the_pie_hole'un diyet günlüğü

the_pie_hole

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mart 2011
117
208
303
Ankara
Herkese merhabalar,
Benim boyum 1.57 ve kilom bugün itibarıyla 65, bir 8-9 kilo vermek istiyorum. Yazdan beri bir 10 kilo verdim. Ama artık biraz daha hızlı kilo vermek istiyorum. 12 günlük bir diyet uygulamaya karar verdim, umarım bu süre sonunda bir 6 kilo daha verebilirim. Yazılı herhangi bir diyete uymayı düşünmüyorum. diyet kişiye özel olmalı, şok diyette olsa. Bu günlüğe başlamamdaki amaç ise 12 gün boyunca kendimi disipline etmek ve eğer sonunda başarılı olabilirsem ileride diyet yapacak olanlara gerekli motivasyonu vermek.Umarımrım tüm bu planlarımı gerçekleştirebilirim. Herkese sağlıklı, zinde günler dilerim

Hoşgeldin aramızaa:) Umarım dilediğin kiloya ulaşırsın ama sağlıklı bir şekilde tabii. Takipteyim:)

Aslında bu benim diyetimin 3. günü ve şimdiden 1 kilo verdim Böylece bayramda aldığım bir kilodan kurtulmuş oldum.

Diyetin ilk gününü kahvaltıyı 10 buçukta yaptım.İki dilim kepek ekmeği, iki dili light dil peyniri şekersiz çay ve bir kaşık bal yedim. Bir saat sonra bir bardak yeşil çay içtim. Üç saat sonra bir adet orta boy yeşil elma yedim.İki saat sonra bir elma daha yedim. Akşam 7'de yarım kepçe mercimek çorbası ve 3 adette kara lahana sarması yedim. Akşam 9 gibi bir bardak daha yeşil çay içtim.

Sabah 7 de kahvaltıda birinci günle aynı şekilde beslendim. Sınavım olduğu için gece pek uyuyamamıştım, bu nedenle sabah 10 gibi bir bardak sütlü kahve içtim. Öğlen 13.30 da bir adet yeşil elma yedim. Akşam üzeri 4 gibi sınav sonrası şekersiz türk kahvesi ve bir kaşık çikolata yedim. Akşam 6 da mercimek çorbası ve 3 adet karalahana dolması yedim. 7 gibide güzel bir film açıp 8 badem, 6 yağsız kaju bir avuç kavurga yedim.
Not: Haftada sonları bir saat tempolu yürüyüş yapmaya özen gösteriyorum. Hafta içleri okulum olduğundan pek spor yapamıyorum. Ama perşembeden beri otobüsten bir durak önce inip kalan yolu yürümeyi alışkanlık haline getirmeye çalışıyorum.

Son düzenleme:
Desteğiniz için hepinize teşekkür ederim kızlar:)
Bugün 11.30da biraz geç kalktım kahvaltı yaptım.2 dilim light dil peyniri, 1 dilim ekmek 4 adet lahana dolması ve yarım kaşık bal yedim ve yarım bardak şekersiz çay içtim. Yemekten yarım saat sonra 1 saat yürüyüşe gittim. 15.30 da bir bardak yeşil çay içtim. 17.00 bir adet yeşil elma yedim. 18.30 da akşam yemeğinde yarım kepçe bol karabiberli mercimek çorbası, iki yemek kaşığı az yağlı pirinç pilavı ve barbunya yedim. Yazdan beri yemeklerin suyunu tabağıma koymadığım için barbunya yemeğininde suyundan almadım.21.00-21.15 arası gibi hafif açlık hisseetim ve bir adet mandalina yedim. bu arada içtiğim su miktarını yazmıyorum ama sürekli susuyan bir bünyeye sahibim. o yüzden diyette olmasam bile günde 2 buçuk litreye yakın suyu mutlaka içiyorum. Faydasını görüyor muyum? keisnlikle evet su insanı en zinde tutan şey.

cnm hoşgeldin aramıza
topiğin hayırlı olsun
biz burada ztn birbirimize destek için varız
umarım sen de istediğin kiloya ulaşırsın

bnm aklıma takılan birşey var onu sormak istiyorum müsaadenle:
12 günde 6 kilo demişsin
bu çok ama çok fazla bir hedef ve bu yöntemin sağlıklı oldugunu düşünmüyorum
çünkü bıraktığın an verdiklerini aldığın gibi fazlasını bile alabilirsin Allah korusun
bu yöntemi de paylaşırsan sevinirim
başarılar sevgilerimle...

canim çok güzel kilo vermi$sin, fakat ögle yemegi hiç yemiyorsun, bende bunu yapabilirim yani az yemek beni fazla rahatsiz etmesede, sonunu dü$ünemiyorum bile, yani hemen geri almazmisin verdigin tüm kilolari?

