The Walking Dead

bende bu ay işten çıkıyorum kpss çalışıcam dersten arta kalan zamanlarda da film dizi izlerim diye düşünüyorum. sil baştan, psikopat, göçebe son okuduklarım canım kitap almaya bile zamanım yok evde ne bulduysam okuyorum bu ara okuduklarımı tekrar okuyorum

bende alison veir 'in serisini aldım.. leydi elizabeth.. tavsiye ederim çok güzel..

Evet gayet mantıklı bir açıklama olmuş teşekkür ederim O zaman sorun yok nedeni dizinin uzamasıysa bazı şeyleri görmezden gelebilirim Yalnız Daryl ölürse diziyi ne derece izlerim bilemedim şimdi

4. sezon 6. bölüm 7. bölümü de izlesem mi bilemedim.

Ne olacak bu dizinin bütün bölüm boyunca sıkıcılığın dibine vurup heyecanın doruğuna çıkaran finalleri?

SPOİLER

Evet. Bol Valili bu sıkıcı bölümü kınıyorum! Kızının yerine koyduğu yeni karakterle beraber epey fedakar baba konseptine dönecek anlaşılan... Ben dönüşünün muhteşem olacağını düşünüyordum. Sanırım güvenli olduğunu düşünerek Rick' in yanına sığınacak. Valiye karşı güvensizlik olacak elbette bi kaç bölümü de böyle yutturmaya çalışacaklar gibi...

8. bölüm?

SPOILER

Valinin dönüşü muhteşem oldu. Erken yorumlamamak gerekiyormuş. Arkadaş herkes öldü. Şimdi böyle daha mı iyi oldu Vali Bey? Yalnız ben Hershel' ın ölümünden çok Valinin ölümüne üzüldü. Valinin kafasına sıkan yeni karakter oldukça şaşırttı. İlerleyen bölümlerde bayaa rol üstlenecek gibi... Ay bebişi de merak ettim şimdi öldü mü acaba Diğer bölümleri izlememek için zor tutuyorum kendimi... İzleyecek pek vaktimde yok şuan...

Bu arada sitede yapılan yorumlardan biri... ''Bu salağın kafasına sıkmasaydı kadın vali aylak olarak çete kurar bir de öyle gelirdi ''

canım sana şuan öyle imrendim ki anlatamam :) ben tüm sezonları defalarca izlemiş biri olarak sıfırdan izlemeye başlamış olmayı tercih ederdim vala :) daha göreceğin çooooook heyecanlı sahneler olacak... spoiler vermemek için fazla anlatmayım ama emin ol bundan sonraki sahneler buzamana kadar izlediklerinin solda bırakır :)
ben kardeş dizi ile devam ediyorum fear the walking dead izledinmi?
ekim ortasında twd yeni sezon başlıyor sabırsızlıkla bekliyorum...

Uuuu super o zaman! :) bu kardeş diziyi duymuştum pek bakmadim. Mini dizi seklinde mi acaba? Yada tek tek karakterleri mi konu aliyor?

Ha birde kardeş dizi spoiler içeriyor mu?

Uuuu super o zaman! :) bu kardeş diziyi duymuştum pek bakmadim. Mini dizi seklinde mi acaba? Yada tek tek karakterleri mi konu aliyor?

Ha birde kardeş dizi spoiler içeriyor mu?

yok canım mini dizi değil.. normal dizi.. ama walking dead'in konusunu ele alıyor.. karakterler farklı...
hani ilk bölümde rick hastanede yatıyordu ya herşey rick'in uyanmasıyla başlamıştı.. işte bu kardeş dizi rick'in hastanede komada kaldığı süre içindeki bu virüsün yani hastalığın nasıl meyadana çıktığını ele alıyor.. kısacası herşeyin ilk başlangıcını... fakat walking dead atlanta'da geçiyor ama bu kardeş dizi california'ydı sanırım.. tamamen birbirinden bağımsız ama konu aynı.. AMC den okuduğum söylentilere göre bu kardeş dizi ile walking dead'i ilerde birleştireceklermiş...
mutlaka izle derim.. herşeyin başlangıcını hastalığın yayılma şeklini, insanların nasıl tek tek zombiye dönüştüklerini merak ediyorsan izle mutlaka :) henüz 3 bölüm çıktı zaten...

Hmm. Neden simdi yapildi acaba? İstek üzerine olabilir mi?? (Konusuna bakilirsa) simdi yapildigina gore en basta hesapta yoktu anlaşılan...
Bu arada sen su bi kaç bölümlük mini diziyi izledin mi?

Hmm. Neden simdi yapildi acaba? İstek üzerine olabilir mi?? (Konusuna bakilirsa) simdi yapildigina gore en basta hesapta yoktu anlaşılan...
Bu arada sen su bi kaç bölümlük mini diziyi izledin mi?

izledim canım ama mini dizi değil onu hatırlatayım tekrar.. ilk bölüm 60 dakka hatta...
güzel sevdim ben.. twd ile ister istemez bir kıyaslama yapılıyor ama ilk etaptan çok aşırı heyecan vermedi haliyle..zamanla açılacağını ve aksiyonun tavan yapacağını söylüyorlar... istek üzerine yapılmamış, twd aşırı izleyici kitlesine ulaşınca diğer yapım şirketleri zombili dizi ve filmlere ağırlık vermiş, ama twd ile ilerde birleştirmek koşuluyla, ve rick'in hastanede komada yattığı süre boyunca gelişn hastalık sürecini ele alması şartı ve koşuluyla müsade edilmiş...bakalım nasıl bir birleşme olacak..

Yok onu biliyorum. Benim bahsettiğim dizi başka... Hani su sarisin zombinin hikayesinin anlatildigi dizi.

Rica ederim. Konu aldiği karakteri soylemeyeydim iyiydi gerçi de neyse... :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…