• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tik tok begenileri

Tik tok hangi konu ağirlikli video izlersen onu cikariyor karsina
Mesela benim tiktoku izlerken hep bebekti evdi şakaydı bunlar çikiyo
Ama pis şeyleri izleseydim sürekli o tür şeyler çikardi
Akşam olunca abuk subuk şeyler çıktığı oluyo ama çırılçıplak kimseyi görmedim daha
Yani eşinin tiktokunu açıp ilk beş videonun konusu ne ise eşininde ilgi alani odur bence

Tik tok hangi konu ağirlikli video izlersen onu cikariyor karsina
Mesela benim tiktoku izlerken hep bebekti evdi şakaydı bunlar çikiyo
Ama pis şeyleri izleseydim sürekli o tür şeyler çikardi
Akşam olunca abuk subuk şeyler çıktığı oluyo ama çırılçıplak kimseyi görmedim daha
Yani eşinin tiktokunu açıp ilk beş videonun konusu ne ise eşininde ilgi alani odur bence
O kadar cnm yanıyorki...

Iyide evlilikte de her kavgada affediliyor sonuçta kavga etmeyiz hiç diyen kari koca yok önemli olan hatalardan ders alıp tekrarlamamak ...
İyide başka kadınlara bakmak beğenmek normal bir kavga mı 😄 ölmeyin kocalarınıza ya

İyide başka kadınlara bakmak beğenmek normal bir kavga mı 😄 ölmeyin kocalarınıza ya
Ben başka kadina baksa olmem direk dalarim hayatini kaydirirm ben genel anlamda her kavga anlaminda yazdım kıskanç bir insanim ama zamanla duruldum ciddi ciddi aldatirsa biter bu bir mesaj olur başka bir kadina gereksiz örgü olur herhangi birsey yeter .ama ben aile ici kavgada özür dilenir orta yol bulunur yazdım .aldatma haric

Ben başka kadina baksa olmem direk dalarim hayatini kaydirirm ben genel anlamda her kavga anlaminda yazdım kıskanç bir insanim ama zamanla duruldum ciddi ciddi aldatirsa biter bu bir mesaj olur başka bir kadina gereksiz örgü olur herhangi birsey yeter .ama ben aile ici kavgada özür dilenir orta yol bulunur yazdım .aldatma haric
Tamamda beğendiği videoları takip etme sebebi ne? Başka kadınlara bakıyor mu diye bakacak

Back
X