Bibibella ah ya bizimde eşle (lilyumiyum duymasın) böyle gecenin bir vakti açılmış twd keyfimiz vardı ...
Şimdi adam diyorum bulduğum yerde izlerim gündüz ... bak başının çaresine .
Hoş genelde gece onunla tekrar izlerken buluyorum kendimi
Ayıptır söylemesi lili duymasın kocamsız izlememahh o negan yok mu negan tirbiyesiz ya dişlerine bayılıyorum herifin
Etme kıyma kendisineNegan la ilgili hain öldürme planlarım var en işkencelisinden haberin olsun bibi
Bibibella ah ya bizimde eşle (lilyumiyum duymasın) böyle gecenin bir vakti açılmış twd keyfimiz vardı ...
Şimdi adam diyorum bulduğum yerde izlerim gündüz ... bak başının çaresine .
Hoş genelde gece onunla tekrar izlerken buluyorum kendimi
Duymasın duymasın da özencik bu sizin yaptığınız resmenAyıptır söylemesi lili duymasın kocamsız izlememahh o negan yok mu negan tirbiyesiz ya dişlerine bayılıyorum herifin
O benim rüyalarıma bile geliyor, kıyak geçiyor banaaha daryl im, bebişim, zülüflerine gurban oldugum kimler sahiplenmiş yetişin gonşulaaarher ne kadar son bölümde gözlerini göremesekde onu kimseye yidirmem ben haydin duelloya
bibi duymasın ama bende tek izliyorum. boşver biz kendi imparatorluğumu kuruyoruz.kimseye bağlı omadanDuymasın duymasın da özencik bu sizin yaptığınız resmenaşk olsun
Bundan sonra inşallah sadece gündüz saatleri yayınlanırBen tek izliyorsam hepiniz tek izleyin Ay nasıl da fesat biriyim öyle
Bu arada Negan'ın dişlerini bir ben fark etmemişim demek ki, benim ilk baktığım yer zaten dişler olduğundan ötürü adam bana daha çok çekici geliyor
Kesinlikle katılıyorumbibi duymasın ama bende tek izliyorum. boşver biz kendi imparatorluğumu kuruyoruz.kimseye bağlı omadan
Link verirmisinKesinlikle katılıyorum
İzledim bile mesela ben oh mis gibi şimdi kafam rahat
Özelden yazdım :)Link verirmisin
İstersen hemen verebilirimBugüne kaldı ... Şimdi izleyeceğim bende .
Bakayım neler olmuş ...spoiler de vermemişsiniz hiç :)
İstersen hemen verebilirim
Maggie, Sasha ve Jesus varKimler var bu bölüm ...ona göre yayılayım koltuğa
Maggie, Sasha ve Jesus varAzıcık ucundan Rick falan var ama Daryl ve Negan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?