- 11 Nisan 2007
- 3.076
- 2.396
- 723
oooooo kaç sene oldu biteli :)))))Ilk birkac bölümünü izledim "bumuymus o övülen dizi oldum" pek sevemedim nedense. Bittimi suan dizi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oooooo kaç sene oldu biteli :)))))Ilk birkac bölümünü izledim "bumuymus o övülen dizi oldum" pek sevemedim nedense. Bittimi suan dizi?
çok teşekürler :)))))) ama hatırlarsan bunlar bir kurtarma merkezine gitmişlerde orada büyük bir sistem vardı ,yada cephanelik patlada bilirlerde..dizide ilk bölümde biterde :))))))))))))))))
kaç sezonu daha var acaba ya ne zamana biter ki oraya gitmelerine pek bişey kalmadı çünkü
Ilk birkac bölümünü izledim "bumuymus o övülen dizi oldum" pek sevemedim nedense. Bittimi suan dizi?
maymunlar cehnemi başlanğıçında kan yolu ile bulaşıyordu ..kesin burda öyle oldu o zaman.ya da yaralandığında onu hastaya götüren arkadaşlarına geçmiştir
ooooo o zamana kadar ne yapacak kız bunlaraaa evet o hastalık merkezini güzel değerlendirebilirlerdi...
ama suç janner'in, hiç bahsetmediki patlayacağından :) eminim rick bilseydi zombileri oraya çekip patlatırdı :)
9 sezon diye duydum canım ama söylenti olabilir...
devamını izlesen keşke canım, çok seveceksin, birkaç bölüm daha izle.. güven bana :)
ooooo o zamana kadar ne yapacak kız bunlarama akıcı yani hiç bir bölümünde sıkılmadım aksiyon gerilim diyo ama ağladığım bölümler bile oldu
evet çok kısa ve çok sezon arası veriyolar canım ya şimdi bu aylık araya ne gerek vardı çıkıyor aklımdan ne oldu ne bitti. Tekrar baştan mı başlasam acaba diyombulurlar bişey hayatım :) rick o grupta olduğu sürece daha çoook şey bulurlar bunlar...:))bende aynen hiç sıkılmıyorum...keşke bölümler daha uzun olsa...
bu tarz filmleri seviyor isen evet :))))maymunlar cehennemi hımmm, dikkatimi çekti, izlemeliyim... film mi canım?
yazınızı okurken aklıma geldi :))))) rick silah yaralandığı anda yardıma koşan arkadaşlarından birine belki tırnağı ile bir çizik attı..ve bu şekilde başlamış olabilir :))))Kan temasıyla bulaşıp direk dönüşen olmadıki hiç
Zaten hepsine bulaştı ısırılmamış olsalarda ölünce dönüşüyorlar o zaman Rickin bulaştırdığı biri öldü öyle başladı salgın
yinede mantıksız ricke nasıl bulaştı mantık çerçevesine oturtmak istiyolarsa deneye falan bağlamaları lazım![]()
otur netin başına dizifilm izle sayfasına gir :)) bütün sezonu izle ..çekirdek yer gibi gidiyor dizi :))))))evet çok kısa ve çok sezon arası veriyolar canım ya şimdi bu aylık araya ne gerek vardı çıkıyor aklımdan ne oldu ne bitti. Tekrar baştan mı başlasam acaba diyom![]()
Kan temasıyla bulaşıp direk dönüşen olmadıki hiç
Zaten hepsine bulaştı ısırılmamış olsalarda ölünce dönüşüyorlar o zaman Rickin bulaştırdığı biri öldü öyle başladı salgın
yinede mantıksız ricke nasıl bulaştı mantık çerçevesine oturtmak istiyolarsa deneye falan bağlamaları lazım![]()
canım bi başladım mı bilgisayarın başından kalkamıyorum ama tekrar başlamayı da isitiyorum izlerim belki :)otur netin başına dizifilm izle sayfasına gir :)) bütün sezonu izle ..çekirdek yer gibi gidiyor dizi :))))))
evet çok kısa ve çok sezon arası veriyolar canım ya şimdi bu aylık araya ne gerek vardı çıkıyor aklımdan ne oldu ne bitti. Tekrar baştan mı başlasam acaba diyom![]()
çiflik bölümü çok güzeldi tabii aradıkları kız ahırdan çıkana kadarcanım kan yoluyla hiç bulaşmadı ama kan yoluyla bulaşacak bi durum olmadı ki... hani serumdur, enjektördür falan, hiç denk gelmedi.. ama kan yoluyla ilk bulaşma şekli.. çizik ısırık sonraki şekli..
