• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tik tok begenileri

Tiktok kullanan adamı ben boşarım bee.
Hayatımda bu kadar nefret ettiğim bir uygulama daha yok.
Ha bizim mutfak çöpü, ha tiktok. Hatta bizim çöp daha işlevsel en azından atıkları topluyor,sonra atıyosun ama tiktok öyle değil atıkları topluyor ama atmıyo.
Kocanın beğenileri görebilir misin bilmem ama bayağı bağımlı olduysa uzaklaştıramazsın onu bilirim.
Hep siyasi konular cikiyo bakiyorum ondan pek birsey demedim ama aklima takildi

hajahajahaja yaa turkiye gercegi 😂

tiktok bende yuklu, is icin algoritma inceliyorum. cok fena bir algoritmasi var gercekten ama cozdum sayilir. yurt disindayken feci eglenceli oluyor cok ust duzey mizah var gercekten bu amerikalilarda, turkiyeye donunce appi siliyorum cunku ya para pul gosteris yapanlar ya da androidden cekilmis rezil videolar oluyor.

konu sahibi esinizin telefonundan profiline girip anca oradan gorebilirsiniz begenileri.
Tm bi bakayim yazicam

Tiktok izleyen kocayı boşa diyenler var. Gerçekten tiktok için koca boşanır mı? 🙄
Tiktok uygulaması yok kullanmıyorum çoluk çocuk, ergen var diye biliyorum. Telefon bağımsızı insan kalmadı bu devirde.

İnan bı goreyim bosarim
Valla seni üzmek istemem ama tiktokta siyaset yok denecek boyutta daha çok o biçim şeyler var , burda yazamıyorum ama herkesin bir tarafı oynuyor, ben bir kere bakayım dedim aman Allahım deyip uzaklaştım, eşimin o programı yüklemesi bile boşanma sebebi benim için, o derece iğrenç bir mecra , eşiniz tiktokla kalitesini ortaya koymuş zaten ..

Tiktok izleyen kocayı boşa diyenler var. Gerçekten tiktok için koca boşanır mı? 🙄
Tiktok uygulaması yok kullanmıyorum çoluk çocuk, ergen var diye biliyorum. Telefon bağımsızı insan kalmadı bu devirde.
Içeriği berbat o yüzden, yani bir erkek tiktoka giriyorsa niyeti iyi olamayacak kadar kötü bir ortam ..

Görmesen daha iyi bence ablacım ya IQ 15 videolar, ya g.t meme ... hangisini görürsen gör hayattan soğuyacaksın
Ben de bir kere dedim bakayım nasılmış herkesin dilinde tiktok, bir girdim ne göreyim karılı kızlı sallıyorlar, girmemle silmem bir oldu, şimdi etrafımdan biri dese ki tiktok hem kullanan kişiden hemde içeriklerinden midem bulanıyor, oradakilerin kafası bambaşka.. Asla masum olamaz tiktok kullanan evli bir erkek yada kadın ..
O rezilliği görüp hala o mecrada kalmaya devam edenlere sözüm

Onu ben dedim, boşa demedim ama boşarım dedim.
Telefon bağımlısı olmak farklı, tiktok gibi cringe, berbat çöp bir ortamda takılmak farklı. Gerçekten çok kötü bir ortam.
Küçük bir fragman vereyim size;

Bir de ben size en kapalılarını attım düşünün, daha mühtehcan saçma sapan videolar var.
İzledikten sonra gözlerinizi cifleme ihtiyacı hissedebilirsiniz, normal. :D

Içeriği berbat o yüzden, yani bir erkek tiktoka giriyorsa niyeti iyi olamayacak kadar kötü bir ortam ..
Tiktok, telegram, ınstagram napcaz bunlarla böyle. Pratik temizlik sayfasına bakıyorum başörtüsü takmış kadın altına gecelik giymiş 100tl ye video atarım yazmış. Ne günlere kaldık diyorum Allah akıl fikir versin. 🙏

Back
X