Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tiktok müptelası ise gecmis olsun .. Tiktok berbat bir mecraEsimin tiktokta kimleri neleri begendigini nasil görebilirim hic tiktoktan çıkmıyor adam
Hesap acıp istek atin bakalim tırsarsa o zaman sakıncali seyler begenmis derizEsimin tiktokta kimleri neleri begendigini nasil görebilirim hic tiktoktan çıkmıyor adam
Bende kullanmıyorum ama arkadaşlarım kullanıyor proflinde aşağıda kalp var birde kilit ortadaki kalbe basarsan beğendiği son videoları görürsünEsimin tiktokta kimleri neleri begendigini nasil görebilirim hic tiktoktan çıkmıyor adam
hajahajahaja yaa turkiye gercegiTiktok kullanan adamı ben boşarım bee.
Hayatımda bu kadar nefret ettiğim bir uygulama daha yok.
Ha bizim mutfak çöpü, ha tiktok. Hatta bizim çöp daha işlevsel en azından atıkları topluyor,sonra atıyosun ama tiktok öyle değil atıkları topluyor ama atmıyo.
Kocanın beğenileri görebilir misin bilmem ama bayağı bağımlı olduysa uzaklaştıramazsın onu bilirim.
Görmesen daha iyi bence ablacım ya IQ 15 videolar, ya g.t meme ... hangisini görürsen gör hayattan soğuyacaksın
Hesap acıp istek atin bakalim tırsarsa o zaman sakıncali seyler begenmis deriz![]()
Son derece dogru söyledinBence yasaklanması gereken en gereksiz
Saçma sapan utanılacak utanc verici cahiller yumağı hiç bir akla hizmet etmeyen bu dünyadan olmayan birilerinin olduğu
En iğrenç yer
Nasil yani denediniz mi fake hesaptan?Fesbuktan cok yaptim cvp yazmiyo
Nasil yani denediniz mi fake hesaptan?
Tiktok müptelası ise gecmis olsun .. Tiktok berbat bir mecr