Tika basa yemeden sofradan kalkamiyorum!

Derdim tam olarak bu. Her yemek sonrasi siskinlik hissi yasiyorum ama yine de tika basa yiyorum. Soyle yari ac sofradan kalkabilmeyi basaramiyorum. Boyum 1.60 kilo 64. Emziriyorum ve her emzirmeden sonra acikiyorum. Ara ogun de yapiyorum. Cok ac olmadan sofraya otursam da yine de tam porsiyon yiyorum her seyi. Gozum doymuyor. Bunu engellemek icin ne yapabilirim? Siz iradenizi nasil kontrol ediyorsunuz?

Ay şuan okuyunca allah'ım bu günleri göreyim diye dua ettim siz düşünün 😂😂

Valla harikasiniz. Ben de 3. Sezaryenden sonra böyle olmak istiyorum ama ben tam anlamiyla dünyaya yemek icin gelmişim bu benim icin bir zevk:) yaşadığım yer spor yapmak icin cok uygun doğumdan sonra tavsiyelerinizi bekliyorum :KK66:
canim yemek, yemek dünyanin en güzel seyi zaten bence kimse sevdigi tatlardan mahrum kalmamali ama iste konu yemek olsun abur cubur olmasin :) seve seve yardimci olurum.

o zaman ben konuya gireyim.
kizimi dogurdum 6 aylik olana kadar herseyi yemek istiyordum her emzirmeden sonra bisiler atistirmak istiyordum.
sezaryen oldugum icin 6 ay gecmesini bekledim spora basladim evde kosu bandim var onu sadece hit yapmak icin 15 dk kullandim gerisi cardio egzersizleri ve hafif agirlikla calismalar falan hepinizin instada gordugu seyler ama duzenli
neyse canim sonrasinda yememe hic dokunmadim cünku bebegim mama alan bir bebek degil ac kalmasina dayanamazdim.
tam 72 kilo ile dogurmustum ve 6. aya kadar 69 dan asagini gormedim emzirmeme ragmen.
sonra ben bu sporu aliskanlik haline getirdim aaaa bi baktim ki artik yemek yiyemiyorum istahta gerileme falan meger karin kasi calistirmakta mideye vurdugu icin mide küçülüyormus.
onunda etkisi var neyse cook uzattim.
sonuc 54 kiloyum iki sezaryenli bir anneyim ama asla anlamazlar dumduz kasli bir karin sıkı bir popo genelde cocuklarimi annemle gezince kardesim sanarlar.

not: eger spor yapmayacaksaniz bogazi kesmek daha cok yorucu olabilir bence diyete hic gerek yok spor yapin aliskanlik haline getirin zaten az yiceksiniz. tatli krizleride gelmiyor malum dönemler hariç.
kendinize iyi bakin hanimlar.

Ne sorayım size ben kalçamı sıkılaştırmak istiyorum squat 30 gün luk program varya onu yaptim evde pek etkili olmadi ya nasil olcak bu iş sıkılaşiyor mu gercekten ne kadar sure lazim.Biraz kalkik olsa fena olmaz hani😬😬

Demir eksikliginiz vardir konusahibi bi baktırin.

Yeni doğum yaptın yanlış hatırlamıyorsan. Emzirdiğin için acıkman çok normal. Çünkü bebekler iligimize kadar çekiyorlar 🙄🙄
Acıktığını hissettiğin zaman bol su iç. Ekmek, hamur işi tatlı falan yememeye çalış. Sebze yemeği tüket. Ilk bir hafta zorlanirsin ama sonra alışınca çok rahatlarsın.

Yeni doğum yaptın yanlış hatırlamıyorsan. Emzirdiğin için acıkman çok normal. Çünkü bebekler iligimize kadar çekiyorlar 🙄🙄
Acıktığını hissettiğin zaman bol su iç. Ekmek, hamur işi tatlı falan yememeye çalış. Sebze yemeği tüket. Ilk bir hafta zorlanirsin ama sonra alışınca çok rahatlarsın.
5 ayi gecti dogum yapali. Evet ozellikle emzirdikten sonra acayip acikiyorum. Tatliyi kesebilsem super olacak 😁

canim yemek, yemek dünyanin en güzel seyi zaten bence kimse sevdigi tatlardan mahrum kalmamali ama iste konu yemek olsun abur cubur olmasin :) seve seve yardimci olurum.
Abur cubur yok benim hayatimda :) cocuklarimda da. Ama porsiyonlarinm büyük. Simdi biraz hamilelikten olk kez kez istahtan kesildim yoksaaaa hey gidi hey :)

Abur cubur yok benim hayatimda :) cocuklarimda da. Ama porsiyonlarinm büyük. Simdi biraz hamilelikten olk kez kez istahtan kesildim yoksaaaa hey gidi hey :)
abur cubur olmamasi sizin icin buyuk avantaj sanslisiniz :) simdi onunuzde bide emzirme dönemi var ohhh parmaklarinizi eme eme yersiniz :):)')

Derdim tam olarak bu. Her yemek sonrasi siskinlik hissi yasiyorum ama yine de tika basa yiyorum. Soyle yari ac sofradan kalkabilmeyi basaramiyorum. Boyum 1.60 kilo 64. Emziriyorum ve her emzirmeden sonra acikiyorum. Ara ogun de yapiyorum. Cok ac olmadan sofraya otursam da yine de tam porsiyon yiyorum her seyi. Gozum doymuyor. Bunu engellemek icin ne yapabilirim? Siz iradenizi nasil kontrol ediyorsunuz?
Emzirirken o mide kiyilmasi var ya off of

5 ayi gecti dogum yapali. Evet ozellikle emzirdikten sonra acayip acikiyorum. Tatliyi kesebilsem super olacak 😁
Kesinlikle ben de hamileyim ama emziriyorum da yavas yavas zorluyor beni oylelikle emzirme aralarını aciyorum cunku calisiyorum bir de ve istahim eskisi gibi degil. Ben eski benken cok guzel yerdim. Ama hep saglikli. Ekmegimi bile kendim yaparim biraz temizlik takintisindan. Sonra da sebze meyve yogurt salata ev yapimi meyve suları ve nadiren tatli. Paketli yedigim herhangi bir sey resmen 1 hafta icinde 1 kilo olarak dönüyor bana.. onun icin her seyin sagliklisini tercih ettikten sonra inan sorun olmuyor.

Ne sorayım size ben kalçamı sıkılaştırmak istiyorum squat 30 gün luk program varya onu yaptim evde pek etkili olmadi ya nasil olcak bu iş sıkılaşiyor mu gercekten ne kadar sure lazim.Biraz kalkik olsa fena olmaz hani😬😬

Demir eksikliginiz vardir konusahibi bi baktırin.
sadece squat la olmaz yalan yani mesela ben önce hit yapiyorum hit nedir
kosu bandinda 4 dakka tempolu yururken 1 dk en yuksek hizda kosuyorum 3 kez yapiyorum bunu sonra agirlik elime aliyorum 5kg toplamda 10 kg 30 squat normal 30 sumo squat bide 30 tane de one adim atip dizi kriyosun onu yapiyorum bunlar hep agirlikla sonrasinda yan karindi falan filan bir suru hareket yapiyorum duzenli selulit gitti önce sonra sıkılastı yani ben sana sunu soylim yan karin bel incelince falan kalcan ortaya cikiyor pantolon tayt falan giyince belden sıkıyor arkadan kalca atiyor :)

Emzirme faktörüne ne denir bilemiyorum. Ben sürekli ama az az yiyorum çünkü ağzımı boş tutmayı beceremiyorum. Daima küçük tabaklar büyük fincan tabağı ve küçük pasta çatalı kullanırım minik kaseler filan. Yani ben üç kerede ancak bir öğünlük yemek tüketmiş oluyorum siz de porsiyon küçültmeyi deneyebilirsiniz. Bi de her yeme seansında en az yarım litre su içmeye zorlarım kendimi insan daha çabuk şişip doyuyor

Bir haftadır kendimle mücadele ediyorum. Yeni başladım diyete. Bir iki gün gözlerim karardı, başım döndü ama yavaş yavaş geçiyor tatlı isteği. Normalde bir tepsi sütlü tatlı yerim yani.
Bence bir dene. 😉

1 haftadır diyet yapıyorum tam da söylediğiniz gibiydim ama şimdi yemiyorum çözüm mutlaka bol bol su için emzirdiğiniz için mideniz de kazınir emzirmeden önce 1 bardak sonra 1 bardak yemek yerken sadece yiyeceğiniz kadar yemek alın salata ya da yoğurtla yeyin hatta 1 dilim ekmek alın o kadar bunları yeyip sofradan hemen kalkın ara öğün yapın 3 günde alısırsiniz

Bana kilonuz fazla gelmedi. Emziriyormuşsunuz.
Vücudunuzun hala fazla enerjiye ihtiyacı var.
Biraz daha süre verin kendinize. Süt üretiminiz azaldıkça yeme isteğiniz normale dönecektir..

Ara öğünlerde kalorisi az besleyici şeyler tercih ederseniz bir nebze dengelersiniz..

Yemekten hemen once su icin. Yemek yerken de. Yemegi de yavas yiyin. Cunku bir insanin karni 15 dakikada doyarmis. Yani 15 dakikalik surede yavas yerseniz karninizin tok oldugunu hissedeceksiniz.

sadece squat la olmaz yalan yani mesela ben önce hit yapiyorum hit nedir
kosu bandinda 4 dakka tempolu yururken 1 dk en yuksek hizda kosuyorum 3 kez yapiyorum bunu sonra agirlik elime aliyorum 5kg toplamda 10 kg 30 squat normal 30 sumo squat bide 30 tane de one adim atip dizi kriyosun onu yapiyorum bunlar hep agirlikla sonrasinda yan karindi falan filan bir suru hareket yapiyorum duzenli selulit gitti önce sonra sıkılastı yani ben sana sunu soylim yan karin bel incelince falan kalcan ortaya cikiyor pantolon tayt falan giyince belden sıkıyor arkadan kalca atiyor :)
Peki ne kadar zamanla bu duruma geldiniz? 1 sene?

Back
X