Sma kullanıyorduk kabız oldu şimdi golden goat kullanıyoruzbebenk hangi mamayi yiyor?
Golden goat denedinizmi?
Alerjisi yok. Testleri yapıldı bi şey çıkmadı.Başka sıkıntıları var mı? Alerjisi olabilir bununla ilgili bir doktora götürdünüz mü?komşunuz tam Allaha havalelik. Duymazdan gelin bebek bu sonuçta yapacak birşey yok.Allah yardımcınız olsun.eger alerjisi varsa mamasını değiştirmeniz gerekir.
İndirip çalın saç kurutma, süpürge sesi. Ben mp3 yapmıştım. Oglum aksam 17 de baslar gece 3 e kadar aglardi. Komsularimiz bırakın sikayeti yardım edesimiz geliyor diye kapimizi calardi. Komsuyu boşverin siz. Bebegi pipislayin, supurge dinletin yeter. Baska ise yarayan birsey bulamadim.Biz de fön makinesiyle biraz sakinleştiriyorduk ama komşu sorun çıkarınca onu da kullanamıyoruz artık. Sürekli kucağımda ama yine de ağlıyor
Uyutamıyorum muKızlar bu baska bısey ya. Ben kuzenimle aynı apartmajdayım 10 gun arayşa dogurduk. Inanın o cocuk yakın zamana kadar her gece saatlerce aglardı, benım bebegımın ayı buyudukce oda sesıne uyanmaya basladı benıde rahatsız ettı elbette ama bısey demedik Neyse bebegınıxın bır problemı olmalı, benım ılk oglumda kolıktı allah ikincide vermedı kolık diyorum, ancak bahsettıgınız kadarda uzun aglayamadı aglayamazda. Muhtemelen uyutamıyorsunuz, anlayamıyorsunuz uykusunun geldıgını ek olarak bebegınızı huzursuz eden bısey var. Ayrıca yurt dısından damla getırttım ben her ıkı oglumda da sızde getırtebılırsınız tanıdıklarınız varsa
Bende telefona uygulama indirdim ama fön makinesinin kendi sesi kadar etkili olmadıİndirip çalın saç kurutma, süpürge sesi. Ben mp3 yapmıştım. Oglum aksam 17 de baslar gece 3 e kadar aglardi. Komsularimiz bırakın sikayeti yardım edesimiz geliyor diye kapimizi calardi. Komsuyu boşverin siz. Bebegi pipislayin, supurge dinletin yeter. Baska ise yarayan birsey bulamadim.
Sma kullanıyorduk kabız oldu şimdi golden goat kullanıyoruz
O tüylern olabileceğini başka bir yerde daha okumuştum. En kısa zamanda deneyeceğim bi tavsiyenizikolik bebek zor.
geceleri ilik suda yikayin bebegi (bir arkadasim cocuk doktoru ve onun önerilerini yaziyorum)
Bazi bebeklerin sirt ve popolarinda derinin altina tüy oluyor ve bu bebekleri asiri rahatsiz ediyor. bebegi sicak ve hafif tuzlu suda yatirin ve sonradan kendi zibininla (sert olmasin) deriyi yumusatin (keseler gibi, sert bastirmadan) eger tüy varsa, yumusayan derinin altindan pirtliyorlar ve sonrada dökülüyorlar.
kundak sevmiyorsa uyuku tulumunun kullanin ve ev fazla sicak olmasin.
bebek masajlarida yardimca olur.
Baska derdi var mıymış?28 yaşındayım ve 3 aylık bir oğlum var. Oğluma 5 aylık hamile iken ihraç oldum. İhraç sebebimle alakalı devam eden bir de davam var. ( lütfen bunlarla alakalı yorum yapmayın. Ben içinde bulunduğum durumu anlatmak adına bu bilgileri verdim)
Zor geçen bu süreç içerisinde oğlum doğdu. Normal doğum yaptım. İlk 1 hafta bir gram sütüm gelmedi. Sütüm geldiğinde de oğlumda meme reddi oldu. Ne yaptıysam emziremedim. Sonrasında da sağsam da sütüm tamamen kesildi. Oğlum 3 aydır özellikle akşam 18:00 ve gece 03:00 aralığında aralıksız ağlıyor. Ağlamaktan sesi kısılıyor. Gündüz de uykusu yok denecek kadar az. Ağlak ve huzursuz bi bebek. Doktora defalarca gittik hiç bir problem yok sadece kolik bİr bebek diyor gaz damlası verip yolluyor.
