Tırnak firçasından haberdar değildim nerelerde bulabilirim?tırnak fırçalarından alıp ellerini yıkarken tırnak içlerini üstlerini de fırçalayacaksın canım tırnaklarının uzun olmamasına dikkat et, benim çok dikkat ettiğim bir konudur.
Kozmetik ürünleri satan yerlerde varTırnak firçasından haberdar değildim nerelerde bulabilirim?
Tırnak firçasından haberdar değildim nerelerde bulabilirim?
ahahahEskiden kırmızı kalemler kırılıp da beyaz dantelli çoraplarımızın içine girip kırmızı lekeler yapardı.....nasıl oraya girip boyadığını halen çözemesem de duygulandım şu an..
Peki ,çok teşekkür ederimmarketlerde bile var, cımbız vs satılan reyona bakın mutlaka görmüşsünüzdür googleda aratıp neye benzediğine bakabilirsiniz
Ben de anlamış değilim nasıl giriyor ki içine .Sizin girmiyor muydu ? ben sayısalci olduğum için çok kullanırım o yüzden mi diyecem ama siziki de çizim o da silgi gerektiriyorBen de öğrenci oldum, ben de tırnak uzattım ama hiç silgi pisliği olduğunu bilmem ki ben çizim üzerine okumuştum
Peki nasıl yapicagim ki onunlaİlla tırnak fırçası olması gerekmiyor kullanmadığın bir diş fırçası işini görür.
Diş fırçalar gibi fırçayı ıslatıp tırnak içlerini süpüreceksin sonra da nemlendirici sür tamamdır.Peki nasıl yapicagim ki onunla
Sürekli oje kullanınca sararıyor genelde tırnaklar. özellikle koyu renk oje sürmeden önce altına bir kat cila sürerseniz hem temizlenmesi daha kolay olur hemde sararma daha az olur. Fırçalamakta işe yarayacaktır. Genetik olduğunu sanmıyorum,uzun süre hava aldırmadan sürekli oje sürersem benimde sararıyor,bir süre sürmüyorum,fırçalıyorum,nemlendiriyorum düzeliyor.Ya bir de benim tırnaklarım da çok sarı hiç hos bir görüntü oluşmuyor acaba genetik bir faktör mü yoksa beyazlatmam mümkün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?