Tırlatmama ramak kaldı

3 aylık bebeği annesi bile susturamaz gazı varsa ne anlayışsız insanlar var ya

Kendin kimyon çayı iç bebeği de rahatlatır faydasını gördüm bizzet kendim

Gaz yapan yiyeceklerden uzak durmaya çalışan

Yapacak birsey yok bosverin
Bebek bu
Sustan anlar mi?
3_5 yasinda olsa da kostursa sizi haksiz bulurdum kusurabakmayin bir sekilde kosmasina engel olmalisiniz diye ama bu durum farkli
Rahat olun

Hiç geçmeyecek gibi
Evet var ortaokul yaşında iki çocuğu var

Gecmez olur mu tabi gecer.
Mamasi agr geliyor olabilir, marka degistirseniz?
Bnm oglan aptamil anti colics icerdi.
Mamayi verir vermez yatirmayin, beslenmeden sonra en az yarim saat dik pozisyonda sirti/ poposu pispislanarak tutulmali bebek.
Gaz icin cesitli damlalar var, bebekler icin probiyotik damlalar oluyor, biogaia bunlardan biri.
Birde bnm oglumda mucize yaratan Buzuki Orhan'in kolik muzikleriydi.
Kendi kizi kolik olunca bu sarkilari yapmis, oglum onlari dinlerken pat put cok rahat gaz cikarir kaka yapardi.

Benim de ilk kuzum kolikti . Gerçekten çok zordu. Gaz yapmayan mamalar var. Ama tamamen çözüm olmuyor. Gaz damlaları var,gaz çayları var, rahatlatan yağlar var. Hepsini de denedim tamamen çözüm olmuyor. Ama sizin çoğu gitmiş . 4 Aydan sonra İnan ki farketmeden bitecek. Biraz daha sabret. Ben bebekle birlikte ağlardım. Benim kızım öyle ağlardı ki mosmor olurdu.
Komşuyu da kafana takma. Sen bebişine odaklan. Öyle komşu olmaz olsun.

Nasil akil vermiş ya yazik kim ister çocuğunun böyle ağlamasını, ninni perisi nin ninnileri çocukları rahatlatiyor bir deneyin isterseniz. Ayak altina aci elma yağı, kiras çekirdeği yastığıda iyimks isitip ayaklarina koyarsaniz. Benim oğlumda gecen sene gece teröru yaşadı allahim nasil ağlama , bilinsizce bagirma bende rahatsız oluyordum ama yapacak Bisey yoktu

Şimdi 12 yaşında olan oğlumda kolikti, ve tam 2,5 yıl gece ve gündüz ağladı. Komşum sağolsun beni hep destekledi, çok yardımı oldu. Başka komşumun bebeği var zamansız sesini ağlamasını duyduğumda hemen yazıyorum yapabileceğim bişey varmı geleyim bebeği alayımmı diye.
Size bol sabır diliyorum, komşuyla ters düşmemeye bakın, anlayış rica edin.

Bebeğinizin karnına sıcak su kesesi koyun, karnını saat yönünde ovalayın (gaz için). Ve çeşitli müzikler dinletin, mesela tschaikowski, (Mozart’ın müzikleri serttir tavsiye etmiyorum), veya eğer müslüman iseniz Nasser el qatami hocanın sesinden Yasin’i şerifi tavsiye ederim. Sizde huzurlu olmaya çalışın, hatta evinizin ışığını beyaz ise loş yapın

kendısı gıtsın anasına
bebeklı eve cocuk aglıyor rahatsız oluyoruz denır mı ya delı mı ne
cocuk bu bebek bu tabı aglayacak
aglamayan bebek vardı da bız mı yapmadık
saka gıbı

Çocuğu bile isteye ağlatıyor değilsin ya
Ne anlayışsız insanmış.
Rahatsız olabilir kolay değil başkasının bebeğinin sesi ninni gibi gelmiyordur elbet ama kendi kulağına tıkaç takmalı
Desen ki çocuğum koşturuyor zıplıyor sen çocuğunu zaptedmelisin deriz
Ama kolik bi bebek bu için parçalanıyordur zaten o ağladıkça
Bi de komşuyu kendine stres yapma
Evinden de gitme

Düşüncesiz ruh hastaları . Tek dertleri uyku. O anne napiyor,perinsan mi cocugun ne sikintisi var umurlarinda olmaz. Valla bacim hiiic moral bozma ,cocuk koşturup gurultu yapmadigi surece kimsenin sikayet etmeye hakki yok. Cok rahatsizsiniz kulaginiza pamuk tikayin de..

