ThirtyFouR'un Turkuaz/Beyaz Ceyizi...

evet canım haklı olabilirsin, benim mutfak eşyalarım hep kırmızılı oldu, aslında böyle bir çaba sarfetmemiştim ama,
tencerelerim, baharatlığım vs hep kırmızı. dediğin gibi belki de mutfağım kırmızılı olsa daha güzel olacak sanırım :51:
neyse ben de paytağın kırmızılı mutfak çeyizi diye konu açarım bakarsın :1:
gerçi o gün olsa da ben de konuyu açsam :27:

hadi insallah canim, bekliyorum basligini merakla :)

çok özenle seçilmiş bir çeyiz:)))

en sevdiğim renklerden biri turkuaz,mavi ama hüüzn felan diyorlar diye mavi almak istemiyorum:)

ama seninkiler gerçkten çok güzell

rabbim güzel günlerde mutlu,huzurlu kullanmayı nasip etsin

saol tatlim... mavinin tonu bi cok seyi degistiriyor, koyu mavi hüzün evet
ama turkuaz cok civil civil ferah bi renk bence...

bi kac ivir zivir daha son zamanlarda aldigim...

Kapi Süslerim :)
$30102011293.webp $30102011296.webp $30102011297.webp

Yesil vazolarim, mumluklar ve mutfak süslerim
$30102011288.webp $30102011290.webp $30102011298.webp $30102011303.webp

Kahvalti takimima ek olarak aldigim zeytinlikler
$30102011285.webp

cerezlik (ne cok cerezlik almisim ben yaw :26:)
$30102011289.webp

Tchibo Marine Setim
$30102011291.webp

Kahvalti masasi icin ekmek sepetim ve masa örtüm
$30102011292.webp

dondurma kasigi, silikon muffin kaplari, 1 kupalik ufak cay süzgeci
$30102011299.webp

Pogca yapmayi kolaylastiran yardimci
$30102011301.webp

sarap bardaklarim
$30102011302.webp

canım benim bu kapı süslerin çok güzel gözüküyorlar :) bayıldım bende istiyorum :)
birde poğaça yapmak için o nedir ilk kez görüyorum ondanda istiyorum :)
Güzel günlerde kullanmak nasip olur inşaAllah..

yazını okuyunca bir an gözümün önüne kendim geldim...bende evlendikten sonra 1.5 yıl ayrı kaldım.sadece bayramlarda ve okul tatillerinde görüşebiliyorduk......ben ist. eşim antalya daydı ..tayinim olmamıştı...eşime evime kavuşalı 8 ay oldu... evim çeyizim eşim antalya da ben ise istanbuldaydım. seni çok iyi anlayabiliyorum...en kısa zamanda kavuşmanız ve çeyizini güle güle kullanmanız dileğiyle....

canım benim bu kapı süslerin çok güzel gözüküyorlar :) bayıldım bende istiyorum :)
birde poğaça yapmak için o nedir ilk kez görüyorum ondanda istiyorum :)
Güzel günlerde kullanmak nasip olur inşaAllah..

saolasin cnm INSALLAH...
o pogca yardimcisi pek özel bisey degil aslinda. pogca hamurunu aciyorsun onun icine koyup kapatiyorsun...
pogcanin kenarlari güzel kapanmis oluyor... nasil anlatacagimi bilemedim :27:

hepsini güle güle kullan...

tskler...

yazını okuyunca bir an gözümün önüne kendim geldim...bende evlendikten sonra 1.5 yıl ayrı kaldım.sadece bayramlarda ve okul tatillerinde görüşebiliyorduk......ben ist. eşim antalya daydı ..tayinim olmamıştı...eşime evime kavuşalı 8 ay oldu... evim çeyizim eşim antalya da ben ise istanbuldaydım. seni çok iyi anlayabiliyorum...en kısa zamanda kavuşmanız ve çeyizini güle güle kullanmanız dileğiyle....

saolasin :16: esim vize icin gerekli olan sinavi gecti, simdi vize basvurusunda bulanacagiz 1 ay icinde yanimda insallah :nazar:

tatlım fondü setini nerden aldın ???

bende aldımda küçük geldi bana :1:

güle gülee kullanırsın inşallah canım :16:

canım hepsi birbiriyle bu kadarmı uyumlu olur, bu kadarmı güzel görünür, vallahi imrendim çeyizine:nazar: bol sağlıklı, bol aşklı, bol huzurlu günlerde kullan inşallah. evlenip ayrı yaşamak konusunda seni çok iyi anlıyorum, farklı ülkelerde olmasakta biz de eşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz, evliyiz ama bekarız garip bi duygu, umarım en kısa sürede kavuşursunuz birbirinize de güzel çeyizini kullanırsın:34: bu arada senin çeyizine bakınca sanırım ben çeyize yeni başlamışım:1:

canım hepsi birbiriyle bu kadarmı uyumlu olur, bu kadarmı güzel görünür, vallahi imrendim çeyizine:nazar: bol sağlıklı, bol aşklı, bol huzurlu günlerde kullan inşallah. evlenip ayrı yaşamak konusunda seni çok iyi anlıyorum, farklı ülkelerde olmasakta biz de eşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz, evliyiz ama bekarız garip bi duygu, umarım en kısa sürede kavuşursunuz birbirinize de güzel çeyizini kullanırsın:34: bu arada senin çeyizine bakınca sanırım ben çeyize yeni başlamışım:1:

Bu tatli mesajin icin cok tesekkür ederim...
ALLAH senide en kisa zamanda esine kavusturur insallah,
biz yüzdük yüzdük kuyruguna geldik, en kisa zamanda kavusuyoruz insallah :17:

ben ceyizimi aslinda hic abartmak istememistim ama nedense simdi bakiyorumda
baya ucmusum, abartmisim keske bu kadar almasaydim diyorum:26:

inşallah canım bizde bir sorun çıkmazsa yaza kavuşacağız , yani biraz daha sıkmamız lazım dişimizi
bence her şeyin çok bulunmasından zarar gelmez biz de evimize oturunca eksik almaya devam edicez, en iyisini yapmışsın
:34:

Turkuaz bardaklarin tek kelimeyle harika, insanin ici aciliyor..
Ferah mi ferah bi evin olacak, ohh mis gibi...
Bende gelicem insallah cici evine.. :nazar::54:

Back
X