Tipe önem verirmisiniz ?

Tabi kii. Çok çok yakışıklı olup hergün ağlatırsa, üzerse de olmaz Ama tipini beğenmezsem, çok iyi de olsa istemem. Gözlerine bakınca içimin titremesi lazım :)

Tipi tipime uymasi lazim önemli bence. Ama sunu da düsünelim bir insanin tipini degistirebiliriz

Benim gozume cekici gorunmeli..
Cevreden aldigim tepkilere bakarsam benim tipim tipsizler Ama benim gozumde en seksi erkekleri begeniorum

Neyse, bir cekicilik olmali. Sonradan huyunu suyunu ogrenip sevmeye baslarsin. Ama tabi huyu suyu guzel oldukca zamanla gozunde guzellesip seksilesen tiplerde olur

Tip onemli bencede ama gorustugunde basta guzel gelmeyen adam aranizdaki uyumla sana hos gelmeyede baslayabilir..konusmasi,hareketleri sevimliligi etkileyebilir seni..ne biliiim olabiliyor bazen boyle durumlarda..

Yorumları ve cevapları okumadım, belki ileride değinmişsinizdir ama bu kısımda dikkatimi çeken bir şey var...

"Konuşmaları, her şeyi çok güzel" demişsiniz, hakkında kötü bir şey duymadığınızı da eklemişsiniz ama sizin kafanızı karıştıracak, "daha iyisini bekleme" ihtimalini yok saydıracak ciddiyette yani bir ilişkiniz olacağına dair bir konuşma geçti mi aranızda yoksa onu iletişiminize istinaden aday olarak mı görüyorsunuz?

Eğer konuşmalarınız bu yöndeyse tipinden evvel ilişki sorumluluğu kaldırabilecek bir insan olup olmadığını düşünmek gerekir... Etrafında çok iyi bilinen, daha evvel bir "vukuatı" bulunmayan nice gencin söz konusu geleceğe dönük bir ilişki olduğunda yolda kaldığını biliyoruz... Yani siz görünüşü içinize sinmediği halde karakterine güvenerek ona bir şans veriyorsunuz ama onun bunu hak etmediğini anladığınızda "Zaten tipi de bir şeye benzemiyordu" diyebiliyorsunuz, oluyor böyle durumlar...

Eğer konuşmalarınız bu yönde değil de yakın bir arkadaş gibi, adı konmamış bir ilişki gibi yoğun bir paylaşım üzerineyse zaten ne yapacağınıza karar vermek için kendinizi zorlamanızı gerektirecek bir durum da yok...

Diyeceğim o ki, "dış güzelliği mi iç güzelliği mi" ikileminde kalıp kararsızlık yaşayacağınıza topu ona atın... Size niyetini, ne istediğini tamamen belli etsin ondan sonra yorun kafanızı... Belki öyle adımlar atar ki yüzünü, gözünü görmez olur, tereddütsüz kabullenirsiniz her halini, bilinmez...

umutlu ol burdan yazsam bana yardımcı olur musunuz konu açmadan.

yakışıklıysa seni sevdirmesi için özel bir çaba harcamasına gerek kalmıyor ama (çirkin demeyecegim) normal bir tipe sahipse başka özellikleriyle yada cabasıyla kendini sevdiriyor.daha kalıcı ve etkili oluyor bu bence öylesi...
örnegin ben kesinlikle yakışıklı bir kocam olacak benim! diye cok büyük konuşurdum..bu zamana kadarda yakışıklı herkesin hayranlık duydugu kişilerden etkilendim ve beraber olmaya calıştım...ama huyunu sevmeyince 1 ay sürmüyor ya...bide egoları oluyor sanırım bir ilişki yürütmek için cabalamıyor nasılsa cepte diye düşünüyorlar...bense öyle bir aşk yaşadımki tanıştıgım andan itibaren aylarca begenmediğim ve birşey hissetmediğim bir insana karsı bir zaman sonra....az bir konuşmaktan zevk alıyorsan başından atma yakışıklı degil diye derim...kendini sevdirebilmesi için ona zaman tanı

Tip tabi ki önemli ama sevdikten sonra olmasada olur

tipi umursama.. yüzüne bakılmayacak kadar değildir heralde.. sen yanında mutlu hissediyor musun? olay bitmiştir.

Tabi önce yakışıklı olanlara bakıyoruz onlara istediğimiz karakteri yerleştiriyoruz ya da ben öyle yapıyorum Ama çok haklısınız yanında mutlu olduktan sonra

Son düzenleme:
Tip nedir ya. Kendin icin kistas koy mesela ben bayanlara gore baya uzunum,bendende uzun erkegi sevmem. Hani daralt beklentini yoksa herkes ister kenan kivanc burak ama tiple askta yasanmaz karinda doymaz adamlik mertlikte tiple olmaz. Diyelimki 2 kisi var seni seven biri inanilmaz yakisikli diger normal ehh. Yakisikli olan capkin saygisiz bencil tembel tanidiginda suratina tukurmicegin bi adam, normal olanda sadik saygili efendi karsisindakine deger veren caliskan biri. Peki simdi sorarim, Yakisikliyla aci cekmekmi daha iyi, normal tiplyle hayatinin mutlulugunumu yasamakmi. Ek olarak belirteyim tipin asla olamicak adam kendine insanligiyla bagliyor o sana tipsiz gelen cocuk cennetten inmis gbi gozukuor bi sure sonra(tecrube edilmistir).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…