Biriktirip izlemek daha iyi oluyor. Ayyy ne olacak acaba? Çok heyecanli bitti gelde 1 hafta bekle simdi derdi olmuyor mesela...Biriktirip eşimle birlikte izleyeceğiz, her zamanki gibi. Vay şöyle oldu, şu öldü bu yendi gibi şeyler yazanların klavyesine su dökülsünAynı temenni AHS için de geçerli.
Yazmazlar canııııım yazmazlar kınalı kuzuuuum, maazallah başlarına iş gelir o zamanBiriktirip izlemek daha iyi oluyor. Ayyy ne olacak acaba? Çok heyecanli bitti gelde 1 hafta bekle simdi derdi olmuyor mesela...
Birde izleyenler bolum yorumunu yaparken basina spoiler yazsa super olacak... :))
Ne çok dizin var senin öyle...Yazmazlar canııııım yazmazlar kınalı kuzuuuum, maazallah başlarına iş gelir o zaman
Bates Motel de başlasaydı bir, bir de Better call Saul, Once upon a time başladı oh mis, diğer dizilerimiz de oy çok sabırsızım. Bir sürü dizi var. Ray Donovan yeni final yaptı öf.
Oy ne ki bu, azıcığı. Bir anda aklıma gelenler. TV izlemeyiz biz, hep dizi hep film. Karar verdik artık D-smartı iptal ettiriyoruz, izlemiyoruz kiNe çok dizin var senin öyle...
Gerçi benimde epey fazlacada iste... Benim baglanamama sorunum var.Oy ne ki bu, azıcığı. Bir anda aklıma gelenler. TV izlemeyiz biz, hep dizi hep film. Karar verdik artık D-smartı iptal ettiriyoruz, izlemiyoruz ki
Dizi iyi ise izin vermez ona, böööyle beklersin 4 gözGerçi benimde epey fazlacada iste... Benim baglanamama sorunum var.araya sezon arasi girince kopuyorum.
Sabirsizlikla beklediğim iki dizi vardi GOT ve TWD diğerlerinde o heyecani yakalayamadim. Son sezonlarla beraber onlardan da koptum. Nedenini bilemiyorum. İzleyesim yok pek...Dizi iyi ise izin vermez ona, böööyle beklersin 4 göz. The Oz mesela izledin mi? İzlemediysen hemen başla, efsanedir. Eskidir ama efsanedir. Friends mesela 3 kere izledim 1-2 yıla 4.yü izlerim. How to get away with murder var, şu an 2. sezonda, o da güzel dizi.
Orange is the new black o da güzel bu arada.Sabirsizlikla beklediğim iki dizi vardi GOT ve TWD diğerlerinde o heyecani yakalayamadim. Son sezonlarla beraber onlardan da koptum. Nedenini bilemiyorum. İzleyesim yok pek...
Tavsiyelerin için teşekkürler. Bakacagim.
:)
bomba olacak bence ama yeni düşmanlar biraz iddalı gibi bakalım kimler veda edecek
Okudum gitti. :/ben çizgi romanını okudum... ve gelmiş geçmiş en tehlikeli şahıs geliyor kızlar NEGAN..
adam sadece öldüremeye proglanmamış bir katliamcı. ölüleri değil, yaşayanları öldürüp dünyaya hakim olmaya çalışıyor.. ne vali, ne terminusdaki insan yiyen katiller, ne de rick... öyle tehlikeli bir adam ki, bu sezon twd nin en kötü en acımasız sahnelerini izleyeceğiz...adamın tipine bakarmısınız, görüntüsü bile anlatıyor gelecek sahneleri... rick ve daryl bu adamın elinde işkence göreceklerdaha fazla spoiler vermiyim...
Eki Görüntüle 1653031 Eki Görüntüle 1653032 Eki Görüntüle 1653033
Okudum gitti. :/
Spoiler yazalim. Lütfen...
Anlamini biliyrm.Rick ve darly kismi tahmin mi?spoiler değil ki, yeni sezon hakkında tahmin.. yayınlanmamış birşeyin spoileri olmaz..
spoiler dizi film hakkında önceden izlemiş olan kişilerin yorumları ve bilgi vermesidir.. ben spoiler vermeyim diye not düştüm zaten.
Anlamini biliyrm.Rick ve darly kismi tahmin mi?
:)
Olacak gibi anlatip üstüne birde daha fazla spoiler vermiyim diyince öyle algilaniyor.tahmin tabiki.. AMC forumlarında dolaşan dedikodular fikirler.. yayınlanmamış bir dizi için niye öyle bir bilgi versinler ki..
Olacak gibi anlatip üstüne birde daha fazla spoiler vermiyim diyince öyle algilaniyor.
Neyse...:)
Hic konusulmasin demiyorum ki zaten... Konuşulacak elbette... Bolum hakkında, karakterler hakkında... Tahminlerde yürütülecek elbette. Bunu bende çokça yaptim. Çogunda da tutturamadim.:))dizi dedikodusu yapıyoruz burada.. hakkında hiç konuşmayacaksak dizilerin paylaşım topikleri olmazdı dimi..
Daryl nerede Özgür neredehttp://o nedio.com/haber/the-walking-dead-dizisi-ulkemizde-yeniden-uyarlansa-oynayabilecek-14-kisi-599434
Rick baya iyi olmuş. :)) Beth, Carol ve vali eh işte... Gerisi hiiiç olmamış. :)))
Birde Serdar Ortaç nedir yav?
Bu arada linki yapıştırıp o ve n' yi birleştiriniz. Onedio linki forumda sorunlu oluyor aynen kopyalayınca...
Ayni gun yayinlaniyormus. Alt yazili diyorsan ayin 22' si deniliyor.İnternette ne zaman yayınlanacak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?