• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tinkerbell09 ve evi...

evet bir ara çok fazla seviliyordu deri detaylı koltuk bizim evdede var ablam çok beğendiği için aldırmıştı anneme ama şimdi evlenecekler şanslı country furyası başladı sizinde evinize soft renkli koltuk takımı harika olur:34:

aslında aklımda hep yağ yeşili kadife koltuk var ama o tarz bır koltugu ben nerden bulucam bır de pachwork koltuklara bayılıyorum..ama o tarz koltuklar epey uçuk fiyatlarla satılıyor tasarım diye..pachworku herhalde halıda kullanacagım tabı bunların süresi var şu an hepsi hayalllll:1:

canım çok güzel sade huzur dolu bir evin var, bayıldım...güle güle huzurla oturun inşallah. bende mutfak ankastre ürülerini merak ettim beyaz olması çok cazip.bende beyaz düşünüyorum ama daha önce hiç görmemiştim.nerden aldınız acaba harikaa, kullanımıda öyle mi bir de o var tabi :)

canım çok güzel sade huzur dolu bir evin var, bayıldım...güle güle huzurla oturun inşallah. bende mutfak ankastre ürülerini merak ettim beyaz olması çok cazip.bende beyaz düşünüyorum ama daha önce hiç görmemiştim.nerden aldınız acaba harikaa, kullanımıda öyle mi bir de o var tabi :)

canım çok teşekkür ederim ..ankastrelere gelınce çok tereddut ederek aldım ..bılınen bır marka degıl en azından o buyuk markalardan degıl ama acayip memnunum hem kullanımı çok kolay..malum camlar genelde siyah oluyor ve çok yağ gösterıyor..süreklı elınde bezle gezıyorsun ama beyaz cam ocak asla öle degıl ..fırında cam ..ama beyaz cam..o da mukemmel pişiriyor..ben bu markayı yasadıgım bı kaç yerde gordum ıneternetten arastırdım baya...bayılerdekı fıyatından daha daha uyguna aldım ..burda 3une 1900 lerde bır sey dıyorlardı ben 1200 kusure aldım ..istersen özelınden markasını ve aldıgım sıteyı yazayım..hıc ama hıc bır sorun yasamadım..

canım çok teşekkür ederim ..ankastrelere gelınce çok tereddut ederek aldım ..bılınen bır marka degıl en azından o buyuk markalardan degıl ama acayip memnunum hem kullanımı çok kolay..malum camlar genelde siyah oluyor ve çok yağ gösterıyor..süreklı elınde bezle gezıyorsun ama beyaz cam ocak asla öle degıl ..fırında cam ..ama beyaz cam..o da mukemmel pişiriyor..ben bu markayı yasadıgım bı kaç yerde gordum ıneternetten arastırdım baya...bayılerdekı fıyatından daha daha uyguna aldım ..burda 3une 1900 lerde bır sey dıyorlardı ben 1200 kusure aldım ..istersen özelınden markasını ve aldıgım sıteyı yazayım..hıc ama hıc bır sorun yasamadım..

çok güzel bir seçim yapmışsın bence ben çok beğendim hatta eşime bile gösterdim o da çok beğendi, yakında bende taşınıcam ve şimdiden araştırma yapıp, fikir ediniyorum. kesinlikle tercihim böyle olucak bundan eminim, gri ve siyah zorr kimse tavsiye etmiyorr artı görsel olarak da bence beyaz harikaa...tekrar güle güle kullan canım

(bu arada ben yeni üye olduğum için özel mesaja cevap yazamadım, incelicem o siteyi,tekrar teşekkürler canım)

evinizi cok begendim tamda istedigim gibi sata fattan uzak, samimi, sicacik bir ev. eksik var demissiniz ama evinizi doldurmayin ivir zivir esyalarla. yasam alaninizi daraltirsiniz birde onlarin temizligi, bakimi vs omur torpusu derim. Allah guzel guzel oturmayi nasip etsin. Mutluluklar dilerim bebesinizle :))

evinizi cok begendim tamda istedigim gibi sata fattan uzak, samimi, sicacik bir ev. eksik var demissiniz ama evinizi doldurmayin ivir zivir esyalarla. yasam alaninizi daraltirsiniz birde onlarin temizligi, bakimi vs omur torpusu derim. Allah guzel guzel oturmayi nasip etsin. Mutluluklar dilerim bebesinizle :))

çoktesekkur ederim canım ..eksıklıkler ıvır zıvır adına degıl tabıkı ben de kalabalıgı sevmıyorum ..ama mesela banyom su an eksık ..dolap yok..o tarz seylerım eksık ..tabı bır de yenılemek ıstedıklerım var..allah isteyen herkesı huzurlu yasayabılecegı yuvaya kavustursun ınsallah..sağolasın ...

çok güzel bir seçim yapmışsın bence ben çok beğendim hatta eşime bile gösterdim o da çok beğendi, yakında bende taşınıcam ve şimdiden araştırma yapıp, fikir ediniyorum. kesinlikle tercihim böyle olucak bundan eminim, gri ve siyah zorr kimse tavsiye etmiyorr artı görsel olarak da bence beyaz harikaa...tekrar güle güle kullan canım

(bu arada ben yeni üye olduğum için özel mesaja cevap yazamadım, incelicem o siteyi,tekrar teşekkürler canım)[/QUOT
onceden hazırlık yapman sana kolaylık saglar en azından kararsızlıktan kurtulursun ne ıstedıgını bılırsen..cok tesekkur ederım..:34:

evet canım haklısın o kadar çok şey var ki karar vermem gereken, şimdiden başlamalıyım dediğin gibi :)

evet canım haklısın o kadar çok şey var ki karar vermem gereken, şimdiden başlamalıyım dediğin gibi :)[/QUOTkesinlikle en azından içine sindire sindire gerçekleştirirsin..aceleyle yapılan herseyden pişman oldum bugune kadar ben..

bakalım nasıl olucak bu süreç, hem heyecanlı hem yorucu olur gibi geliyor bana, çalışıyorum ayrıca tempo yüksek olucak sanırım :) ama çok doğru söylemissin acele ve ucuz diye hiçbirşey almıcam çünkü bende hep pişman olmuşumdur, az olsun ama öz olsun istiyorum bende :)

Back
X