- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
- Konu Sahibi Tikkabilla
-
Kız yeni gelin kıyafeti diye bişi mi oluyor? Aynı kıyafetlere devam işteHele bi gelin ol yeni gelin kiyafetlerini paylasirsin. Valla bir gun paylasirim ama hepsini nerden ne kadara aldigimi hatirlamiyorum ki sadece foto paylasirim o kadar
Kız yeni gelin kıyafeti diye bişi mi oluyor? Aynı kıyafetlere devam işte
Allah seni iyi etsinYa oluyo tabi olmaz mi? Daha bi şıkır şıkır oluyor insan. Gerci ben hep şıkır şıkır seviyorum ya
Ciddi anlamda makyaj yapmadığım için çakma ürün almaktan çekinmedimAmaç alışveriş açlığını gidermek.. Yalnız sahte de olsa gerçekten güzel ürünler.. Özellikle Kryolan fondöten çok iyi.. Rimel, allık, naked far paleti ve rujları da çok beğendim. Kontör paletini ve kaş farı-eyeliner setini kullanmayacağım muhtemelen, ilgi alanıma girmiyorlar :)) Fırça seti de buradaki gibi gelmedi. Naked fırça seti geldi bronz rekte..
Eki Görüntüle 1647675
Görüntüye kanıyorum ben debende senin gibi makyaj yapmuıyorum alıyorum bakıyorum kardeş kullanmış hatta bitmiş :) ben fake ürünlerden korkuyorum özellikle fondöten ve pudrada cildim çok alerjik çünkü
ama çok ciciler
Görüntüye kanıyorum ben deAma çok şükür bir zararını görmedim güzel çıktı ürünler :)
Teşekkür ederim bitaneciğimrujlar çok tatlı ! güle güle kullan kuzum
vayy bu çantaya bayıldım... ama cildiniz için az bile kullansanız ucuz ürün almayın... derim...
Haklısınız ama bir heves aldım işte :)vayy bu çantaya bayıldım... ama cildiniz için az bile kullansanız ucuz ürün almayın... derim...
Oo süperrr.. Merakla bekliyorum.En Tarz Üye Yarışması Cuma Günü Başlıyor! - Konsept Cuma Günü Açıklanacaktır !
Yarışmada dereceye giren üyelere ödül verilecektir.Konsept önerilerinde bulunabilirsiniz.
Ayrıntılar Cuma Günü ! Sorularınız için bana ulaşabilirsiniz :)
Kaldığımız yerden devam tikkam davet etmeye geldim seni :)Oo süperrr.. Merakla bekliyorum.
Çok teşekkür ederim kuzum, inşallah katılırım :)Kaldığımız yerden devam tikkam davet etmeye geldim seni :)
cuma günü görüşürüz inşallah canım :)Çok teşekkür ederim kuzum, inşallah katılırım :)
Güle güle kullan kontür paleti olarak çoğu blogger ve vlogger lar bile bu çakmaları kullanıyo bi ara aliekspressten almayanı dövüyorlardı :) bende minik bi şey almıştım bakalım gelecek mi diye geldi :))Ciddi anlamda makyaj yapmadığım için çakma ürün almaktan çekinmedimAmaç alışveriş açlığını gidermek.. Yalnız sahte de olsa gerçekten güzel ürünler.. Özellikle Kryolan fondöten çok iyi.. Rimel, allık, naked far paleti ve rujları da çok beğendim. Kontör paletini ve kaş farı-eyeliner setini kullanmayacağım muhtemelen, ilgi alanıma girmiyorlar :)) Fırça seti de buradaki gibi gelmedi. Naked fırça seti geldi bronz rekte..
Eki Görüntüle 1647675
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?