Tikkabilla'nın Gardrobu

Ciddi anlamda makyaj yapmadığım için çakma ürün almaktan çekinmedim Amaç alışveriş açlığını gidermek.. Yalnız sahte de olsa gerçekten güzel ürünler.. Özellikle Kryolan fondöten çok iyi.. Rimel, allık, naked far paleti ve rujları da çok beğendim. Kontör paletini ve kaş farı-eyeliner setini kullanmayacağım muhtemelen, ilgi alanıma girmiyorlar :)) Fırça seti de buradaki gibi gelmedi. Naked fırça seti geldi bronz rekte..

bende senin gibi makyaj yapmuıyorum alıyorum bakıyorum kardeş kullanmış hatta bitmiş :) ben fake ürünlerden korkuyorum özellikle fondöten ve pudrada cildim çok alerjik çünkü
ama çok ciciler

bende senin gibi makyaj yapmuıyorum alıyorum bakıyorum kardeş kullanmış hatta bitmiş :) ben fake ürünlerden korkuyorum özellikle fondöten ve pudrada cildim çok alerjik çünkü
ama çok ciciler
Görüntüye kanıyorum ben de Ama çok şükür bir zararını görmedim güzel çıktı ürünler :)

En son Tozlu.com'dan aldıklarım..

Pantolon 19.99 ₺

Pantolon 34.99 ₺

Tunik 29.99 ₺

Tunik 39.99 ₺

Tunik 44.99 ₺

En Tarz Üye Yarışması Cuma Günü Başlıyor! - Konsept Cuma Günü Açıklanacaktır !
Yarışmada dereceye giren üyelere ödül verilecektir.Konsept önerilerinde bulunabilirsiniz.
Ayrıntılar Cuma Günü ! Sorularınız için bana ulaşabilirsiniz :)

Oo süperrr.. Merakla bekliyorum.

Güle güle kullan kontür paleti olarak çoğu blogger ve vlogger lar bile bu çakmaları kullanıyo bi ara aliekspressten almayanı dövüyorlardı :) bende minik bi şey almıştım bakalım gelecek mi diye geldi :))
özellikle kontür seti süper duruor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…