Tırlatmama ramak kaldı

Alerjisi yok. Testleri yapıldı bi şey çıkmadı.

Biz de fön makinesiyle biraz sakinleştiriyorduk ama komşu sorun çıkarınca onu da kullanamıyoruz artık. Sürekli kucağımda ama yine de ağlıyor
İndirip çalın saç kurutma, süpürge sesi. Ben mp3 yapmıştım. Oglum aksam 17 de baslar gece 3 e kadar aglardi. Komsularimiz bırakın sikayeti yardım edesimiz geliyor diye kapimizi calardi. Komsuyu boşverin siz. Bebegi pipislayin, supurge dinletin yeter. Baska ise yarayan birsey bulamadim.

Uyutamıyorum mu uykusumun geldiğini tabi ki anlıyorum ama uyumuyor ağlıyor sürekli. O saat aralığında hep ağlıyor susmuyor. Huzursuz eden görünür de hiç bir şey yok . Defalarca dr gittik gerekli mayeneler testler yapıldı. Hiçbir şey çıkmadı

Bende telefona uygulama indirdim ama fön makinesinin kendi sesi kadar etkili olmadı

Nasıl babane ve ananesinde kalicakmissiniz. Sakın taviz verme sakin . Benim bebeğimde böyle ağlardı bebeğimin stresi yetmiyormus gibi komsumuda düşünürdüm stres yapardım . Sakın taviz verme , yapıcak bişeyim yok de , başka eve gecsinler ya da müstakil bi ev tercih etsinler . Sonuçta apartman aile apartmanı . Daha dış sıkıntıları başlayacak hasta olacak illaki ses gürültü olacak . Sen hatta.lütfen kapima birdaha gelme benim yapabileceğim bişey yok de. İsterse dava açsın kazanirsin.

Sma kullanıyorduk kabız oldu şimdi golden goat kullanıyoruz

kolik bebek zor.
geceleri ilik suda yikayin bebegi (bir arkadasim cocuk doktoru ve onun önerilerini yaziyorum)
Bazi bebeklerin sirt ve popolarinda derinin altina tüy oluyor ve bu bebekleri asiri rahatsiz ediyor. bebegi sicak ve hafif tuzlu suda yatirin ve sonradan kendi zibininla (sert olmasin) deriyi yumusatin (keseler gibi, sert bastirmadan) eger tüy varsa, yumusayan derinin altindan pirtliyorlar ve sonrada dökülüyorlar.
kundak sevmiyorsa uyuku tulumunun kullanin ve ev fazla sicak olmasin.
bebek masajlarida yardimca olur.

O tüylern olabileceğini başka bir yerde daha okumuştum. En kısa zamanda deneyeceğim bi tavsiyenizi

Cnm Allah yardımcın olsun. Tam 1 sene benm oglumda ne gece ne gündüz uyumadı. Oda kolikti. Şimdi 18 yasında :). Geçen sosyal medyada gezinirken bi sayfada anneler yazısırken denk geldim. Orda eczanede satılan kimyonlu bir kremden bahsediyolardı. Hatta biri 8 sene önce kullandım cok iyi geldi demiş. Arkadaşıma yazısmanın resmini cekip atmıstım. Wind salbe krem adı.

Eklentiler

• Screenshot_20190110-232636_Instagram.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 21
Rahatsız oluyorsa komsunuz müstakil ev tercih etsin .
Gaz için kimyon çok iyi geliyor . Bir tatlı kaşığı kimyon iç emziriyorsan

Baska derdi var mıymış?
Kendi hic çocuk büyükmemis herhlde
Komsu istedi diye anneanneye mi gidilir.
Rahatsız oluyorsa kendi evini değiştirsin.

Alerjisi yok. Testleri yapıldı bi şey çıkmadı.

Doktorunuz söylemiştir ama alerji testte çıkmayabilir.benim ilk kızımda çıktı ama ikinci de çıkmadı ve alerjik.baska sıkıntıları da varsa egzama,kuruluk, kakada bol mukus, meme reddi gibi o zaman alerji olma ihtimali yüksek oluyor.mamasını alerjik bir mama ile değiştirseniz öyle gözlemleseniz.belki faydası olur.

Komşuya en kısa zamanda, her gece 3'e kadar uyutmayacak bir gaz sancısı dilemeye geldim... Anlayışsız hadsiz!

Bebeğiniz tipik alerjik 4 ay dolmadan hiç bir alerji testi yapılmıyor 4 yaşından önce de doğru sonuç vermiyor siz önce süt ürünlerini kesin emzirmediğiniz için alerjik mama verin adresini gönderirseniz size alerjik mama ücretsiz gönderebilirim. İki çocuğunda alerjik ti kızımda tanı koyulamadı oğlumda mücadele ediyoruz. Yaşadıklarımızın aynını yaşadım aklımı ksçıracaktım. En güzel alerji testi anne gözlemidir 4 yaşından önce.... mukuslu köpüklü kaka yeşil kaka huysuzluk kilo alamama meme reddi cilte döküntü kafada konak kaşta egzama (hepsi değil 1 kaç tanesinin görülmesi yeterli .. Bunlar alerji nin en belirgin özellikleri...... Birde laktoz intöleransına batırın derim

Bu arada 3 aylık bebeğe alerji testi yapan doktora ne demeli hayret valla.... Lütfen doktorunuz değiştirin... 4. Ayda kolik asla devam etmez ediyorsa altında yatan mutlaka fiziksel bir sebep vardır

Ya bebeğine iyi geliyormuş.
Telefondan açın ses gitmez.
Mecbur yani çocukta ağla ağla yazık..
Telefondan fön sesi açın o esnada kundak yapın bakalım işe yarayabilir.
Fön açıkken de emzirmeyi deneyebilirsin.

Şimdi herşey zor geliyordur bilirim ama sakin kalmaya çalış. Bebeğin uyuduğunda seni rahatlatan neyse onu yapmalısın. Geçecek çok az kaldı emin ol..

Sabır sabır daha çok sabır ... Bitki çayları için bol bol birde size yardımcı olacak biri yok mu yanınızda ? Böyle uykusuz yorgun birde üstüne problemler eklenmiş hiç değilse yükünüzü hafifletirdi

Telefona kolik bebekleri rahatlatan müzikler indirmiştim emzirirken açıyorsun biraz olsun sakinleşip emiyordu. Fön makinası zaten zararlı bebekler için zaten o programda fön sesi de var uçuş moduna alıp sadece o programı kullanıyordu. Bu arada alerjik bebekler sıcaktan yoryandan battaniyeden kundaktan nefret ederler.....

Eviniz kira mi ??? "Buyuyene kadar anneannede babannede kalın" ne demek. Ona neymis. Kendisi defolsun gitsin cehennem olup

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…