Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tiktok izleyen koca mı? AboooEsimin tiktokta kimleri neleri begendigini nasil görebilirim hic tiktoktan çıkmıyor adam
Onu ben dedim, boşa demedim ama boşarım dedim.
Telefon bağımlısı olmak farklı, tiktok gibi cringe, berbat çöp bir ortamda takılmak farklı. Gerçekten çok kötü bir ortam.
Küçük bir fragman vereyim size;
Ne kadar iğrenç bir yorum. Engelli mi derken? Engellilerin neyi varmış pardon?Allah günah yazmasın da engelli mi oradaki insanlar normal insan hareketi değil öyleiyiki hiç yüklememişim.
Hele gençlerin hali içler acısı, benim ev parka bakıyor , gün içerisinde camdan görüyorum gelip parkta tiktok çekiyorlar ama hareketleri bir görsen çok tuhaf hallere giriyorlar, gerçekten üzülüyorm nereye gidiyor bu gençlik demeden duramıyor bir insan ..Tiktok, telegram, ınstagram napcaz bunlarla böyle. Pratik temizlik sayfasına bakıyorum başörtüsü takmış kadın altına gecelik giymiş 100tl ye video atarım yazmış. Ne günlere kaldık diyorum Allah akıl fikir versin.![]()
Yok engelli değiller, öyle demeyin doğru değil.Allah günah yazmasın da engelli mi oradaki insanlar normal insan hareketi değil öyleiyiki hiç yüklememişim.
Ahlak, kültür, insanlık engeli 2 3 takipçi gelecek diye yapılan hareketlere yazık. 3 yaşında 1 yaşında bebeğini kullanan anneler var çocuk üzerinden prim yapmaya çalışıyor,, acıyorum o bebelere o anneler mesela vicdan engeli var ben böyle düşünüyorum şahsen.Ne kadar iğrenç bir yorum. Engelli mi derken? Engellilerin neyi varmış pardon?
Böyle kıvırma görmedim. Tebrikler.Ahlak, kültür, insanlık engeli 2 3 takipçi gelecek diye yapılan hareketlere yazık. 3 yaşında 1 yaşında bebeğini kullanan anneler var çocuk üzerinden prim yapmaya çalışıyor,, acıyorum o bebelere o anneler mesela vicdan engeli var ben böyle düşünüyorum şahsen.
Yanlış anlaşıldım Öyleleri 3 5 takipçi topliycak diye gerçekten insanlığını kaybediyor 3 yaşında çocuğuna makyaj videosu yapıp fondöten dahi sürüyor bi anne ınstagramda mesela bana göre vicdan engeli var mesela.Yok engelli değiller, öyle demeyin doğru değil.
Engelliler sizin bizim gibi insanlar bunlar bambaşka bir organizma.
OK....Böyle kıvırma görmedim. Tebrikler.![]()
siyaset var aslinda. tiktok gercekten inanilmaz buyuk bir ag yani cok yakinda facebook ile yarisabilir, kitlesi cok cok cok genis.Valla seni üzmek istemem ama tiktokta siyaset yok denecek boyutta daha çok o biçim şeyler var , burda yazamıyorum ama herkesin bir tarafı oynuyor, ben bir kere bakayım dedim aman Allahım deyip uzaklaştım, eşimin o programı yüklemesi bile boşanma sebebi benim için, o derece iğrenç bir mecra , eşiniz tiktokla kalitesini ortaya koymuş zaten ..
Ben demedim ama benim için de boşanma sebebi olur muhtemelen. Mesele onun bunun memesine bakması değil, seviyesi yerlerde olan bir platformdan keyif alması olur. Entelektüel birikimine aşık olduğum adam tiktok videolarına gülüyorsa artık aşık olduğum adam değil demektir.Tiktok izleyen kocayı boşa diyenler var. Gerçekten tiktok için koca boşanır mı?
Tiktok uygulaması yok kullanmıyorum çoluk çocuk, ergen var diye biliyorum. Telefon bağımsızı insan kalmadı bu devirde.
Gençliği bozan bir uygulama başka birşey değil bencesiyaset var aslinda. tiktok gercekten inanilmaz buyuk bir ag yani cok yakinda facebook ile yarisabilir, kitlesi cok cok cok genis.
ilk once yuklediginizde sizin bulundugunuz konumdaki kisilerin ortak ilgi alanlari dusuyor kesfete, o videolari izlerseniz veya kisilerin profiline girerseniz o sekilde videolar cikmaya devam ediyor. daha sonra kendi ilgi alanlarinizi bulursaniz veya bu sekilde siniflandirma yaparsaniz karsiniza belki 10 videoda 1 tane bahsettiginiz iceriklerden cikiyor. dedigim gibi cok garip bir algoritmasi var, ben su an basitlestirerek anlattim.
uygulamanin ayrica katmanlari var, ornegin kesfete asla dusmeyip sadece belli kitlenin izledigi bir katman var. surekli kesfete dusen bir katmani var. sadece viral olan hareketlerin yapildigi videolarin kesfete ciktigi bir katmani var. uygulamayi biraz kullandiktan sonra sizin ilgi alanlariniz cikmaya basliyor. ornegin benim kesfetim sadece muhendislik ve mizah dolu su an. turkiyeye geldigimde konuma bagli degisecek, iceriklerin degismesi icin yine biraz sure gerekecek.
aa su an tiktokla ilgili bu kadar uzun yazdigima inanamiyorum.ama hanimlarin harareti gider belki.
Mantıklı cevabınız.Ben demedim ama benim için de boşanma sebebi olur muhtemelen. Mesele onun bunun memesine bakması değil ama. Seviyesi yerlerde olan bir platformdan keyif alması olur. Entelektüel birikimine aşık olduğum adam tiktok videolarına gülüyorsa artık aşık olduğum adam değil demektir.
abi ahajshjshsajah paragraf paragraf yazi yazmisim uygulamanin mantigini anlatmisim, nasil siniflandirilabilir oldugundan bahsetmisim. bu mu?Gençliği bozan bir uygulama başka birşey değil bence
Onu ben dedim, boşa demedim ama boşarım dedim.
Telefon bağımlısı olmak farklı, tiktok gibi cringe, berbat çöp bir ortamda takılmak farklı. Gerçekten çok kötü bir ortam.
Küçük bir fragman vereyim size;
Bir de ben size en kapalılarını attım düşünün, daha mühtehcan saçma sapan videolar var.
İzledikten sonra gözlerinizi cifleme ihtiyacı hissedebilirsiniz, normal.![]()
Bu tarz cümle kurarak bana mantıktan bahsetmeyiniz lütfenabi ahajshjshsajah paragraf paragraf yazi yazmisim
ben isin teknik kismini konusuyorum, zekam bazi seyleri kisisellestirip kullanabilecegimi bilmeye yettigi icin anlasamiyoruz belki de. sizin benim yazacagim herhangi bir kitabi anlayabileceginizi de pek zannetmiyorum acikcasi.Bu tarz cümle kurarak bana mantıktan bahsetmeyiniz lütfenBana göre son derece saçma, gereksiz, olmaması gereken bir platform Tiktok isterseniz kitap yazın. (Gençliği bozuyor) .