- Konu Sahibi tinkerbell09
canım güle güle kullan, çok güzel![]()
teşekkür ederim canım..yavaş yavaş tamamlanan unsurlar gerçekten de insana daha büyük zevk veriyor..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım güle güle kullan, çok güzel![]()
Eviniz güzel ama ben en çok duvaraki bebek fotoğraflarını sevdim :) Güzel günler.![]()
Cicili bicili çok güzel bi evin var tatlım
tesekkur ederım çocukların güzellik katmadığı yer var mı![]()
tesekkur ederım çocukların güzellik katmadığı yer var mı![]()
canım ilgilendiğin için çok teşekkür ederim :))
cevabın beni çok aydınlattı gerçekten içime su serpildi.demek temizliği, leke temizliği kolay buna çok sevindim...daha net bir karar vermiş değilim renk konusunda.neden diyeceksin şu var; ben mtfağımı bembeyaz olsun istiyordum ancak senin mutfağını görünce tam beyaz olmadığını görüyorum yanılmıyorsam (resimler yanıltabilir) ve şimdi fikrim şu yönde sanki kırık beyaz gibi mi olsun acaba...mutfakçımızın bizi götüreceği yerde gerçeğini görüp seçerim artık gibi geliyor ama aklım hep beyazda...bilemiyorumm...ama kulplar kesinlikle desenli ve porselen olur...hoşlandığım sevdiğim mutfak tarzı kesinlikle seninki canım. senin fikirlerine çok ihtiyacım olacak :))
canım birde fiyat sorsam ayıp olmaz demi...
bize ölçülerimiz üzerine 4900 TL fiyat verdi mutfakçımız 4700 olur dedi.eşim hiç ağzını açmadı gerçi tam karar vermedik diye o iyi pazarlık yapar en son ne olur daha bilmiyorum yani ilerleyen zamanlarda görcez bakalım...
canım bizim aynı zamanda banyoda yapılacak mecburen, senin banyo resimlerin yok sanırım, diğer topikte Smyrne'in Evi evinede bayılıyorum, onun da banyosunu çok beğenmiştim kendisi çok zevkli bir bayan senin gibi, O'na da sorularım olacak banyo konusunda. hatta bugün öğle paydosunda baumaxa gittim birkaç banyo beğendim bir tanesine özellikle bayıldım, o kadar güzel alınacak aksesuarlar var ki içim gitti hiçbişey almadan geldim, fikir ediniyorum çok gezmem lazımmm çokk
sevdiğim tarz belli ama seçereken ne zor oluyormuşş :))
teşekkür ederim canım..yavaş yavaş tamamlanan unsurlar gerçekten de insana daha büyük zevk veriyor..
kesinlikle öyle tinkerbell...hem sonradan pişman olmayacağın şeyler almamış oluyorsun..
ben bu aralar bunu kıyafetlerime de uygulamaya çalışıyorum..gerçekten istediğime ve kullanacağıma emin olmadıkça alışveriş yapmıyorum..benimki de bir nevi tasarruf..yani kendi aklımca![]()
güle güle otur canım bende mutfagına bayıldım
kıyafetlerde mi..hımm..o biraz zor ya..dun mesela bı gömlek begendım hem de baya uygundu..bıraz dusuneyım dedım almadım..sımdı de pısmanım..aynı hatayı ızmırde mudonun outlet magzasında yaptım o kadar uygun bır bluz vardı almadım aman dedım dünya kadar var..sımdı yıne pısmanım..ben her halukarda alısverıslerde mutsuzum ya..ama bugun dun begendıgım gomlegı almaya gıdıcem koşarak umarım yerınde duruyordur yoksa daha da psıman olucamev konusuna gelınce su an aklımda koridoruma el halısı almak var..ama nasıl olacak ne alıcam bılmıyorum bı ara pachwork el halılarını begenıyordum fakat yakından ınceleyınce kullanışlı olmayacağını duşundum ..beklemedeyim anlayacagın
yooo, çok uygunsa kaçırmam asla :))
ama benim sorunum, bazen ihtiyacım yokken ya da o şeyden bende varken gidip ikincisini, hatta üçüncüsünü almam :/
koridora koyu bir renk halı al da nasıl olursa olsun..çünkü girişte mutlaka kirleniyorlar..
umarım gönlüne göre birşey bulursun
ama benim gönlüm hep el halısından yanabizde hiç makine halısı yok, hepsi el dokuma, yıllardır tek bir deformasyon olmadı, çok memnunum...hem çok yıkama da istemiyor..
yooo, çok uygunsa kaçırmam asla :))
ama benim sorunum, bazen ihtiyacım yokken ya da o şeyden bende varken gidip ikincisini, hatta üçüncüsünü almam :/
koridora koyu bir renk halı al da nasıl olursa olsun..çünkü girişte mutlaka kirleniyorlar..
umarım gönlüne göre birşey bulursun
ama benim gönlüm hep el halısından yanabizde hiç makine halısı yok, hepsi el dokuma, yıllardır tek bir deformasyon olmadı, çok memnunum...hem çok yıkama da istemiyor..
güle güle otur Allah huzur ve sağlık versın
evinizi çok muntazam döşenmiş mutfağınıza falan bayıldım
canım ilgilendiğin için çok teşekkür ederim :))
cevabın beni çok aydınlattı gerçekten içime su serpildi.demek temizliği, leke temizliği kolay buna çok sevindim...daha net bir karar vermiş değilim renk konusunda.neden diyeceksin şu var; ben mtfağımı bembeyaz olsun istiyordum ancak senin mutfağını görünce tam beyaz olmadığını görüyorum yanılmıyorsam (resimler yanıltabilir) ve şimdi fikrim şu yönde sanki kırık beyaz gibi mi olsun acaba...mutfakçımızın bizi götüreceği yerde gerçeğini görüp seçerim artık gibi geliyor ama aklım hep beyazda...bilemiyorumm...ama kulplar kesinlikle desenli ve porselen olur...hoşlandığım sevdiğim mutfak tarzı kesinlikle seninki canım. senin fikirlerine çok ihtiyacım olacak :))
canım birde fiyat sorsam ayıp olmaz demi...
bize ölçülerimiz üzerine 4900 TL fiyat verdi mutfakçımız 4700 olur dedi.eşim hiç ağzını açmadı gerçi tam karar vermedik diye o iyi pazarlık yapar en son ne olur daha bilmiyorum yani ilerleyen zamanlarda görcez bakalım...
canım bizim aynı zamanda banyoda yapılacak mecburen, senin banyo resimlerin yok sanırım, diğer topikte Smyrne'in Evi evinede bayılıyorum, onun da banyosunu çok beğenmiştim kendisi çok zevkli bir bayan senin gibi, O'na da sorularım olacak banyo konusunda. hatta bugün öğle paydosunda baumaxa gittim birkaç banyo beğendim bir tanesine özellikle bayıldım, o kadar güzel alınacak aksesuarlar var ki içim gitti hiçbişey almadan geldim, fikir ediniyorum çok gezmem lazımmm çokk
sevdiğim tarz belli ama seçereken ne zor oluyormuşş :))
Evinizi begendim, Allah saglikli mutlu huzurlu oturmayi nasip etsin.