Alt komşum bebeğin sesinden rahatsız oluyormuş ve son 2 aydır ya kapıma gelerek ya telefondan sürekli uyuyamıyorz diye bizi darlıyor. Dün gece yine mesaj atmış. Bende ne yapayım el kadar bebek yastık mı basıyım ağzına dedim. O da yok yastık basma da büyüyene kadar biraz anneanne yada babaannede mi kalsanız yazmış
Rahatsız olmasınlar diye yatak odası taraflarına hiç geçmemeye gayret ediyorum. Oğlum zaten beni perişan ettine emiyor ne uyuyor bi taraftanda komşu kafayı yemek üzereyim.
Yetersizlik duygusu(iyi anne değilim) pişmanlık (keşke doğurmasaydım) çaresizlik... ve ben delirmek üzereyim. Ne yapmalıyım bu süreci nasıl atlatmalıyım hiç bilemiyorum
Alerjisi yok. Testleri yapıldı bi şey çıkmadı.
Ya bebeğine iyi geliyormuş.Fön makinesini komşunun tavrından dolayı kullanamıyoruz yoksa o çok iyi geliyordu. Kaç kez denedim ten tene temas olursa emer diye ama kesinlikle emmiyor beni ittiriyor. Her şey o kadar üst üste geldi ki benim gerginliğim yüzünden oğlumda böyle oldu.
Kundak yapıyorum onu da sevmiyor. Daha çok sinirleniyor
Eviniz kira mi ??? "Buyuyene kadar anneannede babannede kalın" ne demek. Ona neymis. Kendisi defolsun gitsin cehennem olup28 yaşındayım ve 3 aylık bir oğlum var. Oğluma 5 aylık hamile iken ihraç oldum. İhraç sebebimle alakalı devam eden bir de davam var. ( lütfen bunlarla alakalı yorum yapmayın. Ben içinde bulunduğum durumu anlatmak adına bu bilgileri verdim)
Zor geçen bu süreç içerisinde oğlum doğdu. Normal doğum yaptım. İlk 1 hafta bir gram sütüm gelmedi. Sütüm geldiğinde de oğlumda meme reddi oldu. Ne yaptıysam emziremedim. Sonrasında da sağsam da sütüm tamamen kesildi. Oğlum 3 aydır özellikle akşam 18:00 ve gece 03:00 aralığında aralıksız ağlıyor. Ağlamaktan sesi kısılıyor. Gündüz de uykusu yok denecek kadar az. Ağlak ve huzursuz bi bebek. Doktora defalarca gittik hiç bir problem yok sadece kolik bİr bebek diyor gaz damlası verip yolluyor.
Alt komşum bebeğin sesinden rahatsız oluyormuş ve son 2 aydır ya kapıma gelerek ya telefondan sürekli uyuyamıyorz diye bizi darlıyor. Dün gece yine mesaj atmış. Bende ne yapayım el kadar bebek yastık mı basıyım ağzına dedim. O da yok yastık basma da büyüyene kadar biraz anneanne yada babaannede mi kalsanız yazmış
Rahatsız olmasınlar diye yatak odası taraflarına hiç geçmemeye gayret ediyorum. Oğlum zaten beni perişan ettine emiyor ne uyuyor bi taraftanda komşu kafayı yemek üzereyim.
Yetersizlik duygusu(iyi anne değilim) pişmanlık (keşke doğurmasaydım) çaresizlik... ve ben delirmek üzereyim. Ne yapmalıyım bu süreci nasıl atlatmalıyım hiç bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?