Tv kanallarından takip etme derim. Çoğu sahneyi sansürlüyorlar geriye pek bir şey kalmıyor.Kızlar siz nerden izliyorsunuz ben Kanaltürk'den takip ediyorum daha yeni başladım sayılır ama çok sardı acayip Merak ediyorum
Öylemi bilmiyordum ama Kanaltürk'de gördüğüm kadarıyla sansür hiç yok gece geç saatte veriyorlar yine nettende bakim teşekkürederim ilk bölümünü izlicekdim zatenTv kanallarından takip etme derim. Çoğu sahneyi sansürlüyorlar geriye pek bir şey kalmıyor.
Ben netten izliyorum. Dizimag.
Rica ederim.Öylemi bilmiyordum ama Kanaltürk'de gördüğüm kadarıyla sansür hiç yok gece geç saatte veriyorlar yine nettende bakim teşekkürederim ilk bölümünü izlicekdim zaten
1 haftada 5 sezonu birden bitirdim şimdi kara kara düşünüyorum.. Sıkıldığım anlar oldu evet ama Darly için bırakmadım çok tatlı değil miBirde artık sevgilisi olsa fena olmaz hani :) Sezon finalini pek sevemedim. O adamın elinde neden Rickin fotoğrafı vardı ? Neden herkes Rickle uğraşıyor ? Amaçları kesip yemekse neden güçsüzler hedef alınmıyor ? Neden zombi filmini savaşa çevirdiler ? Kafamda deli sorular
Şuana kadar dizideki herkese bir süreliğine sinir olmuşumdur ama Darlye olamıyorum elimde değilSon bir kac bolumunu izlemedim ama evet bencede dizinin en tatlisi Daryl.
O degilde o kadar strategie belirlediler, surekli sil bastan olmasina sinir olmaya baslamistim.
Islerine gelince zombilere ayak bile uydurabiliyolar,
islerine gelmeyincede saldiriya ugruyolar
nerdeeeeeeeeekızlaaaar koşun koşun 6. sezonun tanıtım bölümü yayınlanmış..
nerdeeeeeeeee
Şimdi izledimsite adı vermeyeyim hani şu meşhur izlediğimiz yer var ya orada
Şimdi izledimbaştan başlayıp tekrar izlicem galiba yeni sezon ekimdeymiş
bende başlıyorum bugünbaştan başlayıp izleyişim 4 mü oldu ne
Şuana kadar dizideki herkese bir süreliğine sinir olmuşumdur ama Darlye olamıyorum elimde değilÇok tatlı yahu utanması bakışları falan Hayranı oldum resmen :)
O kısmı ben de anlayamadım yani o kadar şeyi çözdüler ama uygulama sıfır biraz akıl almaları lazım bence
bende başlıyorum bugünunuttum hep nerde ne oldu nerelerdesin sen sesin çıkmıyor bu ara
yok valla canım ya ben burdayım çalışıyorum fırsatım olmuyor pek burayada eskisi gibi giremiyorum kitap okudum bu ara işte olunca dizi film izlyemedim. sende var mı bişeylerpek sık takip edemedim bu aralar siteyi.. sen nerelerdesin canım, varmı izlediğin bir dizi? tavsiye öneri..
yok valla canım ya ben burdayım çalışıyorum fırsatım olmuyor pek burayada eskisi gibi giremiyorum kitap okudum bu ara işte olunca dizi film izlyemedim. sende var mı bişeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?