Tipimden cok rahatsizim

Jelibontadinda

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2015
193
40
13
28
sinirlerim bozuluyo yüzüm cirkin sayılmaz pek burnumun hafif yamuklugu olsada ama vücudum beni asiri rahatsiz ediyor..bazen yuzumdende rahatsız oluyorm ama en cok tipim..

Belim ince degl genetik olarak pek ama yinede bi acayip,etrafı yağ bağlamış gibi hazır gıda tüketiyorum etkisi vardır ama kilo versem "kız" gibi vüxudum olurmu ablamgilde böyle degil en azından kalca cıkıntıları normal sürekli ablamlarla kıyaslıyorum kendimi ya.. vücudum dikdörtgen gibi geliyo gözüme,boyum normal sükür ama kalca cıkıntım az göğsüm normal ama göbekten dolayı mı ne küçük görünyo gibi belim de kıvrım kalmamıs. erkegim sanki ya durup durup kendime bakıyorum kilo verince spor yapınca düzelir mi yoksa azcık var olan kıvrımlarmda mı yok olur ?? Göğüs kücülüyo diye duydum da sinirlerim bozuluyo erkek gibi görüyorum kendmi resmen bide spor salaş giyinmissem of cok kötü:KK43: hic bi kıyafet yakıstıramaz oldum

Ilk once kendinle ve vucudunla barisik ol..
Daha sonra vucut kivrimlarini ortaya cikarmak icin spor yapabilirsin...

Kendinizle barışık olun stres yapmayın boy kilo ne kadardır bilmiyorum ama bence spor çok iyi olur toparlanır vücudun birde şekil verici korseler var kullanabirlisiniz

Doğru sporu yaparsanız eğer, çok güzel kıvrımlara sahip olabilirsiniz. Bunun için bölgesel fazlalıklarınıza yoğunlaşın ağır bir cardio yapmak yerine. Belinize, kalçanıza çalışın.
Temiz olun, tüysüz olun, bir nude ruj, biraz rimel ve temiz saçlar, salınmış veya güzelce toplanmış farketmez, gri gibi soft renklerde bir kazak, bir pantolon, bir şal .. Benim en sevdiğim en fresh görüntüdür.
Ama bütün bunlardan evvel ruhunuzu süsleyin. Kendinizi sevin. Gerçekten sevin.
Doğrularla yanlışlarla yılmadan başeden psikolojinizi sevin, size güneşi gösteren gözlerinizi sevin.. 'tip' iniz dağılır bazen, aynada korkunç görünür insan kendine bile. Görünsün. Dağılsın.. Kabuğa değil, özünüze bakın. Aynada gözlerinize bakın sadece.. Sağınıza solunuza değil. Kim olduğunuzu hep hatırlayın.. Naçizane kısa tutmaya çalıştığım tavsiyelerimdir.

her kadının vücudu kum saati gibi olacak diye bir kaide yok.demekki yaradılıştan bel kıvrımların yok.
olmaması kötü görünmesi demek değil aslyağ oranın düşükse pilatase başlamanı tavsiye ederim.Kendi vücut yapına göre güzel bir şekillenme oluşacaktır.

Kas agırlıklı çalışan profesyonel sporcuların göğüsleri küçülür. Sen fıtness vb.. Sporlar yaparsın merak etme onların seviyesinde olman çok zor

Resmen her kelimende kendini ezmişsin diplere doğru.
Bende ne kadar zayıflarsam zayıflayayım kalçalarım sabit kalıyor anne tarafım hep öyle.
Ayrıca bölgesel zayıflama egzersizleri yaparsan aşama kaydedersin.
Gerçi sen kendini bu kadar kötülerken, fiziğini iyi bir şekle getirsen bile zayıfladım ama göbeğim niye böyle içine çöktü dersin.
Önce kendinle barışık ol.

valla arkadaşım bak sana bişey diyim. "ben evlendiğimde 45 kiloydum" efsanesine ben de dâhilim. üstelik belim 62 kalçam tam 90'dı. göğüslerim küçüktü ama. 47 kilonun üzerini de hiç görmemiştim. 1 buçuk senedir evliyim. yok polikistik over yok şu bu ilaç ilaç ilaç oldum mu sana 55 kilo. göt göbek kocaman. belden falan eser yok.

yani anacım önemli olan koruyabilmek. koruyamayacağını düşünüyorsan, sporu devam ettiremeyeceksen bırak beğenen öyle beğensin.

