11 ekim az kaldı gece fx den izleyeceğimFinali de tamamlamış bulunmaktayım. Gelsin 6. sezon...
Ben netten takip ediyorum ayın 22'si diyor.11 ekim az kaldı gece fx den izleyeceğim
11 i pazartesiBen netten takip ediyorum ayın 22'si diyor.
Bu da ben biraz daha bekleyeceğim demek oluyor. :/11 i pazartesi
Evet öyle ne yazık ki... :/Belki o internete veriliş tarihidir
Tv buda var ama alt yazılı kaçıncı sezona kadar vermiş bilmiyorum ama tekrarizleden baka bilirsin yabancı dilin varsaEvet öyle ne yazık ki... :/
"Morgan sen hayırdır canım yaa?"pazartesi günü yeni sezon başlıyor kızlar, ne düşünüyorsunuz bakalım twd nin alexandria'daki yeni sezonu hakkında :)
http://o nedio.com/haber/the-walking-dead-dizisi-ulkemizde-yeniden-uyarlansa-oynayabilecek-14-kisi-599434
Rick baya iyi olmuş. :)) Beth, Carol ve vali eh işte... Gerisi hiiiç olmamış. :)))
Birde Serdar Ortaç nedir yav?
Bu arada linki yapıştırıp o ve n' yi birleştiriniz. Onedio linki forumda sorunlu oluyor aynen kopyalayınca...
bomba olacak bence ama yeni düşmanlar biraz iddalı gibi bakalım kimler veda edecekpazartesi günü yeni sezon başlıyor kızlar, ne düşünüyorsunuz bakalım twd nin alexandria'daki yeni sezonu hakkında :)
Orada bulunanlari o şekilde biriktiriyorlar bence... Yani kirmiziliyida öldürüp dönüştürdüler yem etmediler.bir şey sorcam ya 5 sezon finalınde kırmızı kapşonlu adamı öldürme sebeplerini anladın mı ?
adamı öldürdüler ama leşlere vermediler
O hic hic olmamis ya hu...Beth ve vali olmuş sadece Daryl a Özgür Çevik ne alaka
Orada tuzak var. Darly tuzaga dusmustu hatta... Biriktirdikleri zombilerde yakaladiklari mallarina el koydukları insanlar bence... Hatta Morgan ' a bi şeyler anlatmisti.aynen bende anlamadım ama amaç ne onuda anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?