Üst komşum olur musunuz 2 oğlum var bağırıp ağlıyorlar diye 183 ü arayan bir komşuya sahibimde evde şiddet varmış konu sahibi gene senin komşu iyiymiş canım geçecek hepsi biraz zaman 3. Aydan sonra azalıyor

Komsunuz sacmalamis bebek bu sozden anlamazki buyuk cocuk olsa hakli derdim.evinizin icine karisamazlarki

Komsulari niye bu kadar dert ediniyosunuz anlamam... birak istedigin desin telden engelle...bebek yahu bu cocuk olsa hadi bi nebze derim...bende cok aglarmisim taa iki kat ustu komsusu anlatirdi annene cok uzulurdum uyumazdi hic diye...insanlik olmus gunumuzde maalesef...
Ayni seyleri bende yasadim benimkinin saatleri hep 1 2 saat one atardi...en son sabah 5ten sabah 10a kadar surmustu...ama bitiyo tabi takilma uzulme

Benimde öyledi 2. Çocuğumda 3 katlı binada 1 kattan sesine gelirler aile aprtmanı. Gece elden ele kim susturabilir diye geziyodu. Kolik bebek zor malesef bir süre sonra geciyor biraz sabirlı olun. Komsuyada ne diyelim anlayışlı olmaz lazim ama.
Onlarda erken uyaniyorsa falan ne bilim etkiliyordur belki ama gece msj atamak o an sizi daha çok gerer. Oda çocuk büyütmüş anlamasi gerekir aslinda

Siz komsunuza gereken cevabi vermissiniz annrliginizden yana pisman olacak bir durum soz konusu bile asla olmamali 6 ay idare edecekler gerekirse herkesin kendi evi anneanne babaanne uzak olsa napcan kendi evinde kal rahatsiz olan baska yerde uyusun bebek bu bilerek yapilan bir gürültü degil

Ne ayıp bir söz, anneanneye mı gitseniz ne demek ? İnsanlar çok saygısız gerçekten. Bence hiç takmayın kafaniza siz çocuğunuza odaklanın ciddiye bile almayın.

Bizim bir yere gidebilitemiz yok acaba siz mi cocuk 18 ine gelene kadar ananizin evine bi gitseniz yazin.hem belki o zamana kadar ölmüş olursunuz bizde kurtuluruz deyin. Mustehak bence ben olsam derdim.

Benim 2. Bebeğimde öyleydi gerçi hala ağlak 8 aylık..
Çok zordur bilirim üstelik kızım doğduğunda oğlum daha 14 aylık bebekti düşünün..

Telefondan veya varsa evde fön makinası açın.
Sütünüz şuan azda olsa varsa üst kıyafetinizi sütyen dahil çıkarıp bebeğinizi kucağınıza alıp ikinizin üzerine bir battaniye güzelce uzanın.
Meme teklifi bu şekilde edebilirsiniz.
Zaten ten teması rahatlatır diye umuyorum..

Şuan çok çok ufak zaten bunlar normal.
Gaz için verdiğiniz bişey var mı?
Ben bilmeden günde 1 kez kullanırdım meğer 3 kez kullanmak gerekiyormuş.

Ayak altına ve karnına bebek vazelini veya zeytin yağı sürebilirsiniz.
Eviniz ısı açıcından müsaitse 2 güne bir yıkayabilirsiniz bebeğinizi.

Ben sürekli göğsüme alıp masaj yaptım ufak ufak karnına masaj gibi az bastırırdım.

Fön Makinesi sesini biraz deneyin derim.
Ayrıca kolik bebeklerde ayakta sallama olayı iyi oluyor diyorlardı bende çok salladım faydasını gördüm.

He bide bide şey var kundak ayy oda çok faydasını görmüştüm ya.

İnşallah faydalı bilgiler vermişimdir..
Allah yardımcın olsun.

En alt katta ki komşunun da bebeği var 5 aylık falan onun ki hiç ağlamıyor sana bebek bakmayı bilen biri yardıma gelsin diyor. Yani bakamadığın için ağlıyor gibi bi şey diyor.
Her bebek kendine özeldir kıyaslamayın.
Ben bu kadarım deyin. Yada hiçbir açıklama yapmayın zorunda değilsiniz ki..
Tamam çok aşırı anlayışsızlar şimdi herşey zor gibi ama sabır. Konuşmayın fırsat vermeyin. Daha az üzülürsünüz.

Birsuru badire atlatmssnz ustune bebegin aglamakli hali bnde bebekken senin oglan gibiymsm annm zombi olmustum artik diyo druma goturmusler bu cadibaligi gayet saglikli naz yapiyo sicakta uyutun demis aglamktan sesim kisilirms bannm beni eskitoprak nurlar icinde yatsin cnmm nenem temizbiraz topragi tencerede iyice isitms battaniyemin altina yayms ustunede beni kundaklams 2gun araliksz uyumusum deliksz annm diyoki gikin cikmadi ogun bugundur sicagi cok severim yatagini degistirin yattigi yeri olmadi kndinden sallamali simdi birsuru sey cikms 2.el bile alabilirsnz illaki karni gazdan sanci falan yapiyodur sicak tutun bi deneyin komsu kisisine gelince cok ayip el kadar bebegi istemci agliyo agzi dili.yokki solesin derdini ne dengesz insanlar var 3yil ustumde bri vardi oturan ev basimiza cokecekti birgunde demedik cocuk dedik kucuk dedik esimle oda oda grzdigimz olurdu uyumak icin tokininde duvalar kagit gibi 3aylik minnosa insan kizabilirmi hic uzulme ins gecer bugunlerde saglik olsun yeterki guzel gunlerinizde olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…