- 26 Ocak 2013
- 5.186
- 3.410
- 248
- Konu Sahibi cansuturkuaz1453
-
Canım bir de şöyle düşün hangimiz karakterine vurulup önce ilişkiye başladık.Hepimiz önce dışını fark edip öyle ilgilenmeye başlamadık mı karşı tarafla.Ardından içi de umduğumuz gibi çıkınca kaptırıyoruz kendimizi.
arkadaşlar ben tipe önem veren birisiyim ama bi çocuk var konuşmaları herşeyi cok güzel ama yakısıklı değil normal diyelim tipi ama dış görünüşede önem veririm ama icten birisi hakkında kötü bişe duymadım etrafımdada insanlar cok ama siz olsanız tertemiz birisinimi seversiniz yoksa hem yakışıklı karizmatik iyi olanımı beklersiniz yoksa elimdeki iyi olanı kaçırmıyımmı tip sizler için önemlimi önemliyse nekadar önemli değişik bir soru ama açmak istedim .s.s
Yorumları ve cevapları okumadım, belki ileride değinmişsinizdir ama bu kısımda dikkatimi çeken bir şey var...
"Konuşmaları, her şeyi çok güzel" demişsiniz, hakkında kötü bir şey duymadığınızı da eklemişsiniz ama sizin kafanızı karıştıracak, "daha iyisini bekleme" ihtimalini yok saydıracak ciddiyette yani bir ilişkiniz olacağına dair bir konuşma geçti mi aranızda yoksa onu iletişiminize istinaden aday olarak mı görüyorsunuz?
Eğer konuşmalarınız bu yöndeyse tipinden evvel ilişki sorumluluğu kaldırabilecek bir insan olup olmadığını düşünmek gerekir... Etrafında çok iyi bilinen, daha evvel bir "vukuatı" bulunmayan nice gencin söz konusu geleceğe dönük bir ilişki olduğunda yolda kaldığını biliyoruz... Yani siz görünüşü içinize sinmediği halde karakterine güvenerek ona bir şans veriyorsunuz ama onun bunu hak etmediğini anladığınızda "Zaten tipi de bir şeye benzemiyordu" diyebiliyorsunuz, oluyor böyle durumlar...
Eğer konuşmalarınız bu yönde değil de yakın bir arkadaş gibi, adı konmamış bir ilişki gibi yoğun bir paylaşım üzerineyse zaten ne yapacağınıza karar vermek için kendinizi zorlamanızı gerektirecek bir durum da yok...
Diyeceğim o ki, "dış güzelliği mi iç güzelliği mi" ikileminde kalıp kararsızlık yaşayacağınıza topu ona atın... Size niyetini, ne istediğini tamamen belli etsin ondan sonra yorun kafanızı... Belki öyle adımlar atar ki yüzünü, gözünü görmez olur, tereddütsüz kabullenirsiniz her halini, bilinmez...
umutlu ol burdan yazsam bana yardımcı olur musunuz konu açmadan.
Konu açmayacaksanız konu sahibesinin topiğini işgal etmeyelim... Mail adresimden ulaşabilirsiniz...
ay sağolun mailinizi gonderırmısınız ohalde
Başka konularda da yazmıştınız, özel olduğunu söylemiştiniz... Az evvel gönderdim...
Başka konularda da yazmıştınız, özel olduğunu söylemiştiniz... Az evvel gönderdim...
tipi umursama.. yüzüne bakılmayacak kadar değildir heralde.. sen yanında mutlu hissediyor musun? olay bitmiştir.
Tabi önce yakışıklı olanlara bakıyoruz onlara istediğimiz karakteri yerleştiriyoruz ya da ben öyle yapıyorumAma çok haklısınız yanında mutlu olduktan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?