Tikkabilla'nın Gardrobu

Özellikle şallara bayıldım, çok zevkli. Bir kaç tane hiç duymadığım sitelerden Alışveriş yapmışsınız, kapıda ödeme seçeneği mi oluyor?

Özellikle şallara bayıldım, çok zevkli. Bir kaç tane hiç duymadığım sitelerden Alışveriş yapmışsınız, kapıda ödeme seçeneği mi oluyor?
Ben kapıda ödeme hiç yapmadığım için bilemiyorum var mıydı yok muydu ama siteye girerseniz mutlaka bilgi edinirsiniz.

Pembe mabi kareli gomlekkk bayildimm.
Hemen listeme ekliyim bende alicam tatile turkiyeye vardigimda. Bi kac guncuk kaldi.
Ayrica evet: bende sinir olurum ceyrek kollu gomlek ve elbiselere. Neden ya neden? .
Bende kapaliyim ve hah super diyorum bi bakiyorum beynimdwm vurulmusa donuyorum, o kdr yani

Ben de mi gardrobumu paylassam tikka? Senden heves ettim. Cok tatli seylerin var hepsini Güle gule kullan canim

Ben de mi gardrobumu paylassam tikka? Senden heves ettim. Cok tatli seylerin var hepsini Güle gule kullan canim
Teşekkür ederim canım, yeni aldıkça onları paylaşıyordum ama bıraktım bir yerden sonra.. Belki sonra tekrar devam ederim :) Sen de paylaş güzel olur.

Teşekkür ederim canım, yeni aldıkça onları paylaşıyordum ama bıraktım bir yerden sonra.. Belki sonra tekrar devam ederim :) Sen de paylaş güzel olur.

Hele bi gelin ol yeni gelin kiyafetlerini paylasirsin. Valla bir gun paylasirim ama hepsini nerden ne kadara aldigimi hatirlamiyorum ki sadece foto paylasirim o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…