- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
- Konu Sahibi Tikkabilla
-
Eveeeeeeeet.. Yeni cicilerle konuya devam.. Bu sefer alışverişimi Sateen.com alışveriş sitesinden yaptım. Aldıklarıma bir bakalım.. (Bu arada ne yaptıysam da fotoğrafları düzeltemedim, inadına yan çıkıyorlar.)
Eki Görüntüle 1155078
Her şey bu ceketi görmemle başladı diyebilirim. Kısa kot ceket istiyordum ne zamandır. Fiyatı 40 TL. 36 beden aldım ama biraz dar gibi yine de giyilebilir.
Eki Görüntüle 1155079
Burda rengi soluk çıkmış ama çok güzel bir kırmızısı var ve kolları altın rengi nakışlı.. Bu gömleği de çok beğenerek aldım. 27 TL.
Eki Görüntüle 1155080
Basic bir gömlek bu da.. Kaliteli bir kumaşı var. 25 TL.
Eki Görüntüle 1155083
Kumaşı şifon.. Yazın bol kotlarımın üstüne düz renk body ile giyerim diye düşündüm. 24 TL.
Eki Görüntüle 1155084
İşte bunda hayal kırıklığı.. Satışta pembe ve beyaz renkler vardı ikisi arasında kaldım. Pembe olan çok tatlı açık pembe gibi görünüyordu. Ben de pembe sevdama dayanamayıp onu aldım. Gel gör ki meğer neon pembeymiş, sitede de öyle yazıyormuş hiç farketmedim. Bu fotoğrafta da neon olduğu için rengi farklı çıkmış. Aslında güzel ama bilmiyorum belki birkaç kez giyip kardeşlerime veririm. 19 TL.
Şimdilik bu kadar kızlar, görüşürüüüüüz..
O nakisli gomlege bayildimmm
Üstünde yirtilsin canim :)
Çok güzel parçaları çok uygun fiyata alıyorsunuz. Bayıldım doğrusu :) takipteyim
o da olur :)Uzun zamandır konuya yazmamışım, bu ara daha çok çeyizlik şeyler alıyorum
o da olur :)
haber verdiğim için teşekkürler hemen bakıyorum :)Onları şurda paylaşıyorum http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ik-minik-baslayalim-artik-dedik.713452/page-7 :)
Teşekkürler, uzun zamandır eklememisim, tekrar başlayayim :)çok hoş parçalar var, çok zevklisiniz.
Teşekkür ederim canım :)güle güle giy canım pek yazlık bayılırım böyle çiçekli şeylere
Kız girme bu konuya, tanıyacaksın beni yarışmadaTikka bu konunu da gördüm ya kesinlikle! katılmalısın. Allah'ım ne hoş şeyler bunlar.
Tühh ya ne bileyim aklıma gelmedi.Tanımamış gibi yaparım ne yapayım artık.Kız girme bu konuya, tanıyacaksın beni yarışmada
Tühh ya ne bileyim aklıma gelmedi.Tanımamış gibi yaparım ne yapayım artık.
Teşekkürler ama 2. el ile ilgilenmiyorum.TESETTÜRLÜSÜNÜZ SANIRIM BU KIYAFETLERİMEDE GÖZ ATIN İSTEDİM TAKASTA YAPABİLİRİM
AYAKKABILARIM 39 NUMARA TOPUKLU30TL
KETEN PANTALONUN İÇİ PAÇAYA KADAR ASTARLI İÇ GÖZTERMEZ KOTON MARKA 20TL
POLARİŞ AYAKKABI 5 NOKTA ORTAPEDİK SIFIR CUNKU HEDİYE GELDİ GİYMEDİM TARZIM DEGİL MODELİ 119 TL SEZON AYAKKABISI 80TL VERİCEM
CEKETTAKIM KALCA ALTINA KADAR PANTALONLU KOYU KAHVERENGİ AMA İNCE ACIK KAHVE CİZGİSİ VAR38 BEDEN 60TL
KOT UZUN LEVİS ENGENEERED İSTEYENE UZERİNDE RESMİNİ GÖNDERİRİM 150TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?