Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakalımtiktok bağımlıllık yapıyor ya ama hemen kötü düşünme
Bakıyorum kotu cikmiyor genelde hemen degistiriyo cikinca tabi ben varımneler izlediğine o bakarken bakamıyor musun hiç
kimse tiktok zararsiz demedi ki, hatta ben ornek vermistim ama iste bu zeka farkini kapatamiyoruz cok uzgunum ya. daha nasil basitlestirebilirim biraz deneyeyim.Bunu destekleyen yetişkinler olduğu sürece daha da kötü olur Allah gerçekten kimseye kötüyü yaşatmasın. Tiktok kötü bir uygulama keşke silinse ülkemizden. Tiktok zararsız diyenler akım yüzden 10 yaşında çocuk kör olmuş, 6 yaşında çocuk boğulup ölmüştü. Yere batsın öyle uygulama![]()
Bunu destekleyen yetişkinler olduğu sürece daha da kötü olur Allah gerçekten kimseye kötüyü yaşatmasın. Tiktok kötü bir uygulama keşke silinse ülkemizden. Tiktok zararsız diyenler akım yüzden 10 yaşında çocuk kör olmuş, 6 yaşında çocuk boğulup ölmüştü. Yere batsın öyle uygulama![]()
Malesef ki o uygulamayı çok sevdi toplumumuz. En çok ta küçük çocuklara üzülüyorum nasıl da etkileniyorlar..kafamın içinde cingıllı çirkin müzikler, düşü pikselli videolar, kötü ışık, çirkin arka plan, küçük düşmüş koca koca insanlar döndü bir anda![]()
Allah'tan siz yorumu düzenlemeden önce alıntı yapmışlar da,görmüş olduk. gerçekten vicdan engeli anlamında mı engelli demiştiniz ilk yorumunuzda ?Yanlış anlaşıldım Öyleleri 3 5 takipçi topliycak diye gerçekten insanlığını kaybediyor 3 yaşında çocuğuna makyaj videosu yapıp fondöten dahi sürüyor bi anne ınstagramda mesela bana göre vicdan engeli var mesela.
Sen benim yerime kararimi verip söyledin isteValla abla bende çıkamıyorum çok eğlenceligörüp ne yapacaksın bu arada? Hesap sorup sonra affetmek çok acizce
Valla abla bende çıkamıyorum çok eğlenceligörüp ne yapacaksın bu arada? Hesap sorup sonra affetmek çok acizce
aynen bir isin sonunda bir karar almayacak bir adım atmayacaksa bu konunun cozumune dair, olay cıkarıp hesap sormanın bir anlamı da yok, cunku eninde sonunda olmamıs gibi davranıp susacak, daha kötü bence acizce dogru soyledinizValla abla bende çıkamıyorum çok eğlenceligörüp ne yapacaksın bu arada? Hesap sorup sonra affetmek çok acizce
Aynen atmayacaksam !aynen bir isin sonunda bir karar almayacak bir adım atmayacaksa bu konunun cozumune dair, olay cıkarıp hesap sormanın bir anlamı da yok, cunku eninde sonunda olmamıs gibi davranıp susacak, daha kötü bence acizce dogru soylediniz
Hiç telefonuma ındırmedım .Çocuklar ve adamlar bayılıyor.Nerde değişik var orda .Allah yardımcınız olsun.Esimin tiktokta kimleri neleri begendigini nasil görebilirim hic tiktoktan çıkmıyor adam
Çocuğunuz varmı kaç yıllık evlisiniz?Esimin begendigi videolar icinde bir tane futbol oynayan ciplak kadinlar var kavga ettim agzima geleni soyledim bitsin istiyordum buda sebeb oldu bosanicam hayal kırıklığı yoktur diye dusunmustum![]()
12 yil olcak üç taneÇocuğunuz varmı kaç yıllık evlisiniz?
Hiç inanmadım yaSozde izlememis elim degmistir yanlislikla diyo
Bi sasirdi once hic birsey demediHiç inanmadım ya