Tikkabilla'nın Gardrobu

Bak sende dikkat ediyorsun benim gibi. Bazıları yarım kol demeden, iç gösteriyor demeden dışarıda giyiniyorlar. Tesettür markalarına gerçekten diyecek bir şeyim yok biraz makul fiyatlar olsa ölürler sanki..

sizlere katılıyorum hiç doğru güzel bişi yok çok pahalı bir etek nerdeyse 100 tl ev hanımı olan bir bayan bunu nasıl alıcak özel günlerde neyse der alırsın beğendiğin bir şeyi alamıyorsun helede alvine armine bu tarz yerler bir alışverişten 300 400 harcamadan çıkmak mümkğn değil tam takım giyinirsen oda

İnanın sadece ev hanımları için değil. Yani çok şükür çalışıp kazanıyorum ama bir eteğe de 100 tl vermek israf geliyor bana. Dediğiniz gibi özel günler vs olursa bende paraya kıyıyorum. Yoksa para da kolay kazanılmıyor sonuçta

Eveeeeeeeet.. Yeni cicilerle konuya devam.. Bu sefer alışverişimi Sateen.com alışveriş sitesinden yaptım. Aldıklarıma bir bakalım.. (Bu arada ne yaptıysam da fotoğrafları düzeltemedim, inadına yan çıkıyorlar.)

Her şey bu ceketi görmemle başladı diyebilirim. Kısa kot ceket istiyordum ne zamandır. Fiyatı 40 TL. 36 beden aldım ama biraz dar gibi yine de giyilebilir.

Burda rengi soluk çıkmış ama çok güzel bir kırmızısı var ve kolları altın rengi nakışlı.. Bu gömleği de çok beğenerek aldım. 27 TL.

Basic bir gömlek bu da.. Kaliteli bir kumaşı var. 25 TL.

Kumaşı şifon.. Yazın bol kotlarımın üstüne düz renk body ile giyerim diye düşündüm. 24 TL.

İşte bunda hayal kırıklığı.. Satışta pembe ve beyaz renkler vardı ikisi arasında kaldım. Pembe olan çok tatlı açık pembe gibi görünüyordu. Ben de pembe sevdama dayanamayıp onu aldım. Gel gör ki meğer neon pembeymiş, sitede de öyle yazıyormuş hiç farketmedim. Bu fotoğrafta da neon olduğu için rengi farklı çıkmış. Aslında güzel ama bilmiyorum belki birkaç kez giyip kardeşlerime veririm. 19 TL.

Şimdilik bu kadar kızlar, görüşürüüüüüz..

Son düzenleme:
canım ne Gömleklerı etekle mi pantolonla mi gidiyorsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Pantolonla giyiyorum canım, üzerime uzun ince hırka vs alıyorum dışarıdayken.. Etek alışkanlığım açıkçası pek yok, hiç rahat edemiyorum, rüzgarda falan idare edemiyorum ben eteği.. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…