Bugün 6 buçukta kalktım. 7 gibi kahvaltı yaptım. Kahvaltıda bir dilim kepek ekmeği, yarım kaşık bal, bir dilim light dil peyniri ve yarım domates yedim ve yarım bardak çay içtim. 10 buçuk gibi sütlü kahve içtim. 13.00 gibi orta boy yeşil elma yedim. Akşam 17.30da iki yemek kaşığı barbunya ve çeyrek susamlı simit yedim. gün içerisinde 3 litre su içtim, iki bardak yeşil ve iki bardak siyah çay içtim. Dediğim gibi çok sıvı tüketiyorum ama bunun kilo vermek istememle bir alakası yok, alışkanlık sadece. Sabah 45 dakika, akşam 45 dakika yürüyüş yaptım.

canim çok güzel kilo vermi$sin, fakat ögle yemegi hiç yemiyorsun, bende bunu yapabilirim yani az yemek beni fazla rahatsiz etmesede, sonunu dü$ünemiyorum bile, yani hemen geri almazmisin verdigin tüm kilolari?

Uzun süredir öğlen yemeği yemeye çalışarak kilo vermeye çalıştım ve başarılı oldum da. Artık biraz bu süreci hızlandırmak istedim. Bunun için de en mantıklı çözüm hayatıma pek istemiyerek eklediğim öğlen yemeğini çıkarmaktı benim için. bu arada yediklerimin az olduğunu düşünmüyorum. Ömür boyuda tabağıma bu miktarlarda yemek almaya devam edicem, inş. Çünkü eğer eski yeme düzenime geçersem 75 değil, 90 kilo olurum... Hızlı verilen kiloları almayacağımı düşünüyorum, diyet sonrası için bir kilo oturtma programı yapıyorum kendimce ve şu ana kadar işe yaradı. Şöyle anlatayım, ben 10 kiloyu bir ayda verdim, kalan iki ayda ise onu korumak, sabitlemek için çabaladım. Sonra Ekim ve Kasımda da hiçbir özel çaba sarf etmeden genel kilomu korudum. Sadece kurbanın olduğu hafta 1 kilo aldım. Onun dışında bir problem yaşamadım.

Bu biraz tabiri caizse uçuk bir hedef farkındayım.Ama benim için hayati mutlaka ulaşmam gereken bir hedef değil, sadece kendimi maksimum seviyede kilo vermeye adapte etmek için böyle bir hedef koydum.

kahvaltıda 7de iki dilim tahıllı ekmek, iki dilim light dil peyniri çay, yarım kaşık bal, yarım kaşık kayısı reçeli ve yarım domates yedim. 10 buçuk-1 buçuk arası bir kahve. Öğlen 2'de orta boy elma yedim. Akşam 19.00 da 10 adet buğlama hamsi, 4 dilim limon salata yedim ve mercimek çorbası içtim.
Gün içerisinde 45 dakika yürüyüş yaptım, 3 litre su içtim.

Bugün 7 de kahvaltıda 2 dilim kepek ekmeği, iki dilim light dil peyniri, maydonoz, bir kaşık bal ve yarım domates yedim.Öğlen12 de yarım muz.16 30 da bir kaşarlı sandviç yedim. 21.00 da 1 avuç kuruyemiş yedim. gün içersinde bir bardak sütlü kahve içtim.bakalım yarın sabah tartıda değişiklikgörecek miyim???:

Dün tartıldığımda 63 buçuk kiloydum Artık dahada azimliyim
dün kahvaltıyı önceki günlerdeki gibi yaptım, öğlen fırında tavuk, ayran aşı çorbası ve salata yedim. Akşamsa hamsi buğulama ve çok az makarna. 2 bardak çay ve 2 litre su.

Hala 63,5 kiloyum
Bugün kahvaltıda 10 gibi yoğurt ve elma yedim. saat 3 gibi tavuk ızgara, domates ve soğan yedim. 6 gibi ananas ve 7 de bir yemek kaşığı fiyonk makarna yağsız suyuyla yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…