Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fake olarak degilde "tiktokta ne ayaksin sen babında" kendi hesabinizdan istek atin demek istemistim ben aslinda.
Evt güvenemiyorumFake olarak degilde "tiktokta ne ayaksin sen babında" kendi hesabinizdan istek atin demek istemistim ben aslinda.
Güven problemi mi var ki neden yaptiniz?
Hep siyasi konular cikiyo bakiyorum ondan pek birsey demedim ama aklima takildiTiktok kullanan adamı ben boşarım bee.
Hayatımda bu kadar nefret ettiğim bir uygulama daha yok.
Ha bizim mutfak çöpü, ha tiktok. Hatta bizim çöp daha işlevsel en azından atıkları topluyor,sonra atıyosun ama tiktok öyle değil atıkları topluyor ama atmıyo.
Kocanın beğenileri görebilir misin bilmem ama bayağı bağımlı olduysa uzaklaştıramazsın onu bilirim.
Bu kadar güvenmediğiniz bir adamla neden evlendiniz diye basit bir soru sorsam?Fesbuktan cok yaptim cvp yazmiyo
Ortamı berbat ve genelde tiktoka girenler iyi niyetli olmuyor özellikle erkeklerGenelde uygunsuz birsey cikmiyor bakiyorum
Tm bi bakayim yazicamhajahajahaja yaa turkiye gercegi
tiktok bende yuklu, is icin algoritma inceliyorum. cok fena bir algoritmasi var gercekten ama cozdum sayilir. yurt disindayken feci eglenceli oluyor cok ust duzey mizah var gercekten bu amerikalilarda, turkiyeye donunce appi siliyorum cunku ya para pul gosteris yapanlar ya da androidden cekilmis rezil videolar oluyor.
konu sahibi esinizin telefonundan profiline girip anca oradan gorebilirsiniz begenileri.
Yağmurdan kaçarken doluya...Bu kadar güvenmediğiniz bir adamla neden evlendiniz diye basit bir soru sorsam?
Siyasi miHep siyasi konular cikiyo bakiyorum ondan pek birsey demedim ama aklima takildi
Peki soruyu daha da basitleştireyim. Bu kadar güvenmediğiniz bir adamla neden evli kalıyorsunuz?Yağmurdan kaçarken doluya...
İnan bı goreyim bosarimSiyasi miçok iyi niyetlisiniz gerçekten yada konduramamak böyle bişey..
Kanit lazımPeki soruyu daha da basitleştireyim. Bu kadar güvenmediğiniz bir adamla neden evli kalıyorsunuz?
Yoo değil. Güven eksikliği boşanmak için yeterli sebeptir bence.Kanit lazım
Valla seni üzmek istemem ama tiktokta siyaset yok denecek boyutta daha çok o biçim şeyler var , burda yazamıyorum ama herkesin bir tarafı oynuyor, ben bir kere bakayım dedim aman Allahım deyip uzaklaştım, eşimin o programı yüklemesi bile boşanma sebebi benim için, o derece iğrenç bir mecra , eşiniz tiktokla kalitesini ortaya koymuş zaten ..İnan bı goreyim bosarim
Içeriği berbat o yüzden, yani bir erkek tiktoka giriyorsa niyeti iyi olamayacak kadar kötü bir ortam ..Tiktok izleyen kocayı boşa diyenler var. Gerçekten tiktok için koca boşanır mı?
Tiktok uygulaması yok kullanmıyorum çoluk çocuk, ergen var diye biliyorum. Telefon bağımsızı insan kalmadı bu devirde.
Ben de bir kere dedim bakayım nasılmış herkesin dilinde tiktok, bir girdim ne göreyim karılı kızlı sallıyorlar, girmemle silmem bir oldu, şimdi etrafımdan biri dese ki tiktok hem kullanan kişiden hemde içeriklerinden midem bulanıyor, oradakilerin kafası bambaşka.. Asla masum olamaz tiktok kullanan evli bir erkek yada kadın ..Görmesen daha iyi bence ablacım ya IQ 15 videolar, ya g.t meme ... hangisini görürsen gör hayattan soğuyacaksın
Onu ben dedim, boşa demedim ama boşarım dedim.Tiktok izleyen kocayı boşa diyenler var. Gerçekten tiktok için koca boşanır mı?
Tiktok uygulaması yok kullanmıyorum çoluk çocuk, ergen var diye biliyorum. Telefon bağımsızı insan kalmadı bu devirde.
Tiktok, telegram, ınstagram napcaz bunlarla böyle. Pratik temizlik sayfasına bakıyorum başörtüsü takmış kadın altına gecelik giymiş 100tl ye video atarım yazmış. Ne günlere kaldık diyorum Allah akıl fikir versin.Içeriği berbat o yüzden, yani bir erkek tiktoka giriyorsa niyeti iyi olamayacak kadar kötü bir ortam ..