• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tikkabilla'nın Gardrobu

72c22047e2aa6_0_304x424_1.webp

Gio & Me 60 TL

Özellikle şallara bayıldım, çok zevkli. Bir kaç tane hiç duymadığım sitelerden Alışveriş yapmışsınız, kapıda ödeme seçeneği mi oluyor?

Özellikle şallara bayıldım, çok zevkli. Bir kaç tane hiç duymadığım sitelerden Alışveriş yapmışsınız, kapıda ödeme seçeneği mi oluyor?
Ben kapıda ödeme hiç yapmadığım için bilemiyorum var mıydı yok muydu ama siteye girerseniz mutlaka bilgi edinirsiniz.

Sanırım konuyu takip eden yok ama ben paylaşmaya devam ediyorum. İşte bunlar da son cicilerim..

Hepsi Vişnepark alışveriş sitesinden.. İlk defa alışveriş yaptım bu siteden ama çok memnun kaldım, çok ilgililer..

Eki Görüntüle 1138768

22.50 tl..

Eki Görüntüle 1138781

14.99 tl..

Eki Görüntüle 1138783

Eki Görüntüle 1138784

22.50 tl.. Bunu çok beğendim işte.. :nazar:

Eki Görüntüle 1138788

19.99 tl.. Ben başka renk ve desen istemiştim ama arayıp ellerinde bedeni kalmadığını, istediğim takdirde başka renk yollayabileceklerini söylediler. Ben de o sıra çalıştığım için bakma imkanım yoktu internete, size güveniyorum dedim arayan bayana, o da bunu yollamış, beğendim.

Eki Görüntüle 1138793

9.99 tl.. O kadar şirin ki dayanamadım aldım. Sırttan bağlamak için kurdeleleri de var. :KK16:

Pembe mabi kareli gomlekkk:KK45::KK45: bayildimm.
Hemen listeme ekliyim bende alicam tatile turkiyeye vardigimda. Bi kac guncuk kaldi:KK49:.
Ayrica evet: bende sinir olurum ceyrek kollu gomlek ve elbiselere. Neden ya neden? En Büyük KK.
Bende kapaliyim ve hah super diyorum bi bakiyorum beynimdwm vurulmusa donuyorum, o kdr yani:63:

Ben de mi gardrobumu paylassam tikka? Senden heves ettim. Cok tatli seylerin var hepsini Güle gule kullan canim :KK68:

Ben de mi gardrobumu paylassam tikka? Senden heves ettim. Cok tatli seylerin var hepsini Güle gule kullan canim :KK68:
Teşekkür ederim canım, yeni aldıkça onları paylaşıyordum ama bıraktım bir yerden sonra.. Belki sonra tekrar devam ederim :) Sen de paylaş güzel olur.

Teşekkür ederim canım, yeni aldıkça onları paylaşıyordum ama bıraktım bir yerden sonra.. Belki sonra tekrar devam ederim :) Sen de paylaş güzel olur.

Hele bi gelin ol yeni gelin kiyafetlerini paylasirsin. Valla bir gun paylasirim ama hepsini nerden ne kadara aldigimi hatirlamiyorum ki sadece foto paylasirim o kadar :-)

Back
X