Yok onu biliyorum. Benim bahsettiğim dizi başka... Hani su sarisin zombinin hikayesinin anlatildigi dizi.
14. bölüm neydi öyle...
şuan 4. sezonun son bölümünü de fena halde izlemek istiyorum. son duraktaki kadın melek yüzlü şeytan gibi bir şey... Yani ben olayların durulacağını sanmıyorum. Son durakta mutlu mesut sıradan bi hayat yaşatılıp dizi bu şekilde sürdürülemeyeceğine göre? Dediğim gibi o kadında bir şeyler var o sahte tebessümünden belli...
Bu arada sanırım herkes bütün sezonları bitirmiş bir ben geride kalmışım. Benden başka yazan yok.Eskiden bu topic daha hareketliydi.
Mini dizinin adı ne acaba?
Hani su Glenn'lerin durağa vardiği sahne var ya... Bi kadin var yemek hazirliyor. Dönup gulumseyerek son durağa hoşgeldiniz diyor hani...son duraktaki kim canım? son durağı izledim ama hatırlayamadım :)
Bir ben mi bulamadım şu bölümleri yaadı yok dizinin canım, the walking dead episode yazarsan çıkar bölümler...
Hani su Glenn'lerin durağa vardiği sahne var ya... Bi kadin var yemek hazirliyor. Dönup gulumseyerek son durağa hoşgeldiniz diyor hani...
:)
Bir ben mi bulamadım şu bölümleri yaBir tanesine denk geldim yarım vücutlu kadın vardı, onda da alt yazı yok siz nereden izlediniz merak ettim :)
5. sezona geçtim sonunda... Rick' in içine Cüneyt Arkın serpiştirmişler.
En son 9 bitti. Cabuk bitsinde istemiyorum. Yalniz benim 6. Sezondan beklentilerim büyük... Beklentilerim karsilanmazsa boykot!!!haaaa tamam hatırladım.. mary o kadının adı.. adı batasıca :)
canım valla episode yazınca çıkmıştı bölümler.. 5 civarı bölüm vardı mini dizi kadarcık..
çabuk bitir de yeni sezona birlikte başlayalım.. 15 gün falan kaldı yeni sezona... özledim epey :)
En son 9 bitti. Cabuk bitsinde istemiyorum. Yalniz benim 6. Sezondan beklentilerim büyük... Beklentilerim karsilanmazsa boykot!!!
walla andrew lincoln çok iddialı konuşmuş ama görecez bakalım.. bende çıtayı çok yükselttim bakalaım neler olacak...
kardeş dizi beni sarmadı
Hadi ya... Su 5 bitsinde öyle geceyim ona ben...walla andrew lincoln çok iddialı konuşmuş ama görecez bakalım.. bende çıtayı çok yükselttim bakalaım neler olacak...
kardeş dizi beni sarmadı
Alt yazılımıydı peki ? Ben neden bulamadım ki acaba :))haaaa tamam hatırladım.. mary o kadının adı.. adı batasıca :)
canım valla episode yazınca çıkmıştı bölümler.. 5 civarı bölüm vardı mini dizi kadarcık..
çabuk bitir de yeni sezona birlikte başlayalım.. 15 gün falan kaldı yeni sezona... özledim epey :)
Maalesef şuan göremiyorum bende... İzlediğim siteden de kaldirilmis. Neden acaba?Alt yazılımıydı peki ? Ben neden bulamadım ki acaba :))
Ben de baktım tekrar telif hakkı nedeniyle yazıyordu bir de ülkenizde yasaklanmıştır diye gördüm sanırım kaldırdılarMaalesef şuan göremiyorum bende... İzlediğim siteden de kaldirilmis. Neden acaba?
Alt yazılımıydı peki ? Ben neden bulamadım ki acaba :))
Kardes dizi benide o kadar sarmadi.
Nasil basladigini gorduk ama neden basladigini, sebebini anlamadik.
Ilk nerden bulasti onuda bilmiyoruz. Ben onu ogreniriz umidiyle bakmistim.
Diziye biraz isinabilmem 3 bolum surdu.
Karakterlere hemen isinamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?