The Walking Dead

14. bölüm neydi öyle...

şuan 4. sezonun son bölümünü de fena halde izlemek istiyorum. son duraktaki kadın melek yüzlü şeytan gibi bir şey... Yani ben olayların durulacağını sanmıyorum. Son durakta mutlu mesut sıradan bi hayat yaşatılıp dizi bu şekilde sürdürülemeyeceğine göre? Dediğim gibi o kadında bir şeyler var o sahte tebessümünden belli...

Bu arada sanırım herkes bütün sezonları bitirmiş bir ben geride kalmışım. Benden başka yazan yok. Eskiden bu topic daha hareketliydi.

Yok onu biliyorum. Benim bahsettiğim dizi başka... Hani su sarisin zombinin hikayesinin anlatildigi dizi.

bisikletli kızı mı soruyorsun canım, hani yerde sürünen belden aşağısı olmayan , rickin hastaneden ilk çıktığı andaki gördüğü kız mı? evet izledim... 5 bölüm falandı... güzeldi..

son duraktaki kim canım? son durağı izledim ama hatırlayamadım :)

Hani su Glenn'lerin durağa vardiği sahne var ya... Bi kadin var yemek hazirliyor. Dönup gulumseyerek son durağa hoşgeldiniz diyor hani...

:)

haaaa tamam hatırladım.. mary o kadının adı.. adı batasıca :)

Bir ben mi bulamadım şu bölümleri ya Bir tanesine denk geldim yarım vücutlu kadın vardı, onda da alt yazı yok siz nereden izlediniz merak ettim :)

canım valla episode yazınca çıkmıştı bölümler.. 5 civarı bölüm vardı mini dizi kadarcık..

5. sezona geçtim sonunda... Rick' in içine Cüneyt Arkın serpiştirmişler.

çabuk bitir de yeni sezona birlikte başlayalım.. 15 gün falan kaldı yeni sezona... özledim epey :)

En son 9 bitti. Cabuk bitsinde istemiyorum. Yalniz benim 6. Sezondan beklentilerim büyük... Beklentilerim karsilanmazsa boykot!!!

walla andrew lincoln çok iddialı konuşmuş ama görecez bakalım.. bende çıtayı çok yükselttim bakalaım neler olacak...
kardeş dizi beni sarmadı

Kardes dizi benide o kadar sarmadi.
Nasil basladigini gorduk ama neden basladigini, sebebini anlamadik.
Ilk nerden bulasti onuda bilmiyoruz. Ben onu ogreniriz umidiyle bakmistim.
Diziye biraz isinabilmem 3 bolum surdu.
Karakterlere hemen isinamadim.

Alt yazılımıydı peki ? Ben neden bulamadım ki acaba :))

Maalesef şuan göremiyorum bende... İzlediğim siteden de kaldirilmis. Neden acaba?
Ben de baktım tekrar telif hakkı nedeniyle yazıyordu bir de ülkenizde yasaklanmıştır diye gördüm sanırım kaldırdılar Çok da merak ediyordum

Kardes dizi benide o kadar sarmadi.
Nasil basladigini gorduk ama neden basladigini, sebebini anlamadik.
Ilk nerden bulasti onuda bilmiyoruz. Ben onu ogreniriz umidiyle bakmistim.
Diziye biraz isinabilmem 3 bolum surdu.
Karakterlere hemen isinamadim.

hemen virüsün yayılma şeklini gösterseler bi heyecanı kalmazdı zaten.. illa ki sündürecekler biraz :) merak uyandıracaklar...
zaten walking deadin başlamasına az bir zaman kaldı... o başlayana kadar açığa çıkar muhtemelen.. çünkü iki diziyi ilerde birleştirecekler..

5. sezon 13. bölümü de tamamlamış bulunmaktayım.

Yalnız feci bi şey yakaladım. Bu ellerine yaptıkları damgadan (A) kilise duvarında da aynı renkte kocaman bulunuyordu. Bu topluluktan da iyi bir şeyler çıkmayacak gibi görünüyor. Kadının Sasha' ya bakışlarından da anlaşılıyor bu... İzleyip göreceğiz.

Artık başlasa tek izlediğim dizi bu arada fear the walking dead sezon finali yaptı ikinci sezon ne zaman acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…