• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tinerci derdi

itgetsdarker

too much perfection is a mistake
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2015
104
120
18
hanımlar evim bir ilkokulun arka sokağında,mahallemizde bir tinerci var.40-45 yaşlarında evsiz bir adam.kenarda köşede sabah okul saatlerinde tiner içiyor.polisi aradık ama bir şey yapmadılar,açıkçası kendim için de çocuklar için de korkuyorum.elimizden ne gelir??

hanımlar evim bir ilkokulun arka sokağında,mahallemizde bir tinerci var.40-45 yaşlarında evsiz bir adam.kenarda köşede sabah okul saatlerinde tiner içiyor.polisi aradık ama bir şey yapmadılar,açıkçası kendim için de çocuklar için de korkuyorum.elimizden ne gelir??

yani illa bir olaya mı karışmalı.
valla ne yapabilirsin bilmiyorum, yasalar bir garip.
Bir arkadaşımın eşi gündüz vakti tacize uğruyor, şikayet ediyor polis adamı alıp 2 saat sonra salıveriyor.
neymiş akli dengesi yokmuş. böyle şey mi olur :(

Bir arkadaşımın eşi gündüz vakti tacize uğruyor, şikayet ediyor polis adamı alıp 2 saat sonra salıveriyor.
neymiş akli dengesi yokmuş. böyle şey mi olur :KK43:
aynı şey bizim de Başımıza geldi maalesef.arkadaşımın kuzeni 9 Yaşında henüz bir adamı sokakta cinsel organıyla oynarken görmüş okuldan eve dönerken.akli dengesi yok diye saldılar adamı,biz çocuğu okula gitmeye ikna edemedik,korkudan haftalarca gidemedi.illa Başımıza bir iş mi gelmesi gerek anlamıyorum.adam alenen tiner içiyor köşede oturup,hadi ben büyüğüm bağırırım ilkokul çağında çocuk tacize uğrasa anlayamaz da taciz olduğunu.

neymiş akli dengesi yokmuş. böyle şey mi olur :KK43:
akli dengesi yoksa hastaneye sevk edip bir kuruma yerlestirebilirler dimi ne sacma

aynı şey bizim de Başımıza geldi maalesef.arkadaşımın kuzeni 9 Yaşında henüz bir adamı sokakta cinsel organıyla oynarken görmüş okuldan eve dönerken.akli dengesi yok diye saldılar adamı,biz çocuğu okula gitmeye ikna edemedik,korkudan haftalarca gidemedi.illa Başımıza bir iş mi gelmesi gerek anlamıyorum.adam alenen tiner içiyor köşede oturup,hadi ben büyüğüm bağırırım ilkokul çağında çocuk tacize uğrasa anlayamaz da taciz olduğunu.

ya verdiğiniz örnekten ben bile korktum, çocukcağız nasıl korkmasın.
Allah korusun çocuklarımızı.
Tamam madem adamın akli dengesi yok diye mahkemeye çıkarmıyorsun, o zaman bari bir hastaneye falan koy, ne biçim devletsin sen.

ya verdiğiniz örnekten ben bile korktum, çocukcağız nasıl korkmasın.
Allah korusun çocuklarımızı.
Tamam madem adamın akli dengesi yok diye mahkemeye çıkarmıyorsun, o zaman bari bir hastaneye falan koy, ne biçim devletsin sen.

hiçbir şey yapmadılar adamı saldılar tekrar,küçücük kız nasıl anlatacağız adamın ne yaptığını niye yaptığını.artık laf attıkları zaman neyse en azından ellemediler diye şükredecek hale geldim ben.

Tinerciler benimde canımı çok sıkıyo.
Biara negüzel temizlenmişlerdi bitane bile görmüyodum. Şimdi kadıköy gece gündüz tinerci kaynıyo. Bankamatiklerin önünde 5tane birden var para çekemiyorum korkudan. Gece dışarı çıktığımızda adım başı heryerdeler. Ne yapmak lazım bilmiyorum.
Tinerci hangi kurumun ilgi Alanına giriyo belediye, zabıta, polis, büyükşehir hangisi?
Hiçbiri oralı değil

Tinerciler benimde canımı çok sıkıyo.
Biara negüzel temizlenmişlerdi bitane bile görmüyodum. Şimdi kadıköy gece gündüz tinerci kaynıyo. Bankamatiklerin önünde 5tane birden var para çekemiyorum korkudan. Gece dışarı çıktığımızda adım başı heryerdeler. Ne yapmak lazım bilmiyorum.
Tinerci hangi kurumun ilgi Alanına giriyo belediye, zabıta, polis, büyükşehir hangisi?
Hiçbiri oralı değil
ben gördüğüm zaman polisi arıyorum.ama geliyorlar mı gelmiyorlar mı bilmiyorum.tinercisi bitse başkası başlıyor,hiç rahat rahat yürüyemedim sokaklarda.

Back
X