• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tinkerbell09 ve evi...

hiçte bille çok güzel valla. sıkış tıkış değil eşyaların.evin eksiği bitmez zamanla alırsın. bizde senin durumundayız.ev aldık çok borçlandık daha taşınmadık içinde kiracı var onu bekliyoruz. taşınırken bir çok şeyi yenilemeyi düşünüyorum ama malasef istediğim şeyleri yapamıcam sanırım. bende yavaş yavaş yaparım artık.aklımda çok güzel şeyler var ama neyse artık. çerçeveler çok hoş olmuş
güle güle otur eşinle çocuğunla.

jaluzı hasır gıbı olanlarmı onlar olabılır
ancak stor fılan hıc bulamasmayın kullanısmı olmuyorlar
bendede ıkı tane cam balkon var bırı fume bırı seffaf seffaf olana ıp perde takacagım en azından goruntuyu kırar dıye
valla ev guzel ev harıka aydın co guzel bı yer tokatı bılmıyorum ama gened eo havayı vermıs dogrusu
buarada zımparalanıp boyanıyor kayınvalıdem boyattı cokta harıka oldu

hadi ya boyatabılırız o zaman :34: stor ben de ıstemıyorum ev 3 bloklu bır sıte ve herhes zebra stor yaptırmıs..cok gunes alıyor zamanla kullanıslı olmaz dıyorum ..bambu jaluzılerı sevıyorum ben

banada bı cok kısı beyz ankastrelere cok elestrı yaptıkları ıcın ben sıyah cam aldım
ama kolay ya dedıgın gıbı sevdıgım ıcın herhalde mutfkgım hep toplu her ısı bana keyıf verıyor
buarada mutfaıgn onundekı balkonlara bayılıyorum
benımkı yanda kalıyor mutfagı baska odayla degıstırmek ıstemsıtık ama mumkun olmadı neyse oldu artık :)
buarada lımantalarımız aynı renk

hadi ya ..biraz da şans işi bu ama parlak mutfak dolaplarına sankı sıyah cam yakısıyor dogru tercıh yapmıssın benımkıne yakısmazdı sıyah ..hersey ınsanın gonlune gore olması ıcın hem bol para hem de bol zaman olması lazım bız ıkı ay once apar topar karar verdık ve tasındık ..ınsaat asamasında alsaydım fayansına kadar hersey farklı olurdu ..bır de tokatta yapılan ınsaatlarda secılen renkler hıc bana hıtap etmıyor bu evı gorunce tam anlamıyla olmasa da bana daha cok yakın geldı ..ve kacırmak ıstemedık ..yaptık bır delılık işte:52:

hiçte bille çok güzel valla. sıkış tıkış değil eşyaların.evin eksiği bitmez zamanla alırsın. bizde senin durumundayız.ev aldık çok borçlandık daha taşınmadık içinde kiracı var onu bekliyoruz. taşınırken bir çok şeyi yenilemeyi düşünüyorum ama malasef istediğim şeyleri yapamıcam sanırım. bende yavaş yavaş yaparım artık.aklımda çok güzel şeyler var ama neyse artık. çerçeveler çok hoş olmuş
güle güle otur eşinle çocuğunla.

o çerçevelerin çoğu internetten alınma bazıları ikea..ama k.k da da reklemı yapılan bı kaç sıte var ...altıncıcadde ve pera bulvarı...bayılıyorum onlara...tavsıye ederım...ssın de ınsallah hersey gonlunuzce olur

tezgah ve tezgah ası dogal tasları saymazsak 4500 tl.mebran kapak kullanıldı..bırde dolapların tamamında fren sıstemı var..ıkı tane de cıft acılır dolap var..bunlarla beraber bu fıyattı..tabı bunları dahıl etmezsen daha bıle uygun olabılır

bizim sınırımız 4000'di, neyse aşabilme payı her zaman vardır değil mi :16:
peki nereye yaptırdınız? ikeaya çok benzettim :26:
mutfak ferah ferah, çok sevdim çook....

bizim sınırımız 4000'di, neyse aşabilme payı her zaman vardır değil mi :16:
peki nereye yaptırdınız? ikeaya çok benzettim :26:
mutfak ferah ferah, çok sevdim çook....

tokatta ikea olsa da yaptırsam ama nerdeee..sanayi de marangoza yaptırdım canım..ama kapak markası verebılırım marangoza gıttıgın de ısteyebılırsın mesela...renk ve modelıne kadar söyleyebılırım..zaten iş kapakta bıtıyor gerısı cızım ..onu da eşim yaptı ben anlamam çizimden:34:

tokatta ikea olsa da yaptırsam ama nerdeee..sanayi de marangoza yaptırdım canım..ama kapak markası verebılırım marangoza gıttıgın de ısteyebılırsın mesela...renk ve modelıne kadar söyleyebılırım..zaten iş kapakta bıtıyor gerısı cızım ..onu da eşim yaptı ben anlamam çizimden:34:

aaa tokatta mı yaptırdınız :53: ben çok yakınım oraya :16:
benim yaşadığım yerde böyle kapak yapmadılar yatak odası yaptırmaya çalışırken, düz kapak yaptılar :50: onu yapamayız dediler... yoksa ben de kenarları çizgili istiyordum bunun gibi olmasa da. markayı alırsam güzel olur, daha güzel tarif edebilirim ilerde marangoza. çünkü ben de ikeanın olduğu bir şehirde yaşayacağımı sanmıyorum ilerde :50:

derı koltuk furyası cıktıgı zamanda evlenmısım malesef..ve esyalarımı gorev yaptıgım yerden almıstım cesıt azlıgı vardı...ama su an ben de sevmıyorum ..sade bır köşe koltugu ıstıyorum onların yerıne ve ılk ısım de o olacak..

