Tırlatmama ramak kaldı

ya tamam küçük çocuğa laf geçirmek zor tabi de kimse sabah 3 e 4 e kadar çocuk çığlığı dinlemek zorunda değil ki. Komşu eçimlidir geçimsizdir bilemem orasını önceki oturduğum evde özellikle sınav haftalarımda komşumun kızı gelirdi ikiz bebekleriyle zaten yaygaracılar misafirleri de kesilmez televizyon sesi bebek sesi evde topuklu terlik sesleri çıldırıyordum gün boyu ders çalışmışım iki saat uyuyayım diyorum sınavdan önce tam o anda zır zır başlıyordu çocuklar polis çağırıyordum artık konuşmaya gittiğimde terbiyesiz kadın iyice üste çıktığı için. sinir hastası olurdum daha taşınmasam oradan.

allah o komşuya akıl fikir size de sabır versin ne demek anneannede kal sana mı soracağım çocuk dediğin ağlar koşar zıplar insaf. kolik bebeklerin yüzde doksanında 4. ayı doldurduğu hafta içinde bıçakla kesermişçesine bitiyor ağlamalar biraz daha sabır üç ay geçmiş bile. allah yardımcınız olsun her konuda.

Benim kızım da kolikti ama Allah razı olsun komsum hiç şikayet etmedi. Hatta beni teselli bile etti. O komşunun psikiyatriye ihtiyacı var sanırım. Demiş ya anneanne veya babaannede kalsın diye. Siz de deyin ki rahatsız oluyorsanız size güle güle. Bir de şunu anladım. Siz ne kadar darlanırsanız bebek o kadar ağlıyor siz ne kadar sakın olursanız bebek de sakinleşiyor. Zavallı kızımı ben o hale getirmişim. Eninde sonunda büyüyecek Inşallah. Geçecek hepsi. Ama Tercih sizin ya bu dönemi stresli atlatacaksınız boşu boşuna sinirlerinizi yıpratacaksınız ya da sakinleşmeye bakıp rahat atlatacaksınız. Ikinci çocuğum da kolikti bu taktiği uyguladım. Elhamdülillah geçiyor.

rahatsız oluyorsa kendisi gitsin anasına danasına. hayret bişey. sıkılmayın sakın. bebek daha o üstelik kolik. şimdi siz stres yaparsanız bebeğe de geçer. lütfen böyle düşüncesiz insanları kafaya takıp stres yapmayın. dediğim gibi rahatsız olan onlar kendileri gitsin

Anneminde böyle bir alt komşusu var adam bayramda gelen misafir sesinden yan komşusunun çıkardığı matkap sesinden rahatsız olan biri bir türlü anlam veremedik çocukları oldu aylarca ağladı susmadı birgün birkişi şikayet etmedi iki kez eşini evde evire çevire dövdü evi yıkıp dökerek üçüncü olursa annem polisi arayacak tam karaktersiz.

Onlara kulak tipasi hediye edin sizde bir psikiyatri ste gidin emzirmedigunize göre ilaç desteği alabilirsiniz geçecek bugünlerde

yatma saatlerinde arabanız varsa gezdirseniz biraz ,
özelliklede taşlık yollardan gidip ,iyi geldiğini okumuştum bir yerde ,

ne ınsalık ne merhamet ne anlayış kalmış.yuh dıyorum.kendı gtsın anasına.

Allah yardım etsin.ayni durumdaydım.herseyimiz benziyor.buraya defalarca konu açtım.afedersin banyo bile yapamyordum.simdide bisey değişmesi 1 saniye yerindedurmayan bir oğlum var.simdi de hiçbirşey yapamıyorum.onu dovemedigim için kendime zarar vermeye başladım.kafami duvarlara vuruyorum.simdi burdan bana laf ebeleri çıkacak ama hiç çıkmayın. Bir saniye yerinde durmayan hiperaktif bir çocuğum var.evi darmaduman eden.oturmama bile izin vermeyen.neyse inşallah düzelir.ama çok da umutlanma düzelir diye.cunku bunun emeklemedi yürümesi var. .var da var

Ne küçük çocuğu ya,3 aylık bebekten bahsediyoruz.Laf geçirmek iyiymiş gerçekten...Sizinki ayrı bir mevzu ayrıca,konuyla alakası yok.

Alt komşunun bebeği aklıma geldi tam yattığım satte on iki de bir başlardı ağlamaya bir buçuğa kadar artık ben korkardım çatlıcak bu çocuk die ama standart aylarca aynı saat aralığında neyse büyüdü cadı:) bir gün bile sorun etmedim idare etmek gerek tabi bebekleri sıkmayın canınızı

Benim de oglum boyle zordu araliksiz saatlerce aglardi bir de 3 yasina kadar surdu bu aglamali geceler ama komsularimiz hep uzulduler hasta mi diye sordular ilgilendiler .ama su da var biz de kendimizce cozumler bulmaya calistik.mesela aglamaya baslayinca asla yatak odasinda ya da yatak odasina yakin yerlerde durmuyorduk.aglamaya basladigi gibi salona dis kapiya yakin yerlere gidiyorduk.aslinda canimiz cikiyordu her seferinde oraya goturup orda ugrasmaktan ama komuslarin yattigi yerde de surekli aglatmak biraz da haksizlik oluyor.boyle en azindan daha az rahatsiz olurlar diye dusunuyorduk .cok zor biliyorum allah sabir versin insallah gecer gider rahatlarsin.hayattaki diger sikintilarini da atlatirsin insallah

Benim kızımda çok bağırır ben hep mahcup bir şekilde kusura bakmayın derim komşuma ama sağolsun hep bebektir olur der iki taraftan köşeye sıkışmış gibi hissediyorsunuz çok normal ama siz komşuya kızıp da bebeğinize kızmayın

Fön makinesini komşunun tavrından dolayı kullanamıyoruz yoksa o çok iyi geliyordu. Kaç kez denedim ten tene temas olursa emer diye ama kesinlikle emmiyor beni ittiriyor. Her şey o kadar üst üste geldi ki benim gerginliğim yüzünden oğlumda böyle oldu .
Kundak yapıyorum onu da sevmiyor. Daha çok sinirleniyor

Peki tam olarak tavsiyeniz nedir? Oğlumu kaldırıp camdan atsam uygun olur mu?

Evet ben rahat değilim olamıyorum. Sanırım ben gerildikçe oğlumda daha çok ağlıyor hatta çoğu zaman bende onunla ağlıyorum
bu arada dediğiniz gibi çok sık olmasa da onlar da inanılmaz kavga ederler karı koca. Adam karısını döver evde kırılmadık bi şey kalmaz. Şimdi kalkmış bebeğin sesine kafayı takmışlar
yatma saatlerinde arabanız varsa gezdirseniz biraz ,
özelliklede taşlık yollardan gidip ,iyi geldiğini okumuştum bir yerde ,
kendi arabamız yok ama bazen çok çaresiz kalınca babamları çağırıyorum. Onların arabasıyla çıkıyoruz. Arabada da uykuya Dalan’a kadar sürekli bir huzursuzluk hali. Araba da bile zor uykuya dalıyor yani

Biz de yatak odalarının bulunduğu tarafa hiç geçmiyoruz dediğiniz gibi. Elimizden başka da bişey gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…