tinkerbell09 ve evi...

tesekkur ederım çocukların güzellik katmadığı yer var mı

canım ne yaptın ev işini merak ettim ..senin fotoları da beklıyorum

teşekkür ederim canım..yavaş yavaş tamamlanan unsurlar gerçekten de insana daha büyük zevk veriyor..

kesinlikle öyle tinkerbell...hem sonradan pişman olmayacağın şeyler almamış oluyorsun..
ben bu aralar bunu kıyafetlerime de uygulamaya çalışıyorum..gerçekten istediğime ve kullanacağıma emin olmadıkça alışveriş yapmıyorum..benimki de bir nevi tasarruf..yani kendi aklımca

kıyafetlerde mi..hımm..o biraz zor ya..dun mesela bı gömlek begendım hem de baya uygundu..bıraz dusuneyım dedım almadım..sımdı de pısmanım..aynı hatayı ızmırde mudonun outlet magzasında yaptım o kadar uygun bır bluz vardı almadım aman dedım dünya kadar var..sımdı yıne pısmanım..ben her halukarda alısverıslerde mutsuzum ya..ama bugun dun begendıgım gomlegı almaya gıdıcem koşarak umarım yerınde duruyordur yoksa daha da psıman olucam ev konusuna gelınce su an aklımda koridoruma el halısı almak var..ama nasıl olacak ne alıcam bılmıyorum bı ara pachwork el halılarını begenıyordum fakat yakından ınceleyınce kullanışlı olmayacağını duşundum ..beklemedeyim anlayacagın

yooo, çok uygunsa kaçırmam asla :))
ama benim sorunum, bazen ihtiyacım yokken ya da o şeyden bende varken gidip ikincisini, hatta üçüncüsünü almam :/
koridora koyu bir renk halı al da nasıl olursa olsun..çünkü girişte mutlaka kirleniyorlar..
umarım gönlüne göre birşey bulursun
ama benim gönlüm hep el halısından yana bizde hiç makine halısı yok, hepsi el dokuma, yıllardır tek bir deformasyon olmadı, çok memnunum...hem çok yıkama da istemiyor..

Son düzenleme:

evet koyu renk ama ben yağcıbedir hallarına bayılıyorum benım halılar hep makına ama ılk evlendıgımızde uygun dıye aldık herseyı kendımız yapınca kısmak zorundaydık bır de bılmıyormusuz ısı... zamanla el halısı ıstıyorum tum halılarımı omurluk olur ..bakalım acele etmeden arastırarark alıcam ..aslında mılas halısını da sevıyorum ama ıstedıgım renk tonlarında olmuyor

bu arada dun kosa kosa gıttım ama kalmamış..

beyazsu mutfağını sabırsızlıkla beklıyorum

bu rafa ben de göz koydum evimin olmasını bekliyorum nasipse
çok güzel olmuş, yakışmış
yalnız duvarlarınızın hala bir şeylere ihtiyacı var gibi, naçizane...
güle güle kullanın efendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…