Tik tok begenileri

Bunu destekleyen yetişkinler olduğu sürece daha da kötü olur Allah gerçekten kimseye kötüyü yaşatmasın. Tiktok kötü bir uygulama keşke silinse ülkemizden. Tiktok zararsız diyenler akım yüzden 10 yaşında çocuk kör olmuş, 6 yaşında çocuk boğulup ölmüştü. Yere batsın öyle uygulama 👎
kimse tiktok zararsiz demedi ki, hatta ben ornek vermistim ama iste bu zeka farkini kapatamiyoruz cok uzgunum ya. daha nasil basitlestirebilirim biraz deneyeyim.

facebook hepimizin hayatinin bir doneminde kullandigi hatta anne babalarimizin da halen kullandigi bir platform, facebookta ensest iliskilerin paylasildigi gruplar var. annesinin, kardesinin fotograflarini gizlice cekip, annesinin ic camasirlarini baska insanlara kargolayanlarin bulustugu gruplar var. facebook da kapatilsin o halde.

twitterda swinger parti organize eden, kendi karisini kocasini iliski esnasinda cekip insanlarla paylasanlar var orasi da kapatilsin madem.

instagramda da tiktok videolari paylasiliyor, instagramin reels kismi tamamen tiktoktan olusuyor. instagram da kapatilsin.

bunun bu sekilde icinden cikabilir misiniz? facebooku nasil aile uyeleriniz icin, twitteri siyaset icin kullaniyorsaniz tiktoku da kendi ilgi alanlariniza gore kullanabilirsiniz. sosyal medyanin amaci budur. cocuklarin etkilenmemesi icin anne babalari bir zahmet burada sosyal medyaya sallayacagina cocugunun elindeki telefonun denetimini saglasin.

farki kismen esitleyebildik mi? :)

Bunu destekleyen yetişkinler olduğu sürece daha da kötü olur Allah gerçekten kimseye kötüyü yaşatmasın. Tiktok kötü bir uygulama keşke silinse ülkemizden. Tiktok zararsız diyenler akım yüzden 10 yaşında çocuk kör olmuş, 6 yaşında çocuk boğulup ölmüştü. Yere batsın öyle uygulama 👎

Tiktok hiç kullanmadım. Instagramda tiktok videoları görüyorum bazen, başkası adına utanma duygusunu yaşıyorum.
Ama hiçbir uygulama 10 yaşındaki, 6 yaşındaki çocuğunun eline telefon verip ne yaptığını takip etmeyen ebeveynler kadar zararlı değildir.

Çoluğumuz çocuğumuz etkileniyor şu dizi kalksın, bu uygulama yasaklansın, şurası kapatılsın vs...
Bunun sonu ne? Çocuklar düşebilir deyip penceresiz evler yapmıyoruz sonuçta.
İnsanlar kendi çocuklarına sahip çıkacaklar. Bu kadar basit.

kafamın içinde cingıllı çirkin müzikler, düşü pikselli videolar, kötü ışık, çirkin arka plan, küçük düşmüş koca koca insanlar döndü bir anda :olamaz:
Malesef ki o uygulamayı çok sevdi toplumumuz. En çok ta küçük çocuklara üzülüyorum nasıl da etkileniyorlar.. 😟 Ebeveyn desen çocuğuyla video çekip fenomen olma derdinde. Bence aileler çok dikkatli olmalı bu durumda.

1619635586816.png

Yanlış anlaşıldım Öyleleri 3 5 takipçi topliycak diye gerçekten insanlığını kaybediyor 3 yaşında çocuğuna makyaj videosu yapıp fondöten dahi sürüyor bi anne ınstagramda mesela bana göre vicdan engeli var mesela.
Allah'tan siz yorumu düzenlemeden önce alıntı yapmışlar da,görmüş olduk. gerçekten vicdan engeli anlamında mı engelli demiştiniz ilk yorumunuzda ? :işsiz:

R

Valla abla bende çıkamıyorum çok eğlenceli 😄😄😄 görüp ne yapacaksın bu arada? Hesap sorup sonra affetmek çok acizce

Valla abla bende çıkamıyorum çok eğlenceli 😄😄😄 görüp ne yapacaksın bu arada? Hesap sorup sonra affetmek çok acizce
aynen bir isin sonunda bir karar almayacak bir adım atmayacaksa bu konunun cozumune dair, olay cıkarıp hesap sormanın bir anlamı da yok, cunku eninde sonunda olmamıs gibi davranıp susacak, daha kötü bence acizce dogru soylediniz

Back
X