The Walking Dead

çok teşekürler :)))))) ama hatırlarsan bunlar bir kurtarma merkezine gitmişlerde orada büyük bir sistem vardı ,yada cephanelik patlada bilirlerde..dizide ilk bölümde biterde :))))))))))))))))

aaa evet o hastalık merkezini güzel değerlendirebilirlerdi...
ama suç janner'in, hiç bahsetmediki patlayacağından :) eminim rick bilseydi zombileri oraya çekip patlatırdı :)

kaç sezonu daha var acaba ya ne zamana biter ki oraya gitmelerine pek bişey kalmadı çünkü

9 sezon diye duydum canım ama söylenti olabilir...

Ilk birkac bölümünü izledim "bumuymus o övülen dizi oldum" pek sevemedim nedense. Bittimi suan dizi?

devamını izlesen keşke canım, çok seveceksin, birkaç bölüm daha izle.. güven bana :)

aaa evet o hastalık merkezini güzel değerlendirebilirlerdi...
ama suç janner'in, hiç bahsetmediki patlayacağından :) eminim rick bilseydi zombileri oraya çekip patlatırdı :)

9 sezon diye duydum canım ama söylenti olabilir...

devamını izlesen keşke canım, çok seveceksin, birkaç bölüm daha izle.. güven bana :)
ooooo o zamana kadar ne yapacak kız bunlar :KK57: ama akıcı yani hiç bir bölümünde sıkılmadım aksiyon gerilim diyo ama ağladığım bölümler bile oldu

ooooo o zamana kadar ne yapacak kız bunlar :KK57: ama akıcı yani hiç bir bölümünde sıkılmadım aksiyon gerilim diyo ama ağladığım bölümler bile oldu

bulurlar bişey hayatım :) rick o grupta olduğu sürece daha çoook şey bulurlar bunlar...:))bende aynen hiç sıkılmıyorum...keşke bölümler daha uzun olsa...

Kan temasıyla bulaşıp direk dönüşen olmadıki hiç
Zaten hepsine bulaştı ısırılmamış olsalarda ölünce dönüşüyorlar o zaman Rickin bulaştırdığı biri öldü öyle başladı salgın
yinede mantıksız ricke nasıl bulaştı mantık çerçevesine oturtmak istiyolarsa deneye falan bağlamaları lazım :D

bulurlar bişey hayatım :) rick o grupta olduğu sürece daha çoook şey bulurlar bunlar...:))bende aynen hiç sıkılmıyorum...keşke bölümler daha uzun olsa...
evet çok kısa ve çok sezon arası veriyolar canım ya şimdi bu aylık araya ne gerek vardı çıkıyor aklımdan ne oldu ne bitti. Tekrar baştan mı başlasam acaba diyom:KK53:

Zaten hepsine bulaştı ısırılmamış olsalarda ölünce dönüşüyorlar o zaman Rickin bulaştırdığı biri öldü öyle başladı salgın
yinede mantıksız ricke nasıl bulaştı mantık çerçevesine oturtmak istiyolarsa deneye falan bağlamaları lazım :KK70:
yazınızı okurken aklıma geldi :))))) rick silah yaralandığı anda yardıma koşan arkadaşlarından birine belki tırnağı ile bir çizik attı..ve bu şekilde başlamış olabilir :))))

yinede mantıksız ricke nasıl bulaştı mantık çerçevesine oturtmak istiyolarsa deneye falan bağlamaları lazım :KK70:

canım kan yoluyla hiç bulaşmadı ama kan yoluyla bulaşacak bi durum olmadı ki... hani serumdur, enjektördür falan, hiç denk gelmedi.. ama kan yoluyla ilk bulaşma şekli.. çizik ısırık sonraki şekli..
haa bak söylemeyi unuttum, bütün hepsi bu hastalığı taşıyor zaten evet, ama ölünce çıkıyor ya ortaya, işte bu durum içme suyundan kaynaklıymış... içme suyunu içenler bu hastalığı taşır hale gelmişler... orayı bende anlamadım ama taşları yerine oturtursak biraz mantıklı...
hani çiftlikte de kuyuya bi tane aylak düşmüştü de, suya hastalık geçmesin diye çıkarmaya çalışmışlardı aylağı... o zamanlar tabi bilmiyorlar, su zaten hastalığı taşıyormuş meğerse..

