- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi Tikkabilla
-
şallara bak ,çok kibar,renkleri çok hoş,iyi günlerde kullan çok zevklisin..
Çok teşekkürler :)şallara bak ,çok kibar,renkleri çok hoş,iyi günlerde kullan çok zevklisin..
Şşşt aman diyim :)Aaa şimdi oyumu attım buraya geldim tunik
Aslında içimden geçmedi desem yalan olur ama hiç de okumadım bu aralar boşladım buraları :)Şşşt aman diyim :)
Var ya tam dayaklıksınız heeehımmmmmbuldumda buldum şıştttttttt ses yok
Yattımm ayollVar ya tam dayaklıksınız heeeSaf ayağına yatın azıcıkın
Yattımm ayollben kimim,sen kimsin,bu topiği görmedim,, duymadım ,,bilmiyorumm,,
Ortadakine bayildimm
Ona ben de bayıldım ama öyle çok canlı renkleri kullanmaya cesaretim yok, yine de aldım :)Ortadakine bayildimm
Bayıldım Tikka yaa. Harika görünüyor.Eki Görüntüle 1543451
Gio & Me 60 TL
Ben de bayıldım canım, daha gelmedi ama merakla bekliyorum :)Bayıldım Tikka yaa. Harika görünüyor.
Ben kapıda ödeme hiç yapmadığım için bilemiyorum var mıydı yok muydu ama siteye girerseniz mutlaka bilgi edinirsiniz.Özellikle şallara bayıldım, çok zevkli. Bir kaç tane hiç duymadığım sitelerden Alışveriş yapmışsınız, kapıda ödeme seçeneği mi oluyor?
Sanırım konuyu takip eden yok ama ben paylaşmaya devam ediyorum. İşte bunlar da son cicilerim..
Hepsi Vişnepark alışveriş sitesinden.. İlk defa alışveriş yaptım bu siteden ama çok memnun kaldım, çok ilgililer..
Eki Görüntüle 1138768
22.50 tl..
Eki Görüntüle 1138781
14.99 tl..
Eki Görüntüle 1138783
Eki Görüntüle 1138784
22.50 tl.. Bunu çok beğendim işte..
Eki Görüntüle 1138788
19.99 tl.. Ben başka renk ve desen istemiştim ama arayıp ellerinde bedeni kalmadığını, istediğim takdirde başka renk yollayabileceklerini söylediler. Ben de o sıra çalıştığım için bakma imkanım yoktu internete, size güveniyorum dedim arayan bayana, o da bunu yollamış, beğendim.
Eki Görüntüle 1138793
9.99 tl.. O kadar şirin ki dayanamadım aldım. Sırttan bağlamak için kurdeleleri de var.
Teşekkür ederim canım, yeni aldıkça onları paylaşıyordum ama bıraktım bir yerden sonra.. Belki sonra tekrar devam ederim :) Sen de paylaş güzel olur.Ben de mi gardrobumu paylassam tikka? Senden heves ettim. Cok tatli seylerin var hepsini Güle gule kullan canim
Teşekkür ederim canım, yeni aldıkça onları paylaşıyordum ama bıraktım bir yerden sonra.. Belki sonra tekrar devam ederim :) Sen de paylaş güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?