Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiki varım dimi sayemde iki muhabbet edip güldünüzAbla kendini alıntılayıp övüyo yav. Ben vazgeçtim.![]()
Ya son mesajlarıma bakarsan ben zaten gülmek için kullanıyorun forumu. Bi senle olacak iş değil. Sana güldük bi an bitti gitti.İyiki varım dimi sayemde iki muhabbet edip güldünüz![]()
Yalnız burası BDV mizah bölümü değil. Konu dışı yorumdan yapıyorsunuzİyiki varım dimi sayemde iki muhabbet edip güldünüz![]()
Hesabına bakabiliyorsan ve beğeni attıysa profile girip görebilirsin tiktok rezil bi yer açıkcası inşallah saçma sapan şeyler görmezsinEsimin tiktokta kimleri neleri begendigini nasil görebilirim hic tiktoktan çıkmıyor adam
gizlemek istiyosa bulamazsın direkt kendine sor benceEsimin tiktokta kimleri neleri begendigini nasil görebilirim hic tiktoktan çıkmıyor adam
Tıktok karı kız mekanı erkekler yaşıyor yanıEsimin tiktokta kimleri neleri begendigini nasil görebilirim hic tiktoktan çıkmıyor adam
ahaha harika olmuş
Doğruları bilmek istiyorum bakicam ilk yukledim allahim neler cikiyo sonra baktığın videolar en sık cikiyo ilgi odagina gore kaldirdim sonra bilgi edinmek icinHesabına bakabiliyorsan ve beğeni attıysa profile girip görebilirsin tiktok rezil bi yer açıkcası inşallah saçma sapan şeyler görmezsin
Evet kimi görsem hipnoz etkisinde gibi bakıyor ekrana çok garipTiktok müptelası ise gecmis olsun .. Tiktok berbat bir mecra
Herkes tik toku kotuluyor ama nasil bu kadar uyesi var.
Hayatimda gordugum en sacma uygulama hic yuklemedim instada kesfette cikiyor.sacma sacma hareketler kim izliyor gercekten bu sacmaliklari