evet çok kısa ve çok sezon arası veriyolar canım ya şimdi bu aylık araya ne gerek vardı çıkıyor aklımdan ne oldu ne bitti. Tekrar baştan mı başlasam acaba diyom:KK53:

kışın çekimleri bırakıyorlarmış canım, ondan sezona giriyormuş.. malum kar kış çekimler zor olur... hatırlarsan lori hamileyken kış geldi, sezona girdi, sezon bi başladı lorinin karnı burnunda :)
bizim türk dizileri yaz kış demiyor maşallah, karın altında çekiyorlar hey yavrum heyyy :))

canım kan yoluyla hiç bulaşmadı ama kan yoluyla bulaşacak bi durum olmadı ki... hani serumdur, enjektördür falan, hiç denk gelmedi.. ama kan yoluyla ilk bulaşma şekli.. çizik ısırık sonraki şekli..
haa bak söylemeyi unuttum, bütün hepsi bu hastalığı taşıyor zaten evet, ama ölünce çıkıyor ya ortaya, işte bu durum içme suyundan kaynaklıymış... içme suyunu içenler bu hastalığı taşır hale gelmişler... orayı bende anlamadım ama taşları yerine oturtursak biraz mantıklı...
hani çiftlikte de kuyuya bi tane aylak düşmüştü de, suya hastalık geçmesin diye çıkarmaya çalışmışlardı aylağı... o zamanlar tabi bilmiyorlar, su zaten hastalığı taşıyormuş meğerse..
çiflik bölümü çok güzeldi tabii aradıkları kız ahırdan çıkana kadar :(
sizinde akıllına geliyormu izlerken.gerçekten böyle bir hastalık olsaydı dünyada..kaçımız bunlar kadar savaşçı çıkabilirdik.hayata kalabilirdik,

kışın çekimleri bırakıyorlarmış canım, ondan sezona giriyormuş.. malum kar kış çekimler zor olur... hatırlarsan lori hamileyken kış geldi, sezona girdi, sezon bi başladı lorinin karnı burnunda :)
bizim türk dizileri yaz kış demiyor maşallah, karın altında çekiyorlar hey yavrum heyyy :))
cidden mi kız bende diyorum bunlar niye kış ortasında sezona giriyolar :KK53::KK53: çekimleri zor ama hakları var yani bizim türk dizileri gibi değil :D

çiflik bölümü çok güzeldi tabii aradıkları kız ahırdan çıkana kadar :KK43:
sizinde akıllına geliyormu izlerken.gerçekten böyle bir hastalık olsaydı dünyada..kaçımız bunlar kadar savaşçı çıkabilirdik.hayata kalabilirdik,

ayyy hemde nasıl geliyor aklıma... savaşçı çıkmak şöyle dursun, ilk ölenlerden biri olurduk... çocuğumda var benim ve hemen duygusala bağlıyorum :( çocuğumla birlikte nasıl kaçacam, nereye saklanacam diye :)
allah korusun, olmayacak şey değil... radyasyon herşey... teknoloji ilerledikçe savaşlar arttıkça böyle şeyler imkansız değil.. ben Brad pit'in bir filmini izledim aynı buna benzerdi... ülkenin biri başka bir ülkeye savaş açmak istiyor ama yeni bir yöntemle tamamen yok etmek istiyor, ve o savaşı da zombilerle buluyor... öyle bir virüs geliştiriyor ki, herkes zombi oluyor birkaç günde.. içme suyuna karıştırıyorlar aynı benzer şekilde... o ülkede herkes zombi oluyor... kendi ülkelerini güvenlikli tutuyorlar.. yüksek duvarlar çekiyorlar ülke sınırlarına.. çok güzeldi.. mutlaka izlemelisin.. filmin adı DÜNYA SAVAŞI

çiflik bölümü çok güzeldi tabii aradıkları kız ahırdan çıkana kadar :KK43:

Türkiyede işlemez ya Hırsız korkusuna evler hep ferforje bahçeler çit

yok ya çiftlikteki sudan önce bir merkeze gitmişlerdiya adam patlatmıştıya binayı o söylemişti hepiniz taşıyorsunuz diye

walking dead beğenen The100 da beğenebilir the100 da mahvolan dünyada yaşam savaşı ama o bu kadar büyük bir prodüksyon değil birazda ergen gibi yinede fena değil.

THE 100 Ü İZLEDİM 5-6 BÖLÜM GÜZEL AMA DEDİĞİN GİBİ ERGEN DİZİSİ...

cidden mi kız bende diyorum bunlar niye kış ortasında sezona giriyolar :KK53::KK53: çekimleri zor ama hakları var yani bizim türk dizileri gibi değil :KK70:

aynen yaa, bizim dizileri çekmesi çok kolay, adam amcasının karısına aşık olur, yasak aşk başlar... yengesi intihar eder...amca öğrenir... kuzen kuzenine aşık olur bitti gitti işte :KK70:
ne var böyle dizi çekmeye...
kolaysa türkiyede çek bakayım alking dead'i :KK70:
bizim türk senaristler çekse walking dead'i başrole Cüneyt arkın koyarlar :KK70::KK70:

Back
X