- 23 Temmuz 2010
- 415
- 100
- 123
- Konu Sahibi cansuturkuaz1453
-
arkadaşlar ben tipe önem veren birisiyim ama bi çocuk var konuşmaları herşeyi cok güzel ama yakısıklı değil normal diyelim tipi ama dış görünüşede önem veririm ama icten birisi hakkında kötü bişe duymadım etrafımdada insanlar cok ama siz olsanız tertemiz birisinimi seversiniz yoksa hem yakışıklı karizmatik iyi olanımı beklersiniz yoksa elimdeki iyi olanı kaçırmıyımmı tip sizler için önemlimi önemliyse nekadar önemli değişik bir soru ama açmak istedim .s.s
arkadaşlar ben tipe önem veren birisiyim ama bi çocuk var konuşmaları herşeyi cok güzel ama yakısıklı değil normal diyelim tipi ama dış görünüşede önem veririm ama icten birisi hakkında kötü bişe duymadım etrafımdada insanlar cok ama siz olsanız tertemiz birisinimi seversiniz yoksa hem yakışıklı karizmatik iyi olanımı beklersiniz yoksa elimdeki iyi olanı kaçırmıyımmı tip sizler için önemlimi önemliyse nekadar önemli değişik bir soru ama açmak istedim .s.s
Ben buna katılmıyorum çirkin erkek öz güvensizlikten daha çok aldatıyor yakışıklı olansa karakteri de oturmuşsa kendini biliyor böyle abuk sabuk işlerle egosunu beslemeye ihtiyaç duymuyor.aldatmak karakterle ilgili daha çok.evlendikten sonra pişman olmamak için iç kat kat daha önemli ozaman aldatılmamak icin vs vs yakışıklıda zıplar cunki özgüveni çoktur
Ben buna katılmıyorum çirkin erkek öz güvensizlikten daha çok aldatıyor yakışıklı olansa karakteri de oturmuşsa kendini biliyor böyle abuk sabuk işlerle egosunu beslemeye ihtiyaç duymuyor.aldatmak karakterle ilgili daha çok.
Ben buna katılmıyorum çirkin erkek öz güvensizlikten daha çok aldatıyor yakışıklı olansa karakteri de oturmuşsa kendini biliyor böyle abuk sabuk işlerle egosunu beslemeye ihtiyaç duymuyor.aldatmak karakterle ilgili daha çok.
Böyle tipler içinde olduğundan bu hisler hep karşıda da var sanar şüphelenir durur karşısındakinden.Öz güvensiz erkek mi yan yan kaç.Fazla güvenlisinden de öyle.Orta hallice iyidir iyi.Ben de buna katiliyorum, ozguveni olmayan erkek hic cekilmiyor. Universitedeyken kisa boylu biriyle cikmistim , ozguveni sifirdi zannimca. Surekli baska erkeklerle mi konustun, baska erkeklerle mi takildin bidi bidi bidi....
Canım bir de şöyle düşün hangimiz karakterine vurulup önce ilişkiye başladık.Hepimiz önce dışını fark edip öyle ilgilenmeye başlamadık mı karşı tarafla.Ardından içi de umduğumuz gibi çıkınca kaptırıyoruz kendimizi.Benim için tip çok önemli .Beğemediğim, etkilenmediğim birisiyle yapamam. Tabi karakterde çok çok önemli . Bi söz vardır çok severim 'dışını beğenmediğim insanın içini merak etmem' diyeİlk bakışta dış görünüşü bana hitap etmeli .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?