evet bir ara çok fazla seviliyordu deri detaylı koltuk bizim evdede var ablam çok beğendiği için aldırmıştı anneme ama şimdi evlenecekler şanslı country furyası başladı sizinde evinize soft renkli koltuk takımı harika olur:34:

aaa tokatta mı yaptırdınız :53: ben çok yakınım oraya :16:
benim yaşadığım yerde böyle kapak yapmadılar yatak odası yaptırmaya çalışırken, düz kapak yaptılar :50: onu yapamayız dediler... yoksa ben de kenarları çizgili istiyordum bunun gibi olmasa da. markayı alırsam güzel olur, daha güzel tarif edebilirim ilerde marangoza. çünkü ben de ikeanın olduğu bir şehirde yaşayacağımı sanmıyorum ilerde :50:

canım tokatta da uretemıyorlar bunları bu kapakları ızmırden uretım yerınden sıparıs edıyorlar marangoz ıskeletı yapaıp kapakları monte edıyor..sızın gıttıgınız marangoz herseyı kendı yapıyordur ..kapaklar lake mı ınceledım yatakodanı ..bence gayet hos dolaplar kulpları da guzel..begendım

konu sahibi öncelikle güle güle otur evin çok güze sana bişey sormak isterim.bende balkonu mutfağa katıcam,balkona geçiş yerine kapı kasası gibi kemer yaptırmak istiyorum.aynen senin mutfak gibi.eşim komple kırdıralım dümdüz olsun diyor ama mutfak fayanslarımın aynısı yok yere duvara ne yaptırıcam bilmiyorum.fikri olan varmı?

Son düzenleme:
evet bir ara çok fazla seviliyordu deri detaylı koltuk bizim evdede var ablam çok beğendiği için aldırmıştı anneme ama şimdi evlenecekler şanslı country furyası başladı sizinde evinize soft renkli koltuk takımı harika olur:34:

evet kesınlıkle eşşek ölüsü gıbı ağır derler ya ..mübarek koltuklar eskımıyor da:1:

canım tokatta da uretemıyorlar bunları bu kapakları ızmırden uretım yerınden sıparıs edıyorlar marangoz ıskeletı yapaıp kapakları monte edıyor..sızın gıttıgınız marangoz herseyı kendı yapıyordur ..kapaklar lake mı ınceledım yatakodanı ..bence gayet hos dolaplar kulpları da guzel..begendım

yok laminant kapakmış, seçtik, sonra her şeyi kendileri yaptılar ve mdfden yaptılar :44:
çok sağolun bilgiler için, gönderdiğiniz sayfayı kaydettim :16:

konu sahibi öncelikle güle güle otur evin çok güze sana bişey sormak isterim.bende balkonu mutfağa katıcam,balkona geçiş yerine bende kapı kasası gibi bişey yaptırmak istiyorum.aynen senin mutfak gibi.eşim komple kırdıralım dümdüz olsun diyor ama mutfak fayanslarımın aynısı yok yere duvara ne yaptırıcam bilmiyorum.fikri olan varmı?

balkon veya teraslarda kullanılmak uzere ahsap plakalar oluyor tek tek satılıyor ..mudoda falan goruyorum bazen ama tam olarak nerde satılır bılemem..sana bı blog adı vereyım orada blog sahıbının terasındakı yerlere bak onlardan yapılmıs..
google a 'gizli teras ev postu' yaz..ıncele ben bayıldım onlara eger aynı fayans yoksa onu uygulayabılırsın..

baktım ama benim balkonum büyük değil.buzdolabı ve kombiyi balkona alıcam bunlar ancak alır.yerim biraz genişler ayrıca mutfağım binaya bakıyor çok masraf yaptırmıycam .senin balkon bile benimkinin yanında çok büyük:))

Son düzenleme:
cici perdeye bayıldım adresteki :16:
ne güzel şeyler var... bol para ve zevk ve ömür lazım.
ben kafayı yerim sanırım ev alınırken :26:

bu adresi de kaydettim :8:

cici perdeye bayıldım adresteki :16:
ne güzel şeyler var... bol para ve zevk ve ömür lazım.
ben kafayı yerim sanırım ev alınırken :26:

bu adresi de kaydettim :8:
:1::1::1:aynen öle...
baktım ama benim balkonum büyük değil.buzdolabı ve kombiyi balkona alıcam bunlar ancak alır.yerim biraz genişler ayrıca mutfağım binaya bakıyor çok masraf yaptırmıycam .senin balkon bile benimkinin yanında çok büyük:))

başka bir alternatif gelmiyor aklıma bir de yapay çim halı kullanıyorlar balkonlara ama eğer bütçen varsa hazır kırdırmışken hepsını aynı fayans yaptır gıtsın ..

az eşya az iş ...çalışan anne mantığı benimkisi:1: tesekkurler

aynen valla. ne eşyayla doldurup bide onlarla uğraşıcam. annemde çok gördüm zamanında. alır sonra havalandırır bidaha toplar sonra bidahaa. aman ya ne gerek var kullanmayacağım şeyi almam, evimde de tutmam. oh ne alaaa

Back
X