• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tik tok begenileri

images-13.webp

Aklıma bu geldi. 🤐

Tiktok kullanan adamı ben boşarım bee.
Hayatımda bu kadar nefret ettiğim bir uygulama daha yok.
Ha bizim mutfak çöpü, ha tiktok. Hatta bizim çöp daha işlevsel en azından atıkları topluyor,sonra atıyosun ama tiktok öyle değil atıkları topluyor ama atmıyo.
Kocanın beğenileri görebilir misin bilmem ama bayağı bağımlı olduysa uzaklaştıramazsın onu bilirim.

Tiktok kullanan adamı ben boşarım bee.
Hayatımda bu kadar nefret ettiğim bir uygulama daha yok.
Ha bizim mutfak çöpü, ha tiktok. Hatta bizim çöp daha işlevsel en azından atıkları topluyor,sonra atıyosun ama tiktok öyle değil atıkları topluyor ama atmıyo.
Kocanın beğenileri görebilir misin bilmem ama bayağı bağımlı olduysa uzaklaştıramazsın onu bilirim.
hajahajahaja yaa turkiye gercegi 😂

tiktok bende yuklu, is icin algoritma inceliyorum. cok fena bir algoritmasi var gercekten ama cozdum sayilir. yurt disindayken feci eglenceli oluyor cok ust duzey mizah var gercekten bu amerikalilarda, turkiyeye donunce appi siliyorum cunku ya para pul gosteris yapanlar ya da androidden cekilmis rezil videolar oluyor.

konu sahibi esinizin telefonundan profiline girip anca oradan gorebilirsiniz begenileri.

Back
X