haa bak söylemeyi unuttum, bütün hepsi bu hastalığı taşıyor zaten evet, ama ölünce çıkıyor ya ortaya, işte bu durum içme suyundan kaynaklıymış... içme suyunu içenler bu hastalığı taşır hale gelmişler... orayı bende anlamadım ama taşları yerine oturtursak biraz mantıklı...
hani çiftlikte de kuyuya bi tane aylak düşmüştü de, suya hastalık geçmesin diye çıkarmaya çalışmışlardı aylağı... o zamanlar tabi bilmiyorlar, su zaten hastalığı taşıyormuş meğerse..
walking dead beğenen The100 da beğenebilir the100 da mahvolan dünyada yaşam savaşı ama o bu kadar büyük bir prodüksyon değil birazda ergen gibi yinede fena değil.maymunlar cehennemi hımmm, dikkatimi çekti, izlemeliyim... film mi canım?
cidden mi kız bende diyorum bunlar niye kış ortasında sezona giriyolarkışın çekimleri bırakıyorlarmış canım, ondan sezona giriyormuş.. malum kar kış çekimler zor olur... hatırlarsan lori hamileyken kış geldi, sezona girdi, sezon bi başladı lorinin karnı burnunda :)
bizim türk dizileri yaz kış demiyor maşallah, karın altında çekiyorlar hey yavrum heyyy :))
çiflik bölümü çok güzeldi tabii aradıkları kız ahırdan çıkana kadar
sizinde akıllına geliyormu izlerken.gerçekten böyle bir hastalık olsaydı dünyada..kaçımız bunlar kadar savaşçı çıkabilirdik.hayata kalabilirdik,
çiflik bölümü çok güzeldi tabii aradıkları kız ahırdan çıkana kadar
sizinde akıllına geliyormu izlerken.gerçekten böyle bir hastalık olsaydı dünyada..kaçımız bunlar kadar savaşçı çıkabilirdik.hayata kalabilirdik,
canım kan yoluyla hiç bulaşmadı ama kan yoluyla bulaşacak bi durum olmadı ki... hani serumdur, enjektördür falan, hiç denk gelmedi.. ama kan yoluyla ilk bulaşma şekli.. çizik ısırık sonraki şekli..
haa bak söylemeyi unuttum, bütün hepsi bu hastalığı taşıyor zaten evet, ama ölünce çıkıyor ya ortaya, işte bu durum içme suyundan kaynaklıymış... içme suyunu içenler bu hastalığı taşır hale gelmişler... orayı bende anlamadım ama taşları yerine oturtursak biraz mantıklı...
hani çiftlikte de kuyuya bi tane aylak düşmüştü de, suya hastalık geçmesin diye çıkarmaya çalışmışlardı aylağı... o zamanlar tabi bilmiyorlar, su zaten hastalığı taşıyormuş meğerse..
walking dead beğenen The100 da beğenebilir the100 da mahvolan dünyada yaşam savaşı ama o bu kadar büyük bir prodüksyon değil birazda ergen gibi yinede fena değil.
cidden mi kız bende diyorum bunlar niye kış ortasında sezona giriyolarçekimleri zor ama hakları var yani bizim türk dizileri gibi değil
![]()