Ben okurken evlenmeye kulliyen karsiyim. Her seyin yeri ve zamani ayri bence. Gerci ben erken evlilige karsiyim da herkesin kendi tercihi. Karistirmiyorsam senin nickine asinayim, o yuzden yorum yapmak istedim. Cok iyi dusun. Sevgiline guven, bu cok onemli ama oyle yapmaz boyle yapmaz deme. Daha cok bir sey gormedim ama 25 yasima kadar ogrendigim en onemli sey asla yapmaz,etmez dememek. Evlenmeden bircok sey bilinmiyor canim. Bilinse yuzde 90 zaten asik olarak,severek,anlasarak evleniyor; o zaman evliliklerde hic problem olmazdi. Ama oluyor iste cunku dedikleri gibi evlilik farkli bir yuk. Deger mi geleceginle ilgili riske sen karar vereceksin.
Simdi a kisisi yapti ornekleri var mesela. Olmaz diye bir sey yok olur, yapan da mutlu olan da vardir ama bu bir risk. Evlilik zaten basli nasina riskken sen bir de mesleki olarak gelecegini,okulunu riske atiyorsun. Iyi dusun pisman olma diyorum.
Bu arada ailen nasil izin vericek? Ben annem oldurseler okul bitmeden izin vermezdi. Bir komsumuz vardi, onun kizi da zor bir bolum okuyordu, liseden beri sevgililerdi, evlenmek istediler annesi asla izin vermedi,okulu bitmeden olmaz dedi. Kiz da 7 yila bitirdi, bitirdikten sonra annesi simdi evlenmek istiyorsan evlen dedi evlendiler. Ben de anne olsam aynisini yapardim acimazdim:)