Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tinder standartta one night standlerin applikasyonu diye cıktı. ama long term iliski cikartan da oldu. yani oradan tanışacağın erkekler buyuk olasilikla ilk etapta hep sekse yönelik konusmaya calisacaklardir. 20 tane adami eleyip 1 tane duzgune denk gelirsin belki. enerjin varsa dene.
Sonra tinderdan tanışmışlar zaten diye indirim sebebi olur.Bu ülkede Tinder kullanmak bana hiç akıllıca gelmiyor. Kadınlar güzel bir ilişki aramak için kullanırken erkeklerin büyük bir kısmı uçkurlarını düşünüyor. Tanıştığın kişi sapık mı, potansiyel katil veya tecavüzcü mü onu da bilemiyorsun. Başına her an her şey gelebilir. Ben tavsiye etmiyorum
Benim de aklıma o geldi. Bu ülkede her gün onlarca kadın öldürülürken daha temkinli olmalıyızSonra tinderdan tanışmışlar zaten diye indirim sebebi olur.
Orda sevgili olan uzun ilişkisi olan evlenen vs? Siteyi az çok biliyorum ve çoğu orası bir günlükilişkilerin sitesi diyo bi arkadaşım yüklemiş biriyle buluşmuş bana da yükle illa diyo ama kararsız kaldım