Tipimden cok rahatsizim

amaan canım ya param olsa karnımı gerdirip yeniden göbek deliği yaptırma istiyorum sarkan göğüdlerimi toplatmak istiyorum göz kapağımı hafif kaldrıma yüzümü yerçekimine karşı bir miktar yukarı aldırmak istiyorum.el ve ayaklarıma her hafta bakım yaptırmak istiyorum beğenmiyorum.sonra şükredip oturuyorum:KK28:

Kendine cok haksizlik etmissin her cumlende her kelimende kendini yerden yere vurmussun be guzelim.

Ilk once kendini sevmelisin. Insanlarin guzelliklerinin kalplerinde olduguna inananlardanim. Dis guzellik gorseldir ic guzellik gercektir
Eger ozguvenimi etkiliyor diye dusunuyorsan kalca odakli egzersizlerle kalcani sekillendirebilirsin. Kilo verebilirsen gobek gidince bel zaten incelir. Internetten arattirarak da bolge odakli egzersizleri bulabilirsin

Tabi spor yap bel inceltici spor yap kesinlikle inceliyor. Ben kendimden biliyorum gögüslerinde zayıflayınca küçülse dahi ortaya çıkar içine çökecek değil.

sınava gireceğim stresim var yedikce yiyorum aynada kendime bakıp bida yiyorum yazım spora gidecegim insallah ama o zamana kadar kendimi yer bitrrim galiba:( bu spor isini bırakıp once kendimi sevmem gerekli sanırım

Kendine cok haksizlik etmissin her cumlende her kelimende kendini yerden yere vurmussun be guzelim.

Ilk once kendini sevmelisin. Insanlarin guzelliklerinin kalplerinde olduguna inananlardanim. Dis guzellik gorseldir ic guzellik gercektir
Eger ozguvenimi etkiliyor diye dusunuyorsan kalca odakli egzersizlerle kalcani sekillendirebilirsin. Kilo verebilirsen gobek gidince bel zaten incelir. Internetten arattirarak da bolge odakli egzersizleri bulabilirsin
Ozgüven kalmadı bende bu yüzden zaten bide isin kötüsü spor yapsam da erkek gibi görüncem hic düzelmicek gibi geliyor, gerci yorumlardan dolayı birwz rahatladımda :) sizede cok tesekkr ederim

Ilk once kendinle ve vucudunla barisik ol..
Daha sonra vucut kivrimlarini ortaya cikarmak icin spor yapabilirsin...
Sporla kıvrımların gider mi hiç tam tersine vücudun şekillenir.

Cok sagolun, ben spor yapınca kaslanıp erkeksi olurum diye düsündüm hep. Aynaya bakınca kendımı umutsuz vaka gibi görüyorum o göbek benle bir ömür kalcak gibi

Doğru sporu yaparsanız eğer, çok güzel kıvrımlara sahip olabilirsiniz. Bunun için bölgesel fazlalıklarınıza yoğunlaşın ağır bir cardio yapmak yerine. Belinize, kalçanıza çalışın.
Temiz olun, tüysüz olun, bir nude ruj, biraz rimel ve temiz saçlar, salınmış veya güzelce toplanmış farketmez, gri gibi soft renklerde bir kazak, bir pantolon, bir şal .. Benim en sevdiğim en fresh görüntüdür.
Ama bütün bunlardan evvel ruhunuzu süsleyin. Kendinizi sevin. Gerçekten sevin.
Doğrularla yanlışlarla yılmadan başeden psikolojinizi sevin, size güneşi gösteren gözlerinizi sevin.. 'tip' iniz dağılır bazen, aynada korkunç görünür insan kendine bile. Görünsün. Dağılsın.. Kabuğa değil, özünüze bakın. Aynada gözlerinize bakın sadece.. Sağınıza solunuza değil. Kim olduğunuzu hep hatırlayın.. Naçizane kısa tutmaya çalıştığım tavsiyelerimdir.

Cok güzel yazmıssınız tesekkur ederim, spor yapcak vaktim yok yaza kadar en önemlisi de kendimi sevmem gerekmis bunu anladım burda en iyisi buna calısayım :)

Squat yaparsan şayet varsa basenlerin erir, kalçan daha da çıkıntılı olur. Bel inceltmek için hulahopu öneririm bende yeni başladım :) İçiyorsan gazlı ve şekerli içecekleri bırak, hatta şekeri komple bırak doğal yollardan almaya çalış.

Genlerden dolayı hic bisey fayda etmez gibi düsünüyordm, squatın bacak kalınlastırdıgı icin kalcayı kücük gösterdiginide duydum, kalcayı kaldırıp büyük gösterdiginide hangisi dogru ki? Siz yaptınzmı squat

Resmen her kelimende kendini ezmişsin diplere doğru.
Bende ne kadar zayıflarsam zayıflayayım kalçalarım sabit kalıyor anne tarafım hep öyle.
Ayrıca bölgesel zayıflama egzersizleri yaparsan aşama kaydedersin.
Gerçi sen kendini bu kadar kötülerken, fiziğini iyi bir şekle getirsen bile zayıfladım ama göbeğim niye böyle içine çöktü dersin.
Önce kendinle barışık ol.
Ablamgil baba tarafıma cekmis ben anneme:( kıyaslayıp duruyorum bu yüzden hep.. İşe Kendimi sevmekten baslasam iyi olcak sanırım genlere yapabilcegm bisey yok of

Kendine gore kim guzelki zaten illaki bi kusur buluyoruz kendimizde hic birimiz adriana lima degil. Onemli olan sagligin yerindemi yerinde bi sakatligin falan yokmus cok sukur duzenli spor ve eengeki beslenmeyle biseycigin kalmaz

sinirlerim bozuluyo yüzüm cirkin sayılmaz pek burnumun hafif yamuklugu olsad vücudum beni asiri rahatsiz ediyor..bazen yuzumdende rahatsız oluyorm ama en cok tipim..

Belim ince degl genetik olarak pek ama yinede bi acayip,etrafı yağ bağlamış gibi hazır gıda tüketiyorum etkisi vardır ama kilo versem "kız" gibi vüxudum olurmu ablamgilde böyle degil en azından kalca cıkıntıları normal sürekli ablamlarla kıyaslıyorum kendimi ya.. vücudum dikdörtgen gibi geliyo gözüme,boyum normal sükür ama kalca cıkıntım az göğsüm normal ama göbekten dolayı mı ne küçük görünyo gibi belim de kıvrım kalmamıs. erkegim sanki ya durup durup kendime bakıyorum kilo verince spor yapınca düzelir mi yoksa azcık var olan kıvrımlarmda mı yok olur ?? Göğüs kücülüyo diye duydum da sinirlerim bozuluyo erkek gibi görüyorum kendmi resmen bide spor salaş giyinmissem of cok kötü:KK43: hic bi kıyafet yakıstıramaz oldum

Genlerden dolayı hic bisey fayda etmez gibi düsünüyordm, squatın bacak kalınlastırdıgı icin kalcayı kücük gösterdiginide duydum, kalcayı kaldırıp büyük gösterdiginide hangisi dogru ki? Siz yaptınzmı squat
Daha başlamadım ama başlayacağım, üst bacağı kalınlaştırıyor evet ama sarkık bir şekilde değil derliyor topluyor sıkıştırıyor. Genlerine suç atma biraz hareketlen sende de farkeder mutlaka :)

Yasiniz kac?
Ben 27-18 yaslarimda diktortgen gibiydim.hatta bel ve kalca olcum neredeyse ayniydi:)
Simdi kum saati gibi olmasamda fizigimin guzel oldugunu soylerler.

Bir yerlerine kas yapmaktan önce yağlarından kurtul. Hazır gıdadan uzak dur. Yemeni kısarsan kilo verirsin, biraz kilo verdikten sonra da bölgesel çalışırsın. Yağlı yere kas yapmak çok mantıklı değil zaten.

Bir yerlerine kas yapmaktan önce yağlarından kurtul. Hazır gıdadan uzak dur. Yemeni kısarsan kilo verirsin, biraz kilo verdikten sonra da bölgesel çalışırsın. Yağlı yere kas yapmak çok mantıklı değil zaten.
Yol yağ üstüne kas yapmak istemiyorm tabi baslarsam herseye birden baslicam tabi o da yaz gelince olcak umarım:) benim sorunum incelsem bile hic kıvrımım olmayacak mı diye düsünüyorum, genlerden dolayı

Back
X