Tipe önem verirmisiniz ?

cansuturkuaz1453

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2010
415
100
123
arkadaşlar ben tipe önem veren birisiyim ama bi çocuk var konuşmaları herşeyi cok güzel ama yakısıklı değil normal diyelim tipi ama dış görünüşede önem veririm ama icten birisi hakkında kötü bişe duymadım etrafımdada insanlar cok ama siz olsanız tertemiz birisinimi seversiniz yoksa hem yakışıklı karizmatik iyi olanımı beklersiniz yoksa elimdeki iyi olanı kaçırmıyımmı tip sizler için önemlimi önemliyse nekadar önemli değişik bir soru ama açmak istedim .s.s

Canım ılk once insanın ıcı guzel olsun. Once içine bak. Huyu suyu guzel olsun. Sonra tipine. Tabı tipte onemlı. Ama sana. Yakışan tıp olmalı. Ne demişler güzelliğin beş para etmez bu bendrkı ask olmasa.

tip tabıkıde onemli ama herkesın hoslandıgı sevdıgı kendıne guzeldır cnm.. karakter ıse daha önemli. ne ınsanlar gordum yakısıklı ama 5 para etmez.. baskasına yakısıklı gelmeyen bi erkek bana gelebilir bi ozellıgı ile mesela.

tip önemli ama önce ic güzelliği diyorsun ama tipde yoksa temiz güvenilirse olur diyosun tip normal okadarda yok değil hani normal ne cirkin ne yakısıklı

canim ben evlenmeden once %60 dis gorunus derdim %40 da ic onemli derdim.ama su an tam tersi dusunuyorum.evet hala dis gorunus benim icin cok onemli ama bir o Kadar da ice onem veriyorum kesinlikle.cunku insanlarin icini gorunce disina cok da onem vermiyosun.

Kimse dış görünüş önemsiz diye ahkam kesmesin.
Dışta önemli iç güzellikte...
Zaten bi insanın içinin güzelliği dışına yansır derler.

evlendikten sonra pişman olmamak için iç kat kat daha önemli ozaman aldatılmamak icin vs vs yakışıklıda zıplar cunki özgüveni çoktur

ben elektirik alamadığım birinle olamam . bana yakışıklı gelmesi gerek . herkes yakışıklı bulucak diye birşey yok . ama benim kafamda belirlediğim bazı kriterler var . önce tipine bakıyorum maalesef . sonra beğenirsem tanımaya çalışırım . ama sadece tiple olmaz .. ama yanımada yakışması lazım ..

Benim için önemli.Elimde değil dış güzellik olduğu kadar etrafta güzel olan canlı cansız her şey beni cezbeder.İnsanın doğasında var güzel olanı arzulamak.Birde size güzel başkasına değildir ya da çok güzel biri size bir türlü çekici gelmez.Güzellik bütündür bazı insanlar vardır çok güzel yakışıklı dersin ağzını açar bir konuşur anında biter o hali senin gözünde.

Ben içi güzel insanların güzelliğinin dışına da vurduğuna inandım hep ve hiç şaşmadı bu teorim.Sanki insanın kalbi ne kadar iyi güzelse yüzü de bir aydınlık nurlu oluyor.dikkat edin fesat insanların suratlarında da bir haller var ifadelerine mi yansıyor ruh halleri nedir.

Neyse uzun lafın kısası güzellik bir bütündür ve evet dış görünüşte önemlidir ama insanı dıştan çekici yapanda birazda karakteridir.

Son düzenleme:
Oturup bunlari dusunuyorsan begenmemissindir, isinamamissindir, elektrik alamamissindir, etkilenmemissindir..liste boyle uzar gider.

Etkilenmediysen kendini zorlamanin bir alemi yok bence, gec gitsin.

evlendikten sonra pişman olmamak için iç kat kat daha önemli ozaman aldatılmamak icin vs vs yakışıklıda zıplar cunki özgüveni çoktur
Ben buna katılmıyorum çirkin erkek öz güvensizlikten daha çok aldatıyor yakışıklı olansa karakteri de oturmuşsa kendini biliyor böyle abuk sabuk işlerle egosunu beslemeye ihtiyaç duymuyor.aldatmak karakterle ilgili daha çok.

aynen canım .. çirkin erkek aldatmaz diye birşey yok ... aldatan çok gördüm ben ...mesela ünlülerden cem ylmaz falan yani yakışıklı değil ama çok çapkın . mehmet ali ebilde öle çok mu yakışıkılar yoo ama çapkınlar ..

Benim için tip çok önemli .Beğemediğim, etkilenmediğim birisiyle yapamam. Tabi karakterde çok çok önemli . Bi söz vardır çok severim 'dışını beğenmediğim insanın içini merak etmem' diye İlk bakışta dış görünüşü bana hitap etmeli .

Ben de buna katiliyorum, ozguveni olmayan erkek hic cekilmiyor. Universitedeyken kisa boylu biriyle cikmistim , ozguveni sifirdi zannimca. Surekli baska erkeklerle mi konustun, baska erkeklerle mi takildin bidi bidi bidi....

Ben de buna katiliyorum, ozguveni olmayan erkek hic cekilmiyor. Universitedeyken kisa boylu biriyle cikmistim , ozguveni sifirdi zannimca. Surekli baska erkeklerle mi konustun, baska erkeklerle mi takildin bidi bidi bidi....
Böyle tipler içinde olduğundan bu hisler hep karşıda da var sanar şüphelenir durur karşısındakinden.Öz güvensiz erkek mi yan yan kaç.Fazla güvenlisinden de öyle.Orta hallice iyidir iyi.

Canım bir de şöyle düşün hangimiz karakterine vurulup önce ilişkiye başladık.Hepimiz önce dışını fark edip öyle ilgilenmeye başlamadık mı karşı tarafla.Ardından içi de umduğumuz gibi çıkınca kaptırıyoruz kendimizi.

Dış görünüş benim için çoooookkkkkk fazla önemlidir.
Güzellik görecelidir yalnız, onu da unutmayalım.
Ben önemlidir derim bu konuda ama sen benim beğendiğim tipleri görsen çok itici bulabilirsin.

İçi iyi olsa da, görünüşünü beğenmediğim birine ilgi duyamam, deli divane olamam.
Şimdiye kadar olamadım diyeyim daha doğrusu. Bundan sonra hayat ne getirir belli olmaz.
Bunun dışında, tipini çok beğendiğim ama karakterini sevmediğim kişi de biter benim için.
Yani tip en başta baktığım şey; fakat onu tamamlayacak olan parçalar da bana uymalıdır.
Tek başına değil, bütünde bana uygun ve güzel olmalı.
Hem tip, hem karakter uygun olacak ki çift olunsun.
Biri eksikse yürümüyor o işler. Ya da öyle böyle yürüyor diyelim.

Kim ne derse desin hepimiz önce dışından etkileniriz ona göre tanımak, zamanla anlamak isteriz... sonra eğer karakteri bize uygunsa halini tavrını da uygun görürsek ve elektrik de alırsak beraber oluruz zaten eğer karakterini beğenmezsek ondan sonra dış görünüşü brad pitt olsa beş para etmez

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…