Duzenli egzersiz ,saglikli beslenme ve spor ile elbette duzelir ama evvela her halinizle barisik olup kendinizi sevmelisiniz...diger turlu manken gibi olsaniz bile takcak bi ayrinti bulursunuz yine

Before-after fotograflarina bakin googleden, instagramdan. O zaman inanirsiniz saglikli beslenme+sporla vücudun nasil sekil degistirdigine. Tabii ki, vücut tipi değişmez. Ama olabileceğinizin en iyisi olursunuz sporla.

Doğru sporu yaparsanız eğer, çok güzel kıvrımlara sahip olabilirsiniz. Bunun için bölgesel fazlalıklarınıza yoğunlaşın ağır bir cardio yapmak yerine. Belinize, kalçanıza çalışın.
Temiz olun, tüysüz olun, bir nude ruj, biraz rimel ve temiz saçlar, salınmış veya güzelce toplanmış farketmez, gri gibi soft renklerde bir kazak, bir pantolon, bir şal .. Benim en sevdiğim en fresh görüntüdür.
Ama bütün bunlardan evvel ruhunuzu süsleyin. Kendinizi sevin. Gerçekten sevin.
Doğrularla yanlışlarla yılmadan başeden psikolojinizi sevin, size güneşi gösteren gözlerinizi sevin.. 'tip' iniz dağılır bazen, aynada korkunç görünür insan kendine bile. Görünsün. Dağılsın.. Kabuğa değil, özünüze bakın. Aynada gözlerinize bakın sadece.. Sağınıza solunuza değil. Kim olduğunuzu hep hatırlayın.. Naçizane kısa tutmaya çalıştığım tavsiyelerimdir.

:KK9::KK9::KK9:

Kilo problemi sadece vucudu değil psikolojiyi de mahvediyor. Bende kilo.soruni yaşayan biriyim spora başladım beslenmeme dikkat ediyorum. Sporun fiziki hem.psikolojik olarak iyi geliyor tavsiye ederim.

sinirlerim bozuluyo yüzüm cirkin sayılmaz pek burnumun hafif yamuklugu olsada ama vücudum beni asiri rahatsiz ediyor..bazen yuzumdende rahatsız oluyorm ama en cok tipim..

Belim ince degl genetik olarak pek ama yinede bi acayip,etrafı yağ bağlamış gibi hazır gıda tüketiyorum etkisi vardır ama kilo versem "kız" gibi vüxudum olurmu ablamgilde böyle degil en azından kalca cıkıntıları normal sürekli ablamlarla kıyaslıyorum kendimi ya.. vücudum dikdörtgen gibi geliyo gözüme,boyum normal sükür ama kalca cıkıntım az göğsüm normal ama göbekten dolayı mı ne küçük görünyo gibi belim de kıvrım kalmamıs. erkegim sanki ya durup durup kendime bakıyorum kilo verince spor yapınca düzelir mi yoksa azcık var olan kıvrımlarmda mı yok olur ?? Göğüs kücülüyo diye duydum da sinirlerim bozuluyo erkek gibi görüyorum kendmi resmen bide spor salaş giyinmissem of cok kötü:KK43: hic bi kıyafet yakıstıramaz oldum
Kesinlikle plates

Squat yaparsan şayet varsa basenlerin erir, kalçan daha da çıkıntılı olur. Bel inceltmek için hulahopu öneririm bende yeni başladım :) İçiyorsan gazlı ve şekerli içecekleri bırak, hatta şekeri komple bırak doğal yollardan almaya çalış.

Back
X