)
ben de senelerdir bu dizi ile haşır neşirim ve çizgi romanını da okumuşbiri olarak, bu metni yazana katılıyorum.. bilhassa dizinin artık uzaya uzaya sakız gibi sündüğü konusuna katılıyorum.. hayır yani uzasın sürsün izleriz , no problem...
lakin uzatırken de usturuplu uzatsınlar yahu.. bu ne böyle cılkı çıktı iyice...
benim bildiğim gavur dizilerinde, bilhassa virüslü olanlarında, hastalık vuku bulur... milyonlarca insan ölür.. büyük dramlı sahneler... derken çaresi bulunur... sonra mutlu son... aileler kavuşur.. hayat tatlı devam eder, örneğin 5 months later diye bir alt yazı görürüzardından the end...
böyle de olmalı zaten , çok sündü dizi...
benim çizgi romandan okuduğum ufak tefek aklımda kalan birkaç can alıcı nokta var ama spoiler diye kızarsınız
bu arada tahminlerim de genelde tutuyo :)
ama tutturamadığım bir tahmin var, aşırı meraktayım.. morgan denen siyahi adam ne zaman çıkacak yahu...
onu bi öğrensek artık , arada bir başgösterip kayboluyor eleman...
haa birde beyazperde. com 'da okudum haftaya dizi bitiyormuş final yapacakmış diye bi yazı okudum
doğru mu dersiniz....
daha çok oturmamış parçalar, yapılmamış planlar var ama, dedikodulara göre hızlandırılmış bölüm olacakmış...
sanırım rick ve grubu orayı alacaklar... ve orda hayatlarını idame ettirecekler.. böylelikle final olacak...
Washington'a varmazlarsa yıkılırım yaa... çizgi romandan kopacaklar sanırım böyle bir final olursa vasat olur.. kalıcı ve etkileyici bir final olmalı....hastalığın tedavisi olmalı ne bileyim bişeyler olmalı işte..... böyle bitemez yaaa
Bu hastaligin tek ilaci hava yoluyla verilir bence yoksa dusunsenize tek tek zombi bul yakala ilac verr ohooo bi bes sezon daha surer oyle olursa :)
Zombiler isirmiyoki resmen adamı yiyolar icini dışını :) yedikten sonra aşilı olsan nolcak bea :) :) :)çizgi romana göre aşısı bulunacak.. hatta ilk Amerikan başkanına yapacaklar aşıyı...
ama diziye göre ne başkan kalmış piyasa da ne aşı
zombileri aşılamayacaklar zaten, onlar ölü et parçası....
sadece canlılara yapılacak... ısırılsalar bile hastalık bulaşmayacak... ama onca zombiyi napacaklar ben onu kestiremiyorum.. imha edilirler heralde..
Zombiler isirmiyoki resmen adamı yiyolar icini dışını :) yedikten sonra aşilı olsan nolcak bea :) :) :)
Ufff cok sacma dizi yaa... ama cok güzel yine de :)allah iyiliğini versin kahkaha attım resmen
haklısın yiyorlar, ama elinden kurtulanlar ısırıkla :)
onları kastediyorum..
mesela andrea ısırıldı öldü, jimi ısırılarak öldü, tyreese,..carolun kızı sofia, daha çok var da aklıma gelenler bunlar.. ısırıkla kurtulanlarda var yani
vavvv muhteşem olaylar olacakmışAĞIR SPOİLER İÇERİR, İSTEMEYEN OKUMASIN...
kızlar çok güzel spoiler öğrendim.. sizlerle de paylaşayım.. şimdi yeni bölümü izleyenler bilir, zombilerin alınlarında W işareti görüyoruz bir kaç bölümdür... bunun bir anlamı olduğunu biliyorduk ama bi fikrimiz yoktu...
bu işaret Whisperer isimli bir gruba ait... aynı Rick'lerin grubu gibi dışarda hayatta kalmaya çalışan bir grup ve krallık sistemiyle yönetiliyor.. epey kalabalıklar.. kendini kral ilan eden de Negan isminde bir vahşi.. çok acımasız ve zalim.. haraçla geçiniyorlar...
şimdi gelelim haftaya olacaklara :)
rick'in sürekli uyardığı şey olacak... duvarların bazı çatlak yerlerinden zombiler içeri girecekler... alexandira'nın başı olan kadın Deana ve oğlu bu saldırıda ölecekler.... çizgi romana göre hatta Carl'ın gözü hata kurşunuyla kör olacakmış.. ama ben öyle olacağını sanmıyorum.. normalde ricikinde eli kesilmesi gerekiyordu taa eski sezonlarda ama öyle bişey olmadı.. sanırım senarist Carl'ın da gözünün kör olmasını işlemeyecek...
dışarda yaşayan 4 tane grup var... biri rick ve grubu...
ikincisi bu negan dediğim adamın krallıkla yönettiği grup,
bir grup daha var toprak ve tarımla geçiniyorlar epey kalabalıklar..
biri de şuan ki gördüğümüz alexandria grubu..
gelelim bu gruba neler olacağa?
alexandira grubunun başı olan kadın yani deana zombiler yüzünden ölünce lider rick olacak... rickin sistemiyle yönetim devam ederken bu negan denen adam bunları ele geçirecek ve çok eziyet edecek.. rick ve ekibin çok berbat günler bekliyor anlayacağınız...
ardından diğer tarımla geçinen grubu da ele geçirecek.. resmen bir krallık yönetimiyle karşı karışyayız ve rick asla böyle bir yönetimin altına girmez iyi bilirsiniz :)
bu yüzden bundan sonraki rickin planı devreye girecek ve diğer iki grupla gizli ittifak yapıp negan denen adamın yönetimini devirecekler....
genel itibarıyla üç aşağı beş yukarı özetlemeye çalıştım.. lakin senarist çizgiromana genelde uyar, fakat ufak tefek değişiklikler katabilir.. ama böyle olacak yani... rickin aşk hayatına gelirsek, rickin yeni duygular beslediği kadın varya jessie, o da zombiler içeri saldırdığında o kadında ölecek
zavallı rick aşkta hep kaybetmiş :)
rickin grubundan Abraham ve sevgilisi de ölecekler.... ama zombilerden değil birileri öldürecek...
en çok üzüldüğüm kişilerden biri de glenve maalesef bu saldırı da glen de ölecek
vavvv muhteşem olaylar olacakmışrick garibim gene kaldı Michonne galiba bir ben yakıştırıyorum
glen ölmesin sasha ölsün nefret ediyorum ondan
yani frenliyor kesinlikle birlikte olsunlarsasha içlerinde en mantıklı davranan kişi.. rick de öyle..
michonea çok kızanlar var ricke vurduğu için ama michone orda vurmasaydı herşey mahfolacaktı... savaş başlıcaktı.. michone ricki durdurmak için yaptı... aslında bende rick ve michoneu çok yakıştırıyorum.. bazı sahnelrde duygusal yakınlaşmaları olmuştu zaten...
yani frenliyor kesinlikle birlikte olsunlarsashaya abisine sevgilisine hiç ısınamadım allahtan 2 side gitti. sinir sinir gülmesi gıcıktı. abisininde pısırıklığı gerçi ölüşü fenaydı ikisininde
yani orda hakkını yemeyeyimyok yaa tyreese iyi adamdı yazık oldu ona... çok merhametliydi rickin kızına falan hep o baktı hapishane baskına uğradığında..
Michonne son sahnede niye atrlandı ya :)
Neganın tipi ne kadar ürkünç ya şimdiden korktum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?