The Walking Dead

Bu hastaligin tek ilaci hava yoluyla verilir bence yoksa dusunsenize tek tek zombi bul yakala ilac verr ohooo bi bes sezon daha surer oyle olursa :)

hahah Tr de durumu hiç merak etmedim zaten burada herkes birbirini yiyor zombileşmeye gerek yok

yahu bu kadar ölüyle nasıl salgın hastalık başlamadı, o leşleri yiyen kuşlar sağlam kalanlara neden saldırmadı anlamadım. bir de evlendirmeyin la Daryl'ımızı valla bakmayız yüzünüze

peder adamları sattı şerefsiz o kadarda korudular onu birde arkadaşları öldü çok etkilendim. bir türk sözü gerçekleşti. "senin ağzını yırtarım" adamın ağzını yırttılar yaw

Bu hastaligin tek ilaci hava yoluyla verilir bence yoksa dusunsenize tek tek zombi bul yakala ilac verr ohooo bi bes sezon daha surer oyle olursa :)

çizgi romana göre aşısı bulunacak.. hatta ilk Amerikan başkanına yapacaklar aşıyı...
ama diziye göre ne başkan kalmış piyasa da ne aşı
zombileri aşılamayacaklar zaten, onlar ölü et parçası....
sadece canlılara yapılacak... ısırılsalar bile hastalık bulaşmayacak... ama onca zombiyi napacaklar ben onu kestiremiyorum.. imha edilirler heralde..

Zombiler isirmiyoki resmen adamı yiyolar icini dışını :) yedikten sonra aşilı olsan nolcak bea :) :) :)

Zombiler isirmiyoki resmen adamı yiyolar icini dışını :) yedikten sonra aşilı olsan nolcak bea :) :) :)

allah iyiliğini versin kahkaha attım resmen
haklısın yiyorlar, ama elinden kurtulanlar ısırıkla :)
onları kastediyorum..
mesela andrea ısırıldı öldü, jimi ısırılarak öldü, tyreese,..carolun kızı sofia, daha çok var da aklıma gelenler bunlar.. ısırıkla kurtulanlarda var yani

Ufff cok sacma dizi yaa... ama cok güzel yine de :)

kızlar izlediniz mi yeni bölümü ??
zavallı rick reis aşık oldu iyimi aşk nelere kadirmiş işte, elin herifini evire çevire dövdürür böyle
tabi kendisi de dövüldü ama olsun yiğidi öldür hakkını yeme
bu arada NEGAN denen zalim herif diziye dahil oluyor kızlar... zombilerin alınlarındaki W işareti bunu gösteriyor... çok feci bir adam negan... validen ve terminustaki canilerden bile daha beter illet biri olacakmış...
haftaya sezon finali ama bir güzl yanı da 90 dakka olacak.. yani iki bölüm birleştirilmiş olacak..ve sezona öyle bir giriş yapacaklarmış ki, çok etkileyici ve büyük bir dram olacakmış..

AĞIR SPOİLER İÇERİR, İSTEMEYEN OKUMASIN...

kızlar çok güzel spoiler öğrendim.. sizlerle de paylaşayım.. şimdi yeni bölümü izleyenler bilir, zombilerin alınlarında W işareti görüyoruz bir kaç bölümdür... bunun bir anlamı olduğunu biliyorduk ama bi fikrimiz yoktu...
bu işaret Whisperer isimli bir gruba ait... aynı Rick'lerin grubu gibi dışarda hayatta kalmaya çalışan bir grup ve krallık sistemiyle yönetiliyor.. epey kalabalıklar.. kendini kral ilan eden de Negan isminde bir vahşi.. çok acımasız ve zalim.. haraçla geçiniyorlar...
şimdi gelelim haftaya olacaklara :)
rick'in sürekli uyardığı şey olacak... duvarların bazı çatlak yerlerinden zombiler içeri girecekler... alexandira'nın başı olan kadın Deana ve oğlu bu saldırıda ölecekler.... çizgi romana göre hatta Carl'ın gözü hata kurşunuyla kör olacakmış.. ama ben öyle olacağını sanmıyorum.. normalde ricikinde eli kesilmesi gerekiyordu taa eski sezonlarda ama öyle bişey olmadı.. sanırım senarist Carl'ın da gözünün kör olmasını işlemeyecek...
dışarda yaşayan 4 tane grup var... biri rick ve grubu...
ikincisi bu negan dediğim adamın krallıkla yönettiği grup,
bir grup daha var toprak ve tarımla geçiniyorlar epey kalabalıklar..
biri de şuan ki gördüğümüz alexandria grubu..
gelelim bu gruba neler olacağa?
alexandira grubunun başı olan kadın yani deana zombiler yüzünden ölünce lider rick olacak... rickin sistemiyle yönetim devam ederken bu negan denen adam bunları ele geçirecek ve çok eziyet edecek.. rick ve ekibin çok berbat günler bekliyor anlayacağınız...
ardından diğer tarımla geçinen grubu da ele geçirecek.. resmen bir krallık yönetimiyle karşı karışyayız ve rick asla böyle bir yönetimin altına girmez iyi bilirsiniz :)
bu yüzden bundan sonraki rickin planı devreye girecek ve diğer iki grupla gizli ittifak yapıp negan denen adamın yönetimini devirecekler....
genel itibarıyla üç aşağı beş yukarı özetlemeye çalıştım.. lakin senarist çizgiromana genelde uyar, fakat ufak tefek değişiklikler katabilir.. ama böyle olacak yani... rickin aşk hayatına gelirsek, rickin yeni duygular beslediği kadın varya jessie, o da zombiler içeri saldırdığında o kadında ölecek
zavallı rick aşkta hep kaybetmiş :)
rickin grubundan Abraham ve sevgilisi de ölecekler.... ama zombilerden değil birileri öldürecek...
en çok üzüldüğüm kişilerden biri de glen ve maalesef bu saldırı da glen de ölecek

vavvv muhteşem olaylar olacakmış rick garibim gene kaldı Michonne galiba bir ben yakıştırıyorum
glen ölmesin sasha ölsün nefret ediyorum ondan

vavvv muhteşem olaylar olacakmış rick garibim gene kaldı Michonne galiba bir ben yakıştırıyorum
glen ölmesin sasha ölsün nefret ediyorum ondan

sasha içlerinde en mantıklı davranan kişi.. rick de öyle..
michonea çok kızanlar var ricke vurduğu için ama michone orda vurmasaydı herşey mahfolacaktı... savaş başlıcaktı.. michone ricki durdurmak için yaptı... aslında bende rick ve michoneu çok yakıştırıyorum.. bazı sahnelrde duygusal yakınlaşmaları olmuştu zaten...

yani frenliyor kesinlikle birlikte olsunlar sashaya abisine sevgilisine hiç ısınamadım allahtan 2 side gitti. sinir sinir gülmesi gıcıktı. abisininde pısırıklığı gerçi ölüşü fenaydı ikisininde

yok yaa tyreese iyi adamdı yazık oldu ona... çok merhametliydi rickin kızına falan hep o baktı hapishane baskına uğradığında..

kızlar walking dead de merle ve daryl'ın hüzünlü bir sahnesi vardı, daryl ağlamıştı abisinin ölmesine..
o sahnenin çekim aşamalarını paylaşıyorum..
nekadar zor çekimler yaa, emek var çok fazla...

bu adam da 6. sezonda karşımıza çıkacak olan, çizgi romanı okuyanlar bilir, dünyanın en vahşi, en acımasız işkenceci adamı NEGAN.. rick ve ekibine çektirmediği işkence eziyet kalmayacak...

Michonne son sahnede niye atrlandı ya :)
Neganın tipi ne kadar ürkünç ya şimdiden korktum :)

michone o hereketi yapmasaydı herşey mahfolacaktı.. michone ricki susturmak ve planlı hareket etmek için vurdu ona.. rick o esnada kendini kaybetmişti ve michone vurmasaydı rick yanlış şeyler söyleyecekti...ortalık karışacaktı, birçok kişi ölecekti silahlar konuşacaktı.. michone buna engel olmak için yaptı, iyi de yaptı aslında.... akıllı kadın..
ben en çok şunu merak ediyorum., maggie pederle o kadının konuşmasını duydu ya, hani merdivenden gizlice dinlemişti..
peder kadına ispiyonculuk yaparken,.. işte maggi neden gidip söylemedi ricke bunu.. onları duyduğunu pederin ispiyon ettiğini falan neden anlatmadı.. orayı işlemediler bu bölümde.. ben buna çok şaşırdım..

Kızlar siz nerden izliyorsunuz ben Kanaltürk'den takip ediyorum daha yeni başladım sayılır ama çok sardı acayip Merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…