• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tinder kullanan var mi?

Nurpnrr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2019
1.154
2.750
133
28
Orda sevgili olan uzun ilişkisi olan evlenen vs? Siteyi az çok biliyorum ve çoğu orası bir günlükilişkilerin sitesi diyo bi arkadaşım yüklemiş biriyle buluşmuş bana da yükle illa diyo ama kararsız kaldım

tinder standartta one night standlerin applikasyonu diye cıktı. ama long term iliski cikartan da oldu. yani oradan tanışacağın erkekler buyuk olasilikla ilk etapta hep sekse yönelik konusmaya calisacaklardir. 20 tane adami eleyip 1 tane duzgune denk gelirsin belki. enerjin varsa dene.

Daha medeni ve sekse doymuş insanların haşadığı bir ülke olsa tabi ki uzun ilişki çıkar derdim, başka ülkelerde bunun çok örneğini bizzat gördüm arkadaşlarımda. Ama Türkiye’de çok zor. Erkekler yalnızca yatacak kadın aradıkları için orada; kimi ilk geceden tek seferlik, kimi ise biraz daha romantik takılıp nispeten uzun süreli seks partneri aradığı için. Maalesef, bizim aç erkeklerimizde durum bu.

Arkadaşım pilotla tanıştı, sevgililer şimdi. Ama ihtimal düşük, ben tercih etmezdim.

Ya o uygulamayı indiren insan tek gecelik ilişki bakmaya geliyordur ve karşısındakine o gözle bakiyordur. Sonradan uzun ilişkiye dönen az sayıda kişi bile önce flört le baslamistir bu şekilde yani iki tarafın da isteği aynı sekilde başlamış ama siz direk uzun ciddi ilişki istiyorsunuz. İlla sosyal medya kullancam derseniz en azından amacının bu olduğu beyan edilen siteler e göz atın ama dikkatli olun kandırmak isteyen çok kişi var

Ben kullandım hep seks odaklıydı sildim. Ama 3 arkadaşım tinder app de tanışıp evlendiler.

ben şok olmuştum 🤯

bana gelenler niye hep uçkur sevdalısı cıkıyor diye düşünmüştüm ama zatenn app seks partneri bulma programıymış istisnalar heralde şansmı ne ise

tinder standartta one night standlerin applikasyonu diye cıktı. ama long term iliski cikartan da oldu. yani oradan tanışacağın erkekler buyuk olasilikla ilk etapta hep sekse yönelik konusmaya calisacaklardir. 20 tane adami eleyip 1 tane duzgune denk gelirsin belki. enerjin varsa dene.

Aslında şans şi ama riskli. Bir arkadaşım maalesef bu uygulumada tanıştıı biri tarafından saldırıya uğradı. Hala mahkemeleri devam ediyor. O sebele güvenmek konusunda dikkat edin derim.

Bizim ülkemizde riskli bu tinder kullanımı.
Hadi diyelim tek gecelik yada uzun sürelik bir seks partneri arıyor kişi diyelim.
Kalktın gittin tek gecelik ilişki diye.Katil olabilir sapık olabilir herşey olabilir.Emniyette hissetmek çok çok zor.
Diğer türlü olarak belki evlenen falan vardır illa ki ama ne bileyim çok bayağı bir uygulama bana kalırsa.
Kişinin sevişmek yada biriyle sevgili olmak için ilan vermesi, elemeye tabi tutulması falan gibi bir uygulama. Bana ters

Bu ülkede Tinder kullanmak bana hiç akıllıca gelmiyor. Kadınlar güzel bir ilişki aramak için kullanırken erkeklerin büyük bir kısmı uçkurlarını düşünüyor. Tanıştığın kişi sapık mı, potansiyel katil veya tecavüzcü mü onu da bilemiyorsun. Başına her an her şey gelebilir. Ben tavsiye etmiyorum

Bu ülkede Tinder kullanmak bana hiç akıllıca gelmiyor. Kadınlar güzel bir ilişki aramak için kullanırken erkeklerin büyük bir kısmı uçkurlarını düşünüyor. Tanıştığın kişi sapık mı, potansiyel katil veya tecavüzcü mü onu da bilemiyorsun. Başına her an her şey gelebilir. Ben tavsiye etmiyorum
Sonra tinderdan tanışmışlar zaten diye indirim sebebi olur.

Ben kullanmadim ama esim indirmis bakmis ne var ne yok diye ^^
Acikcasi swarm’ dan linkedin‘ den bile sevgili yapan var, neyi nasil kullandigimiza ve karsidakinin ne istedigine bagli birazda.

Insanlarin temel ihtiyaclarindan biri de seks, sevgilisi olsa madden bir seyler harcamak zorunda hediyesi, ozel gunleri osu busu ya da herhangi bir profesyonel birine gitse yine cebinden para cikacak ki bu kisim erkekler icin daha kolay, kadinlarin gidecekleri benim bildigim henuz bir yer yok en azindan bu appte isi bedavaya, karsilikli rizaya getiriyorlar, amac belli.

Oraya uye olan biri de cok gezen biriyse cevresindeki kendi gibilerle match olmak istiyor neden rutin iliski agini ordan kursun, ha yapanlar vardir denk gelir, ruh uyusur ama direkt bu niyetle kimse oraya uye olmaz.

Tinder daha çok ciddi ilişki aramayanların yeri. Denk gelir, kafalar uyuşur iki taraf da ister bir ilişki başlar ama direkt ciddi ilişkiyi tinderda arayanlar yolunu şaşırmış olanlardır :)
İlla internetten tanışmak istiyorsanız daha farklı seçenekler sunan uygulamalar var.

Bu arada eximle tinderdan tanıştım, 2 sene gayet güzel ve ciddi bir ilişkimiz vardı. Şu an ki sevgilimle de ilişki aramazken bir uygulamadan tanıştık ve sevgiliyiz.

Burası türkiye, erkekler şöyle böyle deniliyorsa avrupadan ilişki arayın. Tindera giren adam da okulda iş yerinde tanışacağınız adam da bu toprakların erkeği. Nerede tanıştığınızdan çok nasıl ne ne koşullarda tanıştığınız önemli.
Sevgilim olmadan önce tinderdan tanıştığım ve görüştüğüm profiller saygın bir iş adamı, bankacı, pilot, ünlü bir basketçi, öğretmen, mühendis, restoran sahibi... şeklindeydi. Bunlardan hiçbiri bana ne bela oldu, ne bir şekilde rahatsız etti. Görüştük bir süre sonra devam etmedi.
Background check yapmadan, söyledikleriyle gösterdiklerinin uyuşmasına bakmadan, sizinle kaçak göçek buluşmaya çalışan kişilere evet diyorsanız, konuşmalarında sizinle tinderda tanıştı diye saygı göstermeyen biriyse ve buluşup a bu adam neden böyle çıktı diyorsanız da azıcık iğneyi kendinize batırmak gerekiyor.

İnternetten veya çevrenizden nereden tanışıyorsanız tanışın insan okumayı öğrenin azıcık.

Orda sevgili olan uzun ilişkisi olan evlenen vs? Siteyi az çok biliyorum ve çoğu orası bir günlükilişkilerin sitesi diyo bi arkadaşım yüklemiş biriyle buluşmuş bana da yükle illa diyo ama kararsız kaldım

Ortalıkta kediye, köpeğe, tavuğa, damacanaya hallenen bin türlü sapık, manyak varken öyle bir uygulamayı asla kullanmazdım, güvenli değil, yapmayın

Back
X