- 20 Mart 2011
- 13.947
- 32.545
- 798
- Konu Sahibi Tikkabilla
-
EveeetAaa ne güzel meslektaşız
Bak sende dikkat ediyorsun benim gibi. Bazıları yarım kol demeden, iç gösteriyor demeden dışarıda giyiniyorlar. Tesettür markalarına gerçekten diyecek bir şeyim yok biraz makul fiyatlar olsa ölürler sanki..
İnanın sadece ev hanımları için değil. Yani çok şükür çalışıp kazanıyorum ama bir eteğe de 100 tl vermek israf geliyor bana.sizlere katılıyorum hiç doğru güzel bişi yok çok pahalı bir etek nerdeyse 100 tl ev hanımı olan bir bayan bunu nasıl alıcak özel günlerde neyse der alırsın beğendiğin bir şeyi alamıyorsun helede alvine armine bu tarz yerler bir alışverişten 300 400 harcamadan çıkmak mümkğn değil tam takım giyinirsen oda
Evet kızlar bugün yeni cicilerim de elime ulaştı. Facebook'tan vermiştim siparişi, 3lü takım 115 tl..
Eki Görüntüle 1122008
Eki Görüntüle 1122009
mrb. lacoste sitesinde 200 tl iken 3lü set nasıl bu fiyata merak ettim. çakma mı acaba?
Evet kızlar bugün yeni cicilerim de elime ulaştı. Facebook'tan vermiştim siparişi, 3lü takım 115 tl..
Eki Görüntüle 1122008
Eki Görüntüle 1122009
Hepsi çok güzel ama ben bu takıma bayıldımhangi siteden aldın link atabilir misin acaba bana
Bana da mesaj atar mısınnÖzel mesaj ile yolluyorum sanırım burdan yazmam yasak.
Bana da mesaj atar mısınn
Eki Görüntüle 1122008
Eki Görüntüle 1122009
bunları çok beğendim canım fiyatı da çok uygunmuş.
lacoste normalde daha pahalı oluyor aslında facebooktan sipariş verdiği için mi böyle mağazalarda da bulabilir miyiz?
Sateen'de çok güzel şeyler oluyor özellikle ceketlerini beğeniyorum... Güzel günlerde kullan canımŞimdilik bu kadar kızlar, görüşürüüüüüz..
Sateen'de çok güzel şeyler oluyor özellikle ceketlerini beğeniyorum... Güzel günlerde kullan canım
evet biraz öyle ama dediğim gibi özellikle ceketlerini çok beğeniyorum
mesela bunlar;
Eki Görüntüle 1155092 Eki Görüntüle 1155093
canım ne Gömleklerı etekle mi pantolonla mi gidiyorsunİlk fotoğraftakini çok beğendim özellikle..
Bende çok beğendim ama keşke penye ceket olmasaydı kumaşı daha farklı olsaydı :44:İlk fotoğraftakini çok beğendim özellikle..
canım ne Gömleklerı etekle mi pantolonla mi gidiyorsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?