Ths

sookiestackhouse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2016
1.136
2.375
133
Hanimlar hamilelik oncesi checkup (temmuz) ayinda tsh olcumum 2.2 cikti ama gebelik 10. Haftadaki testimde 0.55 cikti. Doktorum sorun yok diyor ama bikac arkadasim cok dusuk degil mi bizimki 1 kusurdu vs deyince acaba doktorum beni mi rahatlatmaya calisiyor diye panik yaptim. Ne dersiniz?

Son düzenleme:
Doktorlar neden sizi rahatlatmaya calissin hanimefendi? Herkes kendi isini yapip gecer, neden sizi pispisladiklarini dusunuyorsunuz

Ustelik sanirim ths degil, tsh’dan bahsediyorsunuz

Doktorlar neden sizi rahatlatmaya calissin hanimefendi? Herkes kendi isini yapip gecer, neden sizi pispisladiklarini dusunuyorsunuz

Ustelik sanirim ths degil, tsh’dan bahsediyorsunuz
Pispislamak demeyelim de panik olmayalim diye yok bisi deyip geciyorlar mi korkusu aslinda. Yanlis yazarak da utanc verici bir hata yaptigimi bilmiyordum ozur dilerim.

Pispislamak demeyelim de panik olmayalim diye yok bisi deyip geciyorlar mi korkusu aslinda. Yanlis yazarak da utanc verici bir hata yaptigimi bilmiyordum ozur dilerim.
Estağfirullah ama ciddi bir şey olsa panik falan dinlemez doktorunuz müdahale ederdi. Çevreye falan bakmayın doktorunuz